Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 23
dana_ene spune:
Dragi miresici, am si eu o intrebare:
UNDE SE GASESC DE CUMPARAT ARTIFICII PENTRU TORT ?
(In Buzau nu se gasesc nicaieri )
Ma puteti ajuta?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
moko spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Dragi miresici, am si eu o intrebare:
UNDE SE GASESC DE CUMPARAT ARTIFICII PENTRU TORT ?
(In Buzau nu se gasesc nicaieri )
Ma puteti ajuta?
daca ai drum in bucuresti, in hipermarket-ul cora- pantelimon am vazut artificii pentru tort de diverse dimensiuni.
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
pepenash spune:
Gata, am revenit si eu din mai multe randuri de plimbari! Vad ca pe aici s-au schimbat diverse... nu am apucat sa citesc nimic din ce s-a petrecut in ultima perioada asa ca dati-mi, va rog, voie sa ma pun si eu la curent. Pana una alta vreau sa urez si eu mult noroc, fericire si casa de piatra tuturor fetelor devenite intre timp doamne. Sper ca ati avut toate parte de ceea ce ati visat pentru Ziua Z. Si nunta noastra a fost aproape asa cum am sperat, singurul lucru pe care l-as schimba ar fi nasii care, desi niste prieteni buni si niste persoane foarte simpatice in general, la nunta au fost complet depasiti de eveniment. Dar despre asta pe larg cand o sa va spun si povestea nuntii. Am niste poze din care voi incerca sa selectez cateva si pentru voi. Oricum, va stau la dispozitie cu orice sfat, acum ca tot sunt printre veterane.
Giova spune:
Dana incearca la ag. de organizat nunti. e imposibil sa nu aiba.
Pepenash bine ai revenit. asteptam poze si povestea nuntii.
Eu sunt cu nervi cat casa, cred ca socrul ne face o surpriza si a cheat mai multi decat i-am dat voie.Mi-am dat seama azi, cand m-am dus sa-mi zica numele oamenuilor sa fac carduri de masa. mi-a zis de 2 in plus si a ezitat la ceilalti sa-mi de-a numele lor. L-am sunat pe Clau, ne-am certat si uite asa s-a dus ziua mea.
si o duminica placuta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
pepenash spune:
Pana acum am facut selectia pozelor, dar le voi pune maine pentru ca acum mi-e prea somn. La fel si povestea nuntii.
Giova, daca-mi permiti un sfat, nu te stresa inutil! Parintii mei imi ziceau cate un nume nou aproape in fiecare zi, inclusiv cu 2 zile inainte de nunta cand panoul de intrare si cardurile de masa erau deja tiparite. Noi am invitat 210 persoane, dar nu ne asteptam sa vina toti, ci undeva pe la 160-170, cu noi 180, iar capacitatea maxima a salii este 176. Echipa tehnica urma sa stea intr-o alta sala. In final, cu cateva zile inainte de nunta am confirmat la restaurant 140 de persoane, inclusiv noi si echipa tehnica, si bine am facut pentru ca exact atatea au fost, ceea ce ne-a permis o aranjare degajata a meselor. Din experienta pot sa-ti spun ca sunt tocmai persoane la care te astepti mai putin cele care fac astfel de surprize neplacute. Bafta multa la pregatiri!
dana_ene spune:
Moko, mersi !
Drumuri in Bucuresti vor fi fara indoiala. Important e sa stim unde se gasesc .
Giova, nu te mai stresa. Incearca ! Nunta e plina de situatii neprevazute, de mici frecusuri.
Dar incearca sa le depasesti, incearca sa-ti impui sa fii calma.
Va fi una din cele mai importante zile din viata ta si nu e cazul sa te impovarezi cu multe probleme.
Oricum se vor rezolva toate, vei vedea .
Andita spune:
Buna fetelor. Ce mai emotii pe aicfi....si la mine la fel. Maine depunem actele, azi am facut comanda de buchet pentur mine: o sa am cale, asa cum mi-am dorit tota viata. Din pacate, a trebuit sa ma rezum la buchet si cocarde pentur mire si nasi, din cale, pentur ca fiind sezonul nepotrivit, nu am mai gasit cale decat la 15 lei firul.....si cum imi trebuiau foarte multe, le-am inlocuit cu trandafiri, inclusiv in visele mele...
