Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 25
Dia1609 spune:
bebyta, in prenatal poti sa intri cel mai repede cu 84 zile inainte de data nasterii.... dar eu mi-as mai lasa cateva zile de rezerva in caz ca bb e mai lenes si nu vine chiar la termen ci mai tarziu...eu ma gandeam sa intru in prenatal cu 77 zile inainte, si asa am o saptamana de rezerva...
cat despre plata prenatalului, se plateste 85%... si daca acum iei tichete de masa, in prenatal nu vei mai lua... asta e
eu vreau sa intru in prenatal la 16 septembrie, chiar de ziua mea (imi fac un cadou :)) .... mi se pare asa de mult pana atunci :((.... daca nu as avea asa de mult la lucru ar fi o chestie, dar deja incep sa ma stresez si nu imi place, mai ales ca nu mai reusesc sa-mi termin treaba... poate ma misc si eu mai incet, dar nu apuc sa-mi iau 5 min de pauza.... daca trea\ba sta tot asa, ma gandesc sa-mi bag un concediu medical
Dia
22+ cu 
saryta spune:
Salutare ce mai faceti tocmai ce am ajuns de la Iasi si bb e ok are 750g si totul merge bine.
Fetelor maine plec la mare si sunt in culmea fericirii, nu am mai fost de 4 ani si la anul nu prea cred ca o sa se poata.Va urez vacante placute si bb sanatosi mai vb.Pa
Mariana - 24+
cu
ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA
alexandra_25 spune:
acum am ramas in urma.....eu care doream palavrageala asa mai de dimineata....![]()
In primul rand i-am ramas datoare ingerasei...sa-ti multumesc pentru compliment....
...si intradevar suntem o familie fericita care in noiembrie va fi si implinita.....
Bun venit in
nostru antoniei si chiar ca ai facut bine sa ni te alaturi....nu fi ingrijorata de bebe...asa am fost si eu si fetele m-au incurajat si au avut dreptate...acum e asa de jucaus...
Miro da multumesc...azi am si salvat in calculator carticelele...
V-am provocat la discutia cu hainele....chiar ca avem probleme...si culmea e ca pana acum tot sport mi-am cumparat si acum de cand merg la birou nu mai pot sa le port pe alea...am nevoie de haine elegante...asa ca iar trebuie sa imi schimb garderoba...
adinazot si eu am vazut siteul ala si au haine dragutze si nu asa de scumpe...
Doloresssssss ce ma bucur ca ne-ai scris....sa faci repede calculatorul ca iti ducem dorul....pe mine cine ma mai incurajeaza?...
bine ai revenit ama.lia......cred ca ai revenit cu forte proaspete...doar ai fost in concediu...nu?....
Si acum am lasat la urma vestea buna......dupa ce am iesit de la servici au venit parintii mei sa ma ia...si ei asa ca niste bunici nerabdatori au zis ce ar fi sa mergem la eco sa vedem ce face bebele...si am mers....si e in grafic....creste maricel...are 770 de grame....chiar am intrebat si eu de gradul de maturitate al placentei...ca tot va auzeam ca vorbeati de asta ....si e 0....acum e pozitionat transversal...dar pana la 9 luni isi schimba el pozitia....si acum e acum.....avem un BAIETEL.........dar Miro sa nu ma treci inca in listuta pentru ca nu e 100% si nu vreau sa fiu dezamagita cand ma duc iar peste o luna....a zis ca e baiat 80% ....si mai vedem....dar sunt fericita ca e sanatos.....
Va pupic pe toate si va urez noapte buna.....ma duc la
..maine de la capat....
Pupici la toate 
alexandra
26+
poze
Cleomoni spune:
Buna fetelor...abia acum am putut sa ajung sa deschid site-ul, aseara a trebuit sa mergem la Constanta si azi ne-am intors am lucrat in deplasare si a fost foarte aglomerat drumul azi fiind luni am crezut ca nu mai vine nimeni de la mare, da de unde niste blocaje pe drum de am facut mult timp si am obosit nu mai pot fetelor a imbatranit mami nu mai poate nici macar un drum pana la mare... dar acum sa va spun un pic despre Dolores care mi-a dat draguta de ea sms de dimineata si mi-a spus ca e totul bine spera sa isi repare computerul si sa va pup pe toate din partea ei asa ca va ma comformez

......
