Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
moko spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Si ca sa ma fac si eu utila cumva, Moko, confetti gasesti la Cora Pantelimon la raionul de papetarie ( nu la cel cu obiecte pt party asa cum ar fi normal ) ... de acolo am luat noi pt nunta noastra si de bine ce eram atat de disperati ca nu gasim, din 6 tunuri luate am folosit doar 2 pt ca cele 2 pt biserica le-am uitat acasa iar cele 2 pt restaurant ... nu ne-au lasat sa le folosim ... asa ca, daca nu gasesti in Cora ... are fata
PS: Am uitat sa spun ca cele 2 pe care le-am dat la civila au fost un ... fas si asta nu pt ca nu sareau destul de tare ... nuuu, deloc chiar ... numai ca exact cand le-am dat, a batut nitzel mai tare vantul si ... de sus ce zburasera ele deja plus ajutate putin de vant egal nu au iesit in nici o poza
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
multzumesc mult, divine!!azi am fost in titan - nu mai aveau decat un tun- si ala imens- dar mi-au spus sa revin saptamana viitoare, ca ar trebui sa primeasca altele.
maine dimineatza dau o fuga si pana in cora- sper sa gasesc acolo, sa mai scap de o grija!!Oricum, sperante au inceput sa fie- ca de obicei, datorita forumului de miresici
si oricat de modesta as vrea sa fiu, nu ma pot abtine sa nu ma laud ca , in sfarsit, am terminat si eu casutza de dar - nu e la fel de frumoasa ca celelalte vazute pe aici, dar e a mea si mi-e tare draga!
la miresici cochete!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
dyadya spune:
Balkina, cum si eu am aceeasi problema, o sa deschid subiect al generale ca acolo intra mai multa lume si poate avem noroc. Asa ca urmareste-l si tu si vezi ce aflam.
Creta
Poze nunta
krelia spune:
Dragelor, iar am papat pepene galben...cred..singura mea mancare pe ziua de azi...ca deja simt ca nu mai pot......da' ce bun e ..si ce-i mai bine..ca... nu ingrasa
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Lasati mai fetelor cosmarurile in pace, ca n-au nimic a face cu ziua nuntii care va fi super, va spun eu, din proprie experienta de fosta miresica visatoare de cosmaruri. Faza faina e ca al meu n-a avut nici unul inainte de nunta, in schimb dupa nunta (chiar si in luna de miere) a visat ca faceam nunta si nimic nu iesea bine.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
krelia spune:
mey, io kiar sunt anormala...n-am nici un cosmar...insa..sper sa nu ma priveasca "sepepishtii" de prin tufisuri, in mod "admirativ", in ziua nuntii...ca ala...da cosmar nenica...!!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
tare kreliutz!!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
adirys21 spune:
[quote]Originally posted by Alynutza
Lasati mai fetelor cosmarurile in pace, ca n-au nimic a face cu ziua nuntii care va fi super, va spun eu, din proprie experienta de fosta miresica visatoare de cosmaruri. Faza faina e ca al meu n-a avut nici unul inainte de nunta, in schimb dupa nunta (chiar si in luna de miere) a visat ca faceam nunta si nimic nu iesea bine.
Buna seara
Subscriu.Nici nu ar trebui sa va mai ganditi la cosmaruri...la ce va e bun un stres in plus...fiti optimiste si o sa vedeti ce bine o sa va simtiti.
V-am pupat
http://community.webshots.com/user/adirys21
krelia spune:
Neatza, iubitele mele!
hai, trezirea si la apel!
un cofi, un frappe, o tziga..sau o bere?
pupi multi!
ps. gina, super tare!
26 august 2006
cri. spune:
Fetele, am inebunit cautand pantofi! Am fost in Victoria, Unirii, Cocor, Titan, Pavilionul H, Calea Mosilor.....si nimic. As vrea ceva cu botul nu f ascutit, merge si rotund,albi cu talpa alba si comozi. Mai dati-mi idei....pe unde sa mai caut? Pliiiiiiiizzz!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
krelia spune:
Hm, poate suna urat, dat fiind faptul ca inca nu s-a "curatat" zona aia...dar, in Obor ai fost? (daca te duci, vezi ca mai au niste magazine cu incaltaminte si sus, la etaj)
quote:
Originally posted by cri.
Fetele, am inebunit cautand pantofi! Am fost in Victoria, Unirii, Cocor, Titan, Pavilionul H, Calea Mosilor.....si nimic. As vrea ceva cu botul nu f ascutit, merge si rotund,albi cu talpa alba si comozi. Mai dati-mi idei....pe unde sa mai caut? Pliiiiiiiizzz!
26 august 2006