Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
ingeras26a spune:
Antonia, bine ai venit! Sa ai un bb sanatos si miscaretz. Stai linistita, ai sa-l simti in curand si nu o sa te mai saturi :)
Asiza, mai mult decat similare :) in afara de faptul ca sora mea are fetitza :) Tu tot nu ai aflat ce este b? sau nu vrei sa stii? Multumim pt urari! Sora mea este programata la cezariana pt ca asa a vrut ea sa nasca. Totul este ok. O sa faca cu peridurala, sa vada bb imediat.
Atudor, am avut exact aceeasi problema de dimineatza...cat despre salopete, sunt perfect de acord!
Pupicei, Ingeras
20+
Maya
atudor spune:
Da, Ingeras, va fi o mare problema cea a hainelor...eu am pus doar 6 kg de la inceputul sarcinii, dar sunt puse pe burtica si pe solduri. Evident ca nu ma mai incape nimik..Trebuie sa dau o tura prin Titan..marea problema e ca la lucrurile de gravidute si bebei nu sunt niciodata reduceri ca de...nu sunt chestii de sezon. Si nu stiu, mi se par urate si demodate
Sa mai tina putintel caldura sa ne mai bucuram de fustite largi
Sa nu ma uitati si pe mine va rog ... cu pozele. Merci
Ana,
27+ si
Mihai
m_monique spune:
acs, felicitari pt. baietel.
madaluta, eu in general il simt pe bebe seara cand ma intind in pat. uneori e mai vioi, alteori mai lenes. in unele zile l-am simtit si dimineata. chiar azi dimineata l-a apucat zbenguiala pe la 5 dimineata, ca nu mai stiam pe ce parte sa stau.
atudor, ma bucur ca ti-au iesit analizele bune.
antonia23, bine ai venit! nu mai fi ingrijorata in legatura cu bebe ca misca el. eu la 18 - 19 saptamani simteam doar niste furnicaturi discrete prin burtica, ca si cum as fi avut gaze. cam in a 20 saptamana au inceput miscarile sa fie mai puternice.
21 + cu 
Nunta noastra
doradora spune:
subscriu si eu la ce s-a zis despre salopete, cu un amendament-eu nu ma vad in asa ceva in general, nu numai de blugi.
chris
22+
m_monique spune:
eu azi dimineata m-am cantarit. m-am ingrasat 6 kg, fata de inceputul sarcinii.
eu la 14 saptamani mi-am cumparat o pereche de blugi pt. gravide, din aceea cu tricot pe burta. sper sa ma cuprinda pana la sfarsit, ca au elastic reglabil.
de la o colega de birou am primit o salopata de catifea neagra. o alta colega care a nascut de curand ma asteapta pe la ea sa-mi doneze hainele ei de gravida.
eu stau cam prost la capitolul bluze. incerc sa-mi cumpar bluze pe care le voi mai putea purta si dupa.
bluzele de la magazinele de gravide mi se par oribile si cam scumpe.
21 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
intr-adevar, salopetele nu sunt prea frumoase, dar sunt atat de practice si de comode.
de cate ori am fost la spital la Giulesti, majoritatea gravidelor erau in salopete.
21 + cu 
Nunta noastra
adinazot spune:
V-ati uitat pe siteul tarafashion.com?acolo au ceva haine de gravi dragute.Eu mi-am comandat o rochita.
Adina 25+
poze
Adina diverse
Mirona spune:
buna seara,
aelita nu se vede nika la link-ul cu burtika. Primisi Pm cu parola? Asteptam poze funny si cu burtiku tau.
quote:
Originally posted by asiza
Miro, draga mea, iti multumesc muuuult, insa nu vreau eu sa-ti dau tie de lucru...si-asa bagi ca MIg-ul la scarbiciul ala al tau...in ce program faci sabloanele? Tifel este o vopsea, ceva deosebit, ca eu nu am auzit de asta pana acuma...Si probabil ca voi apela la un verisor pentru pictatul pe pereti ca mi-am amintit ca e talentat...Sa vedem ce-o iesi!!! Tu cu ce ti-ai colorat norisorii?
Asiza am bagat azi ca Mig-ul la lucru .. da trebuia sa fac si pauze ... asa ca am executat 2 sabloane. Mai fac si zilele urmatoare cateva. Programul in care le fac - este cel in care lucram la firma. Micro Station - de la Bentley
Cu asta am facut si comoda din albumul meu. Poate ca pentru verisorul tau va fi deajuns sa se uite la poze - daca spui ca se pricepe ... eu le fac totusi - asa cum ma pricep mai bine si le pun pe mailul comun - poate au si alte fete nevoie.
Tifel este vopsea lavabila pentru pereti. Am facut tavanul albastru (tifel alb combinat cu culoare albastra), apoi am asezat sablonul cu scotch si cu tifel alb putin mai gros (adica putin diluat) am umplut cu pensula interiorul sablonului. GATA.

RUXMAX tin maine pumnii. Si eu am aceeasi impresia ca si restul fetelor - precis ai slabit in primele luni .... iar acum incepi sa recuperezi. Iei ceva vitamine?
Alexandra buna tensiunea ... nu-ti mai fa probleme.
Raluca si eu aveam de gand sa ma apuc de asa ceva - pana am dat peste un magazin care are in incinta si service - executarea lenjeriilor, perdelelor ... etc. Am facut un calcul ... si nu merita sa ma mai chinui eu cu masuratul, croitul, cusutul ...etc.
Poate ca ma apuca iar in luna cand o sa stau pe acasa, ... cine stie?
Manuela felicitari pentru
. L-am trecut in lista. felicitari si pentru numele ales.madaluta talent nu prea are fata - dar caut pe net si adaptez cu ideile mele. Verde - frumos pentru baietel. Eu as face doua nuante ... niste valuri la mijlocul peretelui si un verde mai pal sus si unul mai inchis (dar nu prea inchis) in partea de jos. In rest - tot felul de jocuri jucarii pe pereti si stelutze pe tavan.
Maine mai trimit pe mailul comun niste POSTERE cu desene animate - Disney in format mare - A0. Daca aveti posibilitatea de a le trage la un PLOTER - calitate maxina - sunt super pe peretii camerei pentru BB.
Ana sigur ai dormit rau - te va mai tine 2-3 zile durerea ... dar de la sarcina .. nu cred ca are vre-o legatura. Ma gandesc acum - poate fi si faza de cum te ridici din pat. Nu ai voie decat pe o parte sa te ridici si cu incetinitorul. De pe spate daca te ridici - risti sa provoci contractii uterului.
Ia activeaza-ti tu PM-ul sa poti primi si tu parola de la mailul comun. Sus in stanga la meniurile albastre- apoi la mesaje private - apoi la Optiuni. Apoi da-mi un PM.

Ingerasa bafta surorii tale vineri - sa ne pui si nou poze cu bebelina.
Antonia fara probleme - ai un bebe mai puturos. In curand o sa-l simti - poate ca inca nu are detula putere - dar de miscat o face negresit.
fug sa fac ceva de papa - ca le e foame la ai mei ... si la bebelina ... dar si la tati.
v-am pupat.

Miro
26+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
mayaione spune:
Tocmai am facut si eu o secretie vaginala din proprie initiativa si mi-a iesit flora vaginala: bacili gram negativi, coci gram pozitivi si numeroase celule levurice. Aveti idee ce inseamna? Ca eu ajung la dr peste 3 saptamani si innebunesc pana atunci.