Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 24
moko spune:
tot eu bantui pe aici(deh, nu criu nimik cu saptamanile, dar si cand ma mananca degetele...)...ca nashu mai are ceva treaba..
mai fetele, voua vi se pare ca ar fi prea devreme sa vina make-up artista () sa ma machieze de la ora 14, in conditiile in care biserica o am la 17,30(iar inainte de biserica, sedinta foto in parc, cu soatza)?...ca tanti asta are deja programari incepand cu ora 15 si mi-as dori tare mult sa nu renuntz la ea, mai ales ca vine acasa si nu trebuie sa alerg eu in tot orasul...
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Trin spune:
Buna tuturor miresicilor!
Am si eu op rugaminte mare-mare: am vazut la cineva in albumul de poze un buchet de mireasa in forma de sfera. L-am tot cautat toata dupa-amiaza si nu am gasit. Stie cineva? Isi aminteste cineva?
Multumesc si cele mai reusite nunti va doresc!
M&M spune:
quote:
Originally posted by moko
tot eu bantui pe aici(deh, nu criu nimik cu saptamanile, dar si cand ma mananca degetele...)...ca nashu mai are ceva treaba..
mai fetele, voua vi se pare ca ar fi prea devreme sa vina make-up artista () sa ma machieze de la ora 14, in conditiile in care biserica o am la 17,30(iar inainte de biserica, sedinta foto in parc, cu soatza)?...ca tanti asta are deja programari incepand cu ora 15 si mi-as dori tare mult sa nu renuntz la ea, mai ales ca vine acasa si nu trebuie sa alerg eu in tot orasul...
au mai ramas...
poze
Si pe mine tot la ora 14.00 m-a machiat!!! Dar a avut farduri profesioniste!!!!NU mi s-a intins nimic si o intreaga noapte am dansam in proportie de 99 % .
eu
poze nunta
Cristina
krelia spune:
si pe mine ma macheaza la ora 14.30...in conditiile in care eu la 18.00 am biserica...problema mea e cand/la ce ora sa pun coafeza....mai exact, inainte sau dupa makioza?....grea decizie...
si la mine, tot acasik vine
quote:
Originally posted by moko
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
pepenash spune:
Noi nu am avut nevoie de testul HIV, cred ca difera de la sector la sector. Insa MRF-ul, desi nu l-am facut nici unul din noi, a trebuit sa platim 9 lei/pers.
Moko, in legatura cu florile pentru buchet, ele se asorteaza cu camasa/cravata/costumul partenerului, astfel incat sa formeze un tot unitar. Iar in privinta orei la care vine make-up artist-ul, eu zic ca este ok ora 14.00, cu conditia sa fii deja coafata atunci. Daca nu esti deja coafata, risti sa ti se deterioreze machiajul din cauza udarii parului, statului sub casca, etc. La mine a venit coafeza la 14.00, m-a aranjat, iar pe la 15.30 am fost machiata, avand la 19.00 cununia religioasa. Machiajul a tinut foarte bine.
Krelia elementul Q cred ca l-ai vazut deja in poze; daca nu, iti mai trimit. In privinta redbull-ului, noi am avut 100 de cutii pentru 150 de persoane si 13 sticle de whisky. S-au consumat in jur de 20 de cutii cu redbull. Sunt persoane care nu-l consuma neaparat acompaniat de whisky, ci in locul cafelei. In legatura cu coafat inainte/dupa machiat, mi-am spus deja opinia raspunzandu-i lui Moko. Si cred ca are mai mult sens inainte coafat apoi machiat decat invers. Parerea mea!
moko spune:
pai dah, si la mine tot produse profesioniste foloseste( cica d-alea de folosesc pentru televiziune)... ok, m-am linistit!!
nici eu nu stiu cand ar trebui sa ma coafez...tind sa cred ca ar trebui sa fac asta inainte de machiaj, dar..ce stiu eu..inca mai caut o coafeza in care sa am incredere( la cele 3 fire de par pe care le am eu, e nevoie de mare talent, sa scoata ceva)
somn usor!!
ps: i-a placut nashului cadoul!
edit: multzumesc, pepe!!
au mai ramas...
poze
moko spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Moko, in legatura cu florile pentru buchet, ele se asorteaza cu camasa/cravata/costumul partenerului, astfel incat sa formeze un tot unitar.
Pepenash over and out!
pai camasa e..fistic, iar cravata exact ca si rochia din poze, adica..foarte verde: acum astept propuneri!!
au mai ramas...
poze
Giova spune:
Apar si eu la ora asta, caci acum am un pic de timp liber.
Cand nu alerg in stanga-dreapta stau cu piciul si uite asa trece ziua.
maine iar o iau la trap sa comand bautura si inghetata si sincer, nu mai stiu.
Trebuie sa terminam si cu marturiile alea, cred ca maine seara ne apucam de ele. ca vreau sa o astept pe sora-mea.
Cu problemele de dinaintea nunti...no comment, macar m-am impacat cu Clau. Azi dim. eram hotarata sa nu mai fac nimic, maine ma duceam sa bag divort. va dati seama cum eram.
Corul e in vacanta , asa ca nu am.asta e, nu poate merge totul perfect.
marti merg la vopsit parul si la o coafura de proba.
Va si mai scriu maine, cand oi avea timp de un respiro.
O sapt. buna va doresc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Alynutza spune:
'Neatza fetele.
Mai mai, ce nostalgii imi treziti cand va vad asa prinse de pregatiri...
Gio, asa-i primul filmuletz e mai romantic, al doilea mai cuprinzator, fiecare are farmecul lui, ca-s doua concepte diferite. Hai ca mai ai putin pana la filmuletul tau. Incearca sa te relaxezi putin, pentru ca oricum totul va fi bine.
Ooana,
Krelia, si eu iti recomand prima data coafat, pe urma machiat. Asa a fost si la mine, altfel risti sa-ti tranteasca o suvita de par ud (umed) peste fata si s-a dus tot.
Pepenash, bine ai revenit.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
moko spune:
'neatza!!!
frappe- ul e gata!!!..asa ca va astept cu paharele imbrobonate(exista cuvantul asta?!?)!!
au mai ramas...
poze