Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
ingeras26a spune:
Am uitat sa va spun: surioara mea naste vineri si de-abia astept! Miercuri intra in 39 sapt :)
I-am luat cercelusi la bebitza, ca noi suntem nasii, de la Cellini cu 250 ron, din au de 18k cu zirconiu. Sunt absolut superbi, o sa le fac pozo si ii pun pe site.
Pupicei, Ingeras
20+
Maya
alexandra_25 spune:
ingerasa felicitari pentru nepotica.....ce bine iti e tie....surioara ta a trecut prin ce treci tu acum...are cine sa iti dea sfaturi.....nastere usoara ii doresc....
alexandra
26+
poze
ingeras26a spune:
Alexandra, sar'na din suflet! asa este, e super :) eu sunt mai mare, dar uite ca asa a vrut Dzeu, sa fie ea prima :) si sa ma invete pe mine. O sa-i fim si nasi nepotzicai si suntem tare mandri.
Am pus poze de la mare si de la nunta viitorilor nostri nasi si o oza cu surioara mea cand era in 8 luni:)
Pupicei, Ingeras
20+
Maya
alexandra_25 spune:
ingerasaam vazut pozici......ce frumosi sunteti....apoi tu esti o mamica fotomodel.....numai burtikul este mai maricel...eu sunt ca si o balena.....
....si surioara ta...ce frumoasa e....da semanati bine....
Unde a-ti fost la mare?...ca se vede ca nu la noi in tara...
alexandra
26+
poze
ingeras26a spune:
Sar'na din suflet. Nu sunt fotomodel, crede-ma :) se vede ca m-am ingrasat, pt ca s-a pus si pe picioare si pe fund...dar asta este, le dau jos dupa aceea, acum bb sa fie bine. Sora mea a luat 23 kg si nu-si face nici o problema nici ea. Asta este. Si uite, bb-le ei are aproape 4 kg :), daca nu si mai mult...
Stiu ca semanam, desi noua nu ni se mai pare deloc...
La mare am fost la Nessebar (sunt ultimele poze, nu primele, primele sunt in Caraibe - martie 2006, urmatoarele in Grecia iulie 2005 si ultimele Bulgaria - iulie-aug 2006). Am mai fost acolo si acum 2 ani si este tare frumos.
Ce burtik frumos ai!!!! tare bine va sta impreuna, la toti 3:)
Pupicei, Ingeras
20+
Maya
antonia23 spune:
buna ziua viitoare mamici,am netul de putin timp,sunt gravida in 18 sapt si 6 zile si ma bucur k m-am inscris alaturi de voi.sunt un pic speriata pentru k bebelusul meu ink nu a miscat{sunt la prima sarcina}credeti k este normal?sau este un pic mai puturos?
doradora spune:
antonia 23
bine ai venit 
nu iti face griji in legatura cu bebe. aceeasi a fost si prima mea intrebare, fetele miau zis sa stau linistita, ca bebe misca, dar nu il simt eu, iar bebe, auzind ca ma plang de el, a inceput sa ne salute puternic si pe mine si pe tati. asta era saptamana trecuta, iar eu intrasem la idei, ca si tine. acum bebe e foarte activ si nu trece zi fara sa dea semne ca e si el prezent.
chris
22+
asiza spune:
Ingeras, bine ai revenit din vacanta...Intr-adevar, frumoase poze...bafta pentru surioara ta pentru vineri...dar cum de stie exact cand naste? E programata la cezariana? Sau i se va provoca nasterea? Anyway, tinem pumnii...Si eu sunt mai mare, insa surioara mea a nascut in martie anul acesta un baietel tare tare frumos si istet...si noi l-am botezat, ceea ce ne-a bucurat iarasi foarte tare...
...situatii oarecum similare la noi, asadar...
Antonia, bine ai venit in
...Stai linistia ca la prima sarcina s-ar putea sa-l simti pe bb doar la 20 de saptamani...e adevarat ca eu l-am simtit prima data la 18, apoi vreo cateva zile aproape ca nu l-am mai simtit deloc, si acum, isi face simtita prezenta foarte energic...
..Da-ne data nasterii tale, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii, precum si spitalul si medicul cu care vei naste...toate astea ca sa avem o listuta completa...nu-i asa, Miro?
v-am pupat...
Oana
20+
Mirona spune:
is pe fuga.... dar va tzuc pe toate.
Antonia bine ai venit. Datele tale plizzz si te trecem la catastif. Sedere placuta.
Asiza ai pe mailul comun ceva de la mine.
Roxana pentru colega ta am repus pe mailul comun cele doua articole despre Monica.
Danita promit deseara un mail.
ingerasa bine ai revenit.
Alexandra gasisi mailul?
va pupez si revin deseara. 
Miro
26+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
atudor spune:
Antonia, bine ai venit in
. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun!!! Stai linistita, unele mamici simt miscarile bebeilor lor mai tarziu decat altele. Tin minte ca pe la 18 saptamani simteam doar niste "fluturasi"..uneori insesizabili.
Si eu am probleme cu garderoba...azi dimineata am vazut cat de tare ploua afara si ma gandeam ca zilele frumoase sunt pe terminate..vom avea nevoie de pantalonasi si bluzite grosute, iar salopetele alea de blugi sunt absolul horror "a mon avis". Este un magazin de gravidute la parter in Titan. Ati fost pe acolo? Sunt destul de scumpute, adik o fustita de blugi cam la un milion...
Am uitat sa va precizez data nasterii mele: 24.08.1977
Si inca ceva: cum fac sa pun si eu pozici? Mercic
Ana
27+ si
Mihai