...Acum ma retrag sa va mai citesc ca ati scris ceva nu gluma
Cleo 24+ saptamani 
Cleomoni spune:
Fetelor chiar daca e 1 si 17 min eu il astept pe al meu prieten sa termine treaba si sa plecam acasa...asa ca de ceva timp citesc intruna
..Miro te admir foarte mult de cata imaginatie ai, esti speciala pt mine m-am uitat si eu pe acele lin-kuri si am vazut ce preocupari frumoase ai...bravo tie si succes
...Ingeras bine ai revenit, cat despre kg ce sa zic am 10 in plus adica 64kg la 24+ saptamani si toata lumea imi spune ca am burta mica....cred ca e asa frumos ca si sora ta e gravida aveti ce palavragi toata ziua de acest subiect, eu cand povestesc am impresia ca mai si plictisesc asa ca noroc cu voi...era sa uit eu mai am doua surori mai mari ca mine si niciuna nu are bb asa ca praslea a spart gheata![]()
p_onu eu nu ma pot opri din munca nici dc as vrea, trebuie sa depun bilantul si declaratiile pana pe 10 luna asta si mai trebuie sa lucrez la ele ...asa ca sa te odihnesti si pt mine
..Saryta distractie placuta la mare, sau odihna placuta, pupiceiii
...Bine ai venit Antonia in grupul nostru de burticoase
fetelor ar cam trebui sa plec la patut acasa,nu?
Va pupic si sa aveti o noapte cu un somnic usor si fara dureri de burticute...
Cleo 24+ saptamani 
Cleomoni spune:
era sa uit Danita si eu am emotii de fiecare data cand ma duc dar astept cu nerabdare clipa pt ca mi se face un dor nebun sa imi vad mogaldeata...
Cleo 24+ saptamani 
aelita spune:
nu setasem la album,sa fie public.acum sper sa se vada burtica .
si la mailul comun aveam setat la fel,adica eram "nesetata" .
sunt cam nesetata,fetelor,asta e :)
merci ,asiza,acum mi-a venit ideea sa ma uit sa vad ce si cum.
ruxmax,sa ne vii cu vesti bune de la echo !!!daca bebelusul e in grafic,nu trebuie sa te ingrasi si tu.important e el.
alexandra,tensiunea era f buna.si echilibrata minima cu maxima.nu era de la tensiune,durerea.
Raluca u ,e "sindromul cuibului",ce dezvoltam noi acum .Si eu mi-am luat masina de cusut si inca nu am inceput,dar imi tot fac planuri,idei..merg si ma uit la materiale,masor,calculez..durere mare!
deja am in plan sa schimb si toate perdelele din casa,cortine,tot.e boala grea cand te apuca.
acs,felicitari pt Victor!
sa creasca mare si frumos si sanatos!
chris,sigur o sa iti iasa analizele bine,nu te nelinisti de pe acum! mai e o saptamana!
madaluta,in general ,cand stai tu intinsa misca el,ca in rest,burta e contractata si el sta cuibarit acolo.nu e lenes,dar cand tu faci miscare,el doarme.cand tu stai ,se trezeste si se intinde.probabil ai avut mai multa activitate in perioada asta.mai doarme si el,mititlelul,tu vrei asa sa miste continuu?:)
bine ca ne-ai spus de cartea aia.daca e asa cum spui,e posibil ca pe langa multele idei bune sa aiba si ideile lor.
despre ce fel de secta e vorba? chiar secta?sau te referi la vreun cult religios ?de unde ai informatia?
atudor,cine stie ce pozitie si-a luat bebele,si iti apasa pe ceva,acel ceva pana la coaste..e posibil,ne-au anuntat ca o sa avem dureri de coaste,probleme respiratorii,ca se intinde bebele pana ne ia si aerul :))
roaga-te de el sa se mai mute din locul ala :)
ingeras,bine ai revenit! ma bucur ca ti-a priit concediul! pupici pt Maya!sa pui filmuletul!! nastere usoara si bebelus sanatos surioarei tale!
antonia,bine ai venit ! nu te speria, inca nu ai captat tu miscarile,ca sunt slabe acum.sunt multe fete care au simtit abia dupa 20.el misca sigur,dar nu ai invatat tu cum sa il simtit si cum sa se faca si el simtit.eu l-am pandit si l-am "gadilat" si pe la 17-18 misca de il simtea si tati.dar de cand i-am prins trucul,il simt chiar tare,deci incearca sa comunici cu el,ai sa vezi cum incepe sa iti raspunda cu batai.mangaie burtica.si ,atentie,il vei simti doar cand stai intinsa,pt primele miscari.si relaxata .mangaie si apoi tine mana acolo.eu prima data am simtit cand eram pe o parte,cu perna sub burta,am crezut ca mi se pare.m-am pus pe spate,am mangaiat burta si a inceput sa ciocane tare si mai tare si mai tare!
incearca si cu un pahar de apa rece,sau suc ,ziceau fetele ca functioneaza si asa.
asa era si chris speriata !
ecografie ti-ai facut?nu l-ai vazut acolo cum misca ??
Antonia,lasa-ti datele sa te treaca fetele pe listuta,in special Data Probabila a Nasterii .
atudor,ai dreptate cu salopetele de blugi,sunt groaznice!! nu or putea si ei sa inventeze altceva mai frumos? o sa le dau eu ceva idei,sa le desenez,gratis :)
e o idee,sa ma fac modist de gravidute!
urate si demodate toate,si eu m-am plans.
adinazot,nu gasesc haine de graviduta pe siteul tarafashion.com
unde sunt?
