Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Am incarcat si eu pozele, in sfarsit! Ziua Z - 2 sunt pozele de la cununia civila, iar Ziua Z sunt pozele de la cununia religioasa si petrecere. Astept comentarii

Moko, in legatura cu florile din buchetul pentru cununia civila, poti alege unele verzi (trandafiri, santini, orhidee imperiala, anthurium, etc) sau unele albe. Eu cred ca as alege un buchet combinat, cu niste flori albe (fresie, ca tot iti doreai) si, pentru o pata de culoare verzuie cateva (4-5) floricele de santini ca-s mai fistic si merg cu camasa partenerului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

foarte dragutze pozele. Ati fost frumosi si se vedea fericirea pe chipurile voastre. Mi-a placut mult ca te-ai ocupat foarte atent de toate detaliile si ai avut o idee principala in jurul careia ai organizat totul.

Nunta noastra

quote:
Originally posted by pepenash

Am incarcat si eu pozele, in sfarsit! Ziua Z - 2 sunt pozele de la cununia civila, iar Ziua Z sunt pozele de la cununia religioasa si petrecere. Astept comentarii

Pepenash over and out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

pepenash foarte frumoase pozele!
casa de piatra din nou si tot ceea ce iti doresti tu!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multumesc frumos, Tipsy! Ai mare dreptate, am fost de-a dreptul maniaca in privinta detaliilor si a temei centrale. Numai cei direct implicati, si aici ma gandesc in primul rand la Raluca pentru ca ea m-a suportat cel mai bine, stiu cat au avut de tras cu "pasarelele" mele. Dar a fost minunat!

Azi m-am simtit tare in forma, drept pentru ca am scris si povestea nuntii. Daca nu va plictiseste prea tare...

Edit: Multumesc, Ginutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Pepenash, tocmai am terminat de vazut pozele si de citit povestea. Imi pare totusi rau ca ai povestit cu un ton asa de trist. Te asigur ca nu ai de ce sa regreti toate "intamplarile", din poze am vazut ca ai aratat superb, ca ai pus mult suflet in nunta asta. In plus, in poze nu se vede nici nasul automobilist, nici nasul diplomat, nici invitatii plecand, va vedeti doar voi, fericiti impreuna. Asa ca totul devine semnificativ si frumos, cand voi sunteti asa frumosi ! Si daca te enervezi, faci un botez de mama-mama !

quote:
Originally posted by pepenash

Multumesc frumos, Tipsy! Ai mare dreptate, am fost de-a dreptul maniaca in privinta detaliilor si a temei centrale. Numai cei direct implicati, si aici ma gandesc in primul rand la Raluca pentru ca ea m-a suportat cel mai bine, stiu cat au avut de tras cu "pasarelele" mele. Dar a fost minunat!

Azi m-am simtit tare in forma, drept pentru ca am scris si povestea nuntii. Daca nu va plictiseste prea tare...

Edit: Multumesc, Ginutza!

Pepenash over and out!

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Pepenash, cuscra, taci c-a fost foarte bine! Lasa nashii, ca nu a fost nunta lor! Iaca asa, au si invitatii ce sa barfeasca. Important e sa nu va barfeasca pe voi! Si dupa ce am citit cam cum s-a desfasurat nunta, si dupa ce am vazut pozele, cred ca invitatii vostri au fost multumiti, s-au simtit bine, voi v-ati simtit bine, pe scurt, o nunta reusita. Si ce daca a plouat? Lasa ca la mine n-a plouat si totusi cand am ajuns in Botanica la poze, si rochia mea era neagra pe poale!
Ce daca s-a "spart" nunta mai devreme? Si la mine s-a terminat tot pe la 4.30. Asta este. Si mie mi-ar fi placut sa tina pana dimineata la 9, dar am avut 70 de invitati de varsta alor nostri si 30 de varta noastra. Si uite asa au inceput sa plece valuri-valuri inca de pe la 2 noaptea. Si mi-a parut rau, dar m-a imbarbatat sotu cu o maxima: mai bine 6 ore de distractie maxima decat 10 in care sa-ti doama invitatii cu capul pe masa. Si apoi, cine era mandra nevoie mare in urmatoarele zile cand invitatii plecati la 2 mi-au spus: aa, noi stabilisem de acasa sa plecam pe la 12, da asa bine ne-am simtit ca am stat pana efectiv n-am mai putut! Si, uite cum nu ma mai roade pe mine ca n-a tinut nunta pana a doua zi la pranz! A tinut pentru fiecare atat cat sa se simta bine! Si asta conteaza cel mai mult.
La tine nu pot sa cred ca invitatii au plecat din cauza nashilor. Au plecat pt ca n-au putut rezista mai mult decat atat. S-ar fi intamplat la fel si daca nashii ramaneau pe loc.
Daca vrei sa ramai cu o amintire frumoasa din nunta, nu te mai gandi la ce ar fi putut sa mearga mai bine si n-a mers. Gandeste-te si aminteste-ti tot ce a mers conform viselor tale, tot ce a fost pus in practica asa cum ti-ai dorit. Timpul nu-l poti intoarce ca sa faci unele mici corectii, iar nunta a iesit foarte bine, asa ca nu mai fii carcotasha!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacata spune:

Moko,ai putea sa-mi spui si mie de unde iei bratarile ptr domnisoarele de onoare?Ca eu am vazut ceva la un mag de pe Lipscani dar nu mi-a placut si in plus mi s-a parut cam scump:10RON/panglica.
Te pup si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by ioanacata

Moko,ai putea sa-mi spui si mie de unde iei bratarile ptr domnisoarele de onoare?Ca eu am vazut ceva la un mag de pe Lipscani dar nu mi-a placut si in plus mi s-a parut cam scump:10RON/panglica.
Te pup si multumesc

bratarile le iau de la floraria unde fac si buchetele, cocardele, (piata george cosbuc, dar am gasit peste tot pe unde am fost- amzei, floraria iris, etc).Am ales sa le fac din trandafir natural si ma costa tot cam 10-15 Ron / bratzara.
pupici...si dau o si-o bere, ca maine imi sarbatoresc tot familionul, iar mama deja m-a sunat sa-mi spuna ce bunatati pregateste!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

pepe, multzumesc mult de idee!!Mi-a placut tare buchetul tau de miresica!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pepenash, bine zice Dya, nu se poate sa fie totul absolut perfect, iar cei mai importanti oameni de la o nunta sunt mirii. Pe noi de exemplu, mama ne-a admirat, pentru ca am dansat si ne-am distrat de minune si buna noastra dispozitie s-a molipsit si la invitati. Si daca a plouat inseamna ca o sa fiti bogati - cu atat mai bine. Voi sa fiti fericiti si sa va iubiti!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput