Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 27
pepenash spune:
Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase!
Nunta a fost intr-adevar minunata si, repet, nu as schimba nimic, cu exceptia nasilor. Dar, pana la urma, trebuia sa fie si ceva care sa nu mearga ca pe roate. Oricum, una peste alta, ne-am simtit bine, ne-am distrat de minune si am avut o luna de miere minunata si...lunga O sa pun poze si din plimbari, dar sa le descarc intai.
Giova spune:
Buna seara doamne si domnisoare!!!
Noi am mai rezolvat cate ceva, mai avem putine marturii de facut, am hamalit cu cumnata in seara asta, copilul e un cuminte, a stat mai mult cu soacra azi, si uite asa ne apropiem de ziua cea mare.
Maine merg la vopsit parul si proba pt. coafura.Sper sa fie ok, si sa iasa cum vreau eu.
Acum nu voi dormi caci o astept pe sora-mea care e pe la Arad. Inca o noapte scurta. Azi-noapte am dormit de la 4-8, emotiile batale vina.
Pepenash ati fost frumosi si fericiti in poze, povestea nuntii nu am citit-o inca.Nu te mai necaji, asta e cu nasii. Trebuie sa barfeasca si invitatii aia ceva, nu?
La mine cu siguranta vor barfi rochia surorii mele, care nu prea e de nunta + ca e foarte scurta, si ca vom da marturii in locul prajiturilor. si cine stie ce isi vor mai gasi de barfit, caci pe toti nu-i putem multumi.
Krelia si eu zic tot asa: coafat si la urma machiajul.
In sf. mi-am gasit si eu o machioaza, sa vedem cand ma poate face.
Alynutza cate dreptate ai cu voalul, eu am zis ca plec cu el de la coafor, dar pe urma trebuie sa mai fac un dus. Bine a zis mama ca mi-l prinde ea acasa, eu nu si nu, ca doar de-aia o platesc asa mult pe coafeza, sa-si termine treaba.
Va si sunt prin preajma. Urmeaza o alta noapte alba.
si noapte buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Alynutza spune:
Gio, depinde si cum vrei sa-l prinzi (voalul). Eu l-am avut prins sub bucle si n-a fost mare lucru, doar 4 agrafe. Sa ai grija cu dusul, adica poti sa faci linistita, doar sa folosesti apa caldutza (nu fierbinte sa fie aburi) si sa fie cat se poate de scurt. Si sa ai grija la "partile impricinate" ca de exemplu pe mine m-a dat cu ceva pudra si pe decolteu/umeri, si a trebuit sa am mare grija la dus. Dar ti-am zis, a fost ok, nu s-a intamplat nimic nici cu freza, nici cu machiajul.
Bafta cu pregatirile pe ultima suta de metri!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
krelia spune:
Buna dimineatza fete!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
va pup si ne auzim!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
balkina spune:
Buna dimineata la fete!
Ginutza ti-am trimis PM cu telefonul DJ-ului. Cu mare placere!
La multi Ani tuturor Mariilor, Marianilor, Marilenelor si ce deriva din astea! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi si iubiti.
Carmen_Marieta spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR...celor casatorite le doresc Casa de piatra!!! celor necasatorite le doresc o nunta de vis!!!!!!!!!
Oricum tuturor va doresc multa sanatate, si sa vi se implineasca dorintele!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Rallu spune:
La multi ani si din partea mea Mariilor, Mariioarelor, Mariutelor si tuturor derivatelor!!!
Auziti fetele...eu am o nedumerire: de mica m-a invatat mama ca in zi de sarbatoare nu se munceste (nu se spala, calca, coase, etc), toata lumea sta si se bucura de sarbatoare.
Corect?
Pai...atunci..la serviciu mai mergem? Ca io parca nu m-as mai duce (mai sunt si in tura de dupa-amiaza). Credeti ca se supara cineva?
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by moko
ufff, greu e si cu nuntile astea!!!
Greu, dar merita! As mai trece o data prin toate chinurile, organizarile, alergaturile, etc, ca sa mai traiesc o data ziua nuntii. Desi, poate asta ii da farmecul, ca e unica.
Spor la pregatiri, miresici!
Nunta noastra de vis
Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
si eu....
...miresicilor...savurati momentele astea pentru ca sunt unice...dupa nunta o sa va aduceti aminte cu drag de toate pataniile si de toti nervii din aceste zile...traiti la maxim pentru ca zilele acestea nu se vor mai intoarce niciodata...iar eu as da orice sa mai traiesc o data perioada asta mai ales cand va vad pe voi atat de prinse in pregatiri!....si acum ma uit dupa rochii de mirese...poate m-am deprins cu un tic nervos...de a ma uita dupa tot ce tine de nunta...desi acum nu mai e cazul!
Gio...capul sus...totul va fi OK!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
ooana spune:
pepenash...ati fost minunati!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
Alynutza spune:
Ooana, cred ca exista un soi de depresie post-nunta... Mie inca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat cu adevarat, desi azi e fix o luna de cand am spus DA si-am devenit sotzie...
Cred ca solutia ar fi sa-mi fac o agentie de organizat nunti, ca asa o sa fiu tot timpul preocupata de organizat o nunta, chiar daca nu a mea
Nunta noastra de vis
Luna de miere