Mirona,merci,nu setasem la "public",acum cred ca se vede.
mayaione,nu stiu ce inseamna,dar te rog eu stai linistita,ca nu rezolvi nimic pana atunci!oricum nu cred ca e mare lucru!
dandusaaaaaa,imbatasi copiluŽ, maica ?
cand e ca fluturasu, da doar din maini si din picioare,nu se mai rostogoleste ca buldozerul.ca atunci simti tare.s-o fi plictisit si ea de atatea tumbe,acum isi numara degetutele.
e o idee cu cosultele imbracate in material,cu volanase.si puneti in el cremele lui bebe!
dolores,ma bucur ca esti bine! te asteptam cat mai curand !
amalia,bine ai revenit
saryta,sa ai vacanta frumoasa !!
alexandraaaaaa,in sfarsit ai aflat!!! e baietel!! lasa,ca nu se mai schimba!felicitari! sa iti traisca!trece-te,draguta,pe lista,ca pana la urma nimeni nu stie cu certitudine.ce,nu se poate schimba la toate?
e baieteeeeeeel 
danita,tinem pumnii! sa vii cu vesti minunate!
cleomoni,iar muncesti de rupi! cred ca esti cea mai activa mamicuta!
19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;30/st/20061231/dt/24/k/de57/preg.png
doradora spune:
mneata fetelor.
va scriu sa va spun ca am cam incurcato. nu are nimic dea face cu sarcina, ci cu socrii. sa va povestesc. eu eram o pisicareasa adevarata, si odata cu intrarea la facultate mau lasat ai mei sami iau motan. toate bune si frumoase, dar a nenorocit toata mobila si perdelele. asa ca, suspinand eu dupa un patruped in viata noatra, care sa nu fie pisica sau caine-nu am telent sa plimb cainele de cel putin 2 ori pe zi, acu 2 ani vine sotul cu o idee. nu ma intrebati de unde ia rasarit, important e ca am facut un drum la tara si neam intors cu un iepure. e dulce, e dragalas,nu miroase, a mancat fire electrice si a trebuie sa le punem in masca, are si o cusca mare in care domiciliaza si isi face nevoile-e f bine crescut la capitolul asta, nu face cand ii dau drumul sa se plimbe. asta e partea frumoasa. partea mai neplacuta, in legatura cu care va scriu. soacramea, din motive de sanatate, sta mai mult pe acasa. eu avand vacanta vara-lucram in invatamant, ma chema toata ziua sa merg la ea. ne intelegem bine si nu ar fi fost o probl daca ma lasa in durerea mea sa vin cand am eu chef, nu zi de zi sa ma prezint la raport. initial iam cumparat flori, a umplut toata casa cu ele, nu exagerez, si ma mai lasase cu ale mele, doar ca nu ia mai ajuns apartamentul pt toate buruienile si incepuse iar sa ma invite des pe la ea. asa ca mia tunat o idee si de craciun acum 2 ani iam facut cadou un iepure. a fost nemaipomenit de incantata, nu exagerez, iar socrameu a innebunit complet dupa aratare. cand se trezesc se joaca mai intai cu animalul, dupa care medicamente si alte treburi, motiv pt noi sa ii mai luam peste picior. ei, si a venit ziua cand au plecat amandoi in concediu, cu destinatii diferite, ca socrul meu a vazut toata lumea si nu ia mai trebuit strainatatea, asa ca a mers la munte. iepurele lor, la noi, evident. si acum nu mai mananca bestia de vreo 3 zile, si mai grav e ca nu mai bea nici apa. am uitat wsa va zic ca acest iepure are o placere deosebita sa ma muste, drept care nu ne mai suferim reciproc. lam dus la dr ieri, nea zis ca pe undeva e o infectie,are temperatura mare-iepurele, nu doctorul- ia facut si niste antibiotice si vitamine, dar de baut tot nu bea, iar daca moare asta, neam cam luato amandoi, si eu, si sotul, ca la cum au luato din loc socrii cu odrasla patrupeda, nu imi vad un viitor prea roz. asa ca acum incercam sa ii explicam creaturii sa nu isi dea duhul pe la noi, ca iese urat. plus ca socrameu vine azi si nu prea pot sa ii dau inapoi o carpa pe post de animal. am sunato si pe soacramea in strainatate si i se inecasera rau corabiile.a incercat de mai multe ori sami zica cum sai alin suferintele, ca sal mangai si sai vorbesc, dar pe cuvant ca la ora asta nu as faceo nici pt animalul meu, pt ca de cand am ramas insarcinata nu mam mai atins de nici un imblanit, iar sotul pleaca la serv. asa ca va rog sa ne tineti si noua un gand bun, ca daca da coltul o iasa nasol .a trecut noaptea si parca e vag mai vioi, dar la dr ajungem abia seara, si socrameu vine pe la pranz, asa ca inevitabil vom vorbi la telefon, cel putin.
chris
22+
adinazot spune:
AELITA,pe tarafashion.com trebuie sa te duci la sectiunea maternitate,acolo gasesti
Adina 25+
poze
Adina diverse