Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
krelia spune:
neatza gagici!
ma doare un spaaateee...de fapt...ma ustura...sper sa treaca in cateva zile
in rest...multma pt sfaturi ..cred ca asa voi face si eu..intai coafat si apoi makiaj...si cred ca dupa..iar o fuga sa-mi puna voalul...ca-s una langa alta si e timp...
Gio, asa am inceput si eu...plus alergaturi dupa confirmari...plus ce mai avem de rezolvat saptamana asta si saptamana viitoare....
pepe, daca nu gasesc ceva pe plac...vorbim
moko, esti za best..frape-ul e marfa rau..si racoritooor!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
moko spune:
..si unde ma laudam ieri ca analizele sunt gratuite, azi mi-au dat cu firma-n cap...analizele sunt gratuite, dar eliberarea certificatelor costa 100 RON!..deh, asta e, odata ne "insuram"!!
am sunat acum la casa de casatorii , sector 3 sa intreb ce data imi trebuie pe prenuptial pentru o casatorie pe 31 august...am sunat asa, pentru siguranta, si am sfarsit prin a fi si mai dezorientata...mi-au zis ca data ar trebiu sa fie joi, 18.08(?!?, joi e 17 august)sau luni, 21 august( pai sa inteleg ca vineri nu se depun acte?)
ufff, greu e si cu nuntile astea!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
krelia spune:
mda..am uitat sa-ti zic...ca si noi am platit cate 500 de "caciula"
quote:
Originally posted by moko
..si unde ma laudam ieri ca analizele sunt gratuite, azi mi-au dat cu firma-n cap...analizele sunt gratuite, dar eliberarea certificatelor costa 100 RON!..
26 august 2006
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by moko
ufff, greu e si cu nuntile astea!!!
Greu, dar merita! As mai trece o data prin toate chinurile, organizarile, alergaturile, etc, ca sa mai traiesc o data ziua nuntii. Desi, poate asta ii da farmecul, ca e unica.
Spor la pregatiri, miresici!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
cri. spune:
Artificii de tort eu am gasit in general la cofetarii.
Apropo de ordinea operatiunilor....daca nu te spala pe cap, mai trebe sa te machieze dup'aia? Ca daca te speli pe cap in dimineata aia sa zicem...te poate machia mai intai si dup'aia sa te coafeze, nu? Habar n-am cum se procedeaza de obicei.....
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Greu, dar merita! As mai trece o data prin toate chinurile, organizarile, alergaturile, etc, ca sa mai traiesc o data ziua nuntii. Desi, poate asta ii da farmecul, ca e unica.
Neata fetele!
Alynutza, subscriu la spusele tale! Fetelor, chiar daca va faceti un car de draci zilele astea, incercati, printre picaturi, sa mai si savurati aceste intamplari, pt ca-si au farmecul lor. Plus ca dupa toata aceasta agitatie, s-ar putea ca dupa nunta sa va treziti intr-o mare... liniste! Eu la cateva zile dupa nunta ma trezeam dimineata setata sa mai pregatesc/organizez ceva si-mi dadeam seama ca, gata, acea etapa a trecut! Sincer imi lipsesc agitatiile alea cu: azi ce mai fac, unde ma mai duc, ce mai am de facut, ce am bifat, etc
Cat despre coafat, machiat sa stiti ca asta-i ordinea corecta. Din mai multe motive pricipalul fiind ca la coafor umbla cu foehnul pe langa fata, mai stai si la casca, iar toate astea au darul de a indeparta o parte din machiaj.
Si, Krelia, poti sa pui linistita voalul inca de la prima vizita la coafor pt ca nu incurca cu nimic la sedinta de machiaj.
Creta
Poze nunta
Alynutza spune:
Eu m-am spalat pe cap acasa, ca sunt mai sensibila si nu pot folosi decat samponul meu, etc, si am mers asa la coafor, adica cu parul ud, infasurat in prosop. Ideea e ca parul trebuie ondulat, pus pe bigudiuri, mai stiu eu ce, ori pentru asta trebuie sa fie ud (de fapt, cam pentru orice aranjat ar trebui udat macar un pic). Si cand te coafeaza, vrand-nevrand iti ajung suvite de par pe fata. De ce sa stati stresate la coafat? Oricum, mie si coafeza si machioza mi-au spus ca prima data se coafeaza, apoi se machiaza. Dar, ca sa fiti super sigure, intrebati machioza cum prefera. Ca ea stie cel mai bine. Cu riscul de a ma repeta, grija mare cum le programati, ca va pot da ziua peste cap (asta e, nu-i nimeni ca Stan patitul).
Nunta noastra de vis
Luna de miere
krelia spune:
mda..sa stiti ca faza cu suvitza umeda e kiar neplacut......asa ca..merg pe mana voastra...spalat, coafat si apoi, in ultima faza - makiat
26 august 2006
Alynutza spune:
Dya, cam aceeasi senzatie am avut-o si eu, si o am inca. Poate nu chiar asa intensa, pentru ca noi mai avem de lucru la casa, asa ca tot mai e ceva de organizat, dar clar nu e la fel, termenul limita nu e asa stringent, nici emotiile... Hotarat lucru, pentru cat dureaza pregatirile, ar trebui sa tina nunta macar o saptamana.
Cat despre voal, mie mi l-au pus domnisoarele acasa, pentru ca eu cand am ajuns acasa evident ca am facut un dus, scurt, cu apa calaie si cu mare atentie, in ciuda faptului ca mi-au zis atat coafeza, cat si machioza sa nu cumva sa fac dus... ei lasa, ca nu s-a intamplat nimic, nici cu freza, nici cu machiajul, in schimb m-am simtit eu bine.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
ginutza2002 spune:
kreliutz si eu sunt de aceeasi parere cu fetili ianinte coafat si apoi machiat!si cred ca poti sa iti pui voalul chiar de prima data!
aaa mi-am gasit si eu si coafeza si makioza si sunt chiar langa blocul meu!
iar eu ma agitam prin toate partile Bucurestiului, ca o nebuna!
la fete!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!