Am oferta buna si de carduri de masa, cu confirmariloe stam destul de bine, se pare ca o sa sarim de 200 de invitati, asta trecand peste marile dezamagiri pe care le-am avut din parte unor prieteni care s-au dovedit a fi mult prea ocupati ca sa ne vada la nunta. In fine, am trecut si peste asta, considerand ca asta e un un bun prilej sa=ti dai seama care-ti sunt adevaratii prieteni.
In rest, astept cu infrigurare evenimentul, emotii cat casa, lipsa de concentrare totala la serviciu, si, cam atat. Cu pregatirile stam bine, am reusit pana la urma si cu marturiile, si cu cardurile de masa, mai ramane sala de aranjat si de stabilit meniul.
Spor la pregatiri, si nervii tari, fetele!
Au mai ramas...
Poze
moko spune:
buna miresici!! in pregatiri, in pregatiri?...
..ca si la noi, pregatirile sunt in toi...maine ne facem analizele(pe bune, daca tot nu costa nimik), iar joi depunem actele.in rest, mai sunt lucruri super-marunte de facut + cumparat celebrele de de acum tunuri de confetti. Ieri am fost sa inspectez piata pentru buchete, bratari pentru domnisoarele de onoare si cocarde- cele mai convenabile preturi le-am gasit in piata cosbuc-iar catalogul cu buchete facute de ei m-au convins...asa ca am mai taiat o grija de pe lista.
In sfarsit, mi-am luat si rochitza de civila de la croitoreasa - au meritat asteptarile- sunt convinsaca putea sa caut mult si bine in magazine- imi era imposibil sa gasesc modelul asta, culoarea asta si masura mea.Poza cu rochitza- in album!! Ma gandeam ca pentru civila, sa aleg un buchetzel de frezii- voi ce spuneti, s-ar potrivi?
va pupic si va doresc spor in continuare!
au mai ramas...
poze
krelia spune:
bonjour madamelor si "madmoazelelor"
dupa un week-end cu putin bronzol, o mica balaceala si o roseatza pe spate....va pup si sa ne vedem cu bine maine
pepe', bine te-ai intors...astept pozele ...si daca nu gasesc elementul "Q"..il astept si p'ala ...
Gio, stai calma, fata mea, ok??...sau macar...vorba danei..incearca
moko....asa e, in mare parte sunt gratis..insa...vezi ca HIV-ul se plateste...asta...daca vrei sa-l faci...sau...cred ca...te "obliga" ei sa-l faci, bicoz pe ceferticate tb sa scrie ca hiv e negativ, in urma analizelor...
Oana...da'..halal oameni seriosi ...2 descreierati ...cre' k ai mei cupii or sa iasa direct tzacanitzi
maine bag tratament cosmetic ..marti cred ca mergem sa dam comanda la flori...miercuri periaj + detartraj la dintzishori ...si de joi incolo..ce-o mai fi...
apropos...aveti idee la 10 sticle de visiki...cat redbull se socoteste?...sar'na!
Andita...hai noroc!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
moko spune:
quote:
Originally posted by krelia
moko....asa e, in mare parte sunt gratis..insa...vezi ca HIV-ul se plateste...asta...daca vrei sa-l faci...sau...cred ca...te "obliga" ei sa-l faci, bicoz pe ceferticate tb sa scrie ca hiv e negativ, in urma analizelor...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
hi-hi , daca stau sa ma gandesc, cred ca facem analizele doar in proportie de vreo 75% "pe bune" ...adica, medicul de familie m-a intrebat daca vreau sa le fac si pe care vreau sa le fac...si cum oricum MRF-ul imi trebuia in septembrie la serviciu, iar RH-ul nu ni-l cunosteam niciunul...le-am ales pe astea...medicul de familie are la cabinet si laborator de analize, asa ca le vom face si pe restul...uite ca Hiv-ul nu stiu daca intra in astea..om vedea maine!!
am plecat sa-mi cadorisesc nashul, ca doar ce e ziua lui marti..si profitam de ocazie sa scapam si de cadoul de nunta!!!
au mai ramas...
poze