Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 28
Sephora spune:
Buna! Eu sunt Ioana sora Izei (TIzabela),am intrat sa va spun ca Evenimentul important din viata ei a fost superb,Ea a fost o miresica super dulce,a fost cu zambetul pe buze toata ziua si noaptea aceea (ea de obicei sta foarte serioasa).
Acum ei sunt la Barcelona si m-am gandit ca a-ti vrea sa vedeti cateva poze.Le gasiti in albumul meu "Nunta Izei".
Va multumesc celor care v-ati gandit la ea in aceea zi.
Mai multe detalii si pozele profesioniste vi le va pune ea cand va ajunge acasa.
IO33+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alinacn spune:
in primul rand bine v-am regasit fetelor.am lipsit eu cateva zile dar m-am intors pe metereze.
in al doilea rand LA MULTI ANI tutror mariilor, marianelor, marinilor etc sa va dea Dumnezeu sanatate si tarie sa mergeti tot inainte spre si mai bine alaturi de cei dragi
Rallu hihihihihihihihihihihi buna faza cu ziua libera.asa ar trebui dar daca raii astia nu vor sa ne lase de sarbatori acasa in special pe cei care poarta numele sfintilor respectivi.vorba aceea doar e sarbatoare mare nu???????
moko in primul rand rochita e super, in stil chinezesc daca am vazut eu bine(sau am inceput deja sa imbatranesc.in al doilea rand in legatura cu primaria (parerea mea) mai bine te duci pe 17 aug ca sa stai linistita si sa-ti gasesti timp la ce ora vrei tu.
ginutza20022 felicitari pt terminarea zugravitului.eu mai am ceva treaba, dar sper sa termin pana la inceputul lui sept, pt ca totul depinde de tata(ca ma ajuta dupa ce vine de la serv si ce poate face in 2-3 ore?)
fetelor citind ce ati scris voi, puteti sa ma ajutati si pe mine cu un dj.ca nu stiu de unde sa-l iau.sapt trecuta am luat invitatiile iar sapt asta incepem sa le imprastiem.mi-am luat colier din cocor(am gasit acolo cercei si bratara cum vroiam eu, colierul fusese luat- pretul destul de accesibil).fetelor poate sunt eu pretentioasa sau nu stiu cum sa spun dar vreau si eu (daca ma puteti ajuta)un Dj cu care sa poti vorbi, si ce stabilesti asa sa ramana nu sa te pomenesti acolo cu altceva ca il strang de gat
dyadya spune:
Ioana, sa-i transmiti Izei tot binele din lume! a fost superba! Asteptam sa se intoarca din luna de miere sa ne povesteasca ea insasi cum a fost la nunta!
Pentru toate sarbatoritele si pt toti sarbatoritii de azi, un mare LA MULTI ANI!
Creta
Poze nunta
pepenash spune:
Ma alatur si eu fetelor care au felicitat sarbatoritii zilei: Sa traiti, sa infloriti si sa fiti fericiti! La multi, multi ani!!!
Giova spune:
cu intarziere:
tuturor Mariilor!!!
Pepenash aseara am vizionat pozele, ati avut niste aranjamente superbe.Raluca felicitari pt. organizare si aranjat. Sper sa uitati cat mai repede micile incidente, care, cred eu, sunt peste tot.
Ioana multumim ca ne-ai anuntat de nunta Izabelei, care a fost o miresica foarte frumoasa, iar tortul...cu adevarat deosebit. Nastere usoara si un bb sanatos si papacios.
Alinutza mi-a zis si de la coafor ca nu mai pot face dus. Oricum la 11.30 trebuie a fiu acolo, asa ca..dus inainte si pe urma doar ma spal, caci nu ma pot risca cu machiaj si voal.
M-am vopsit, culoarea mi-a iesit super, e un blond auriu, mai inchis si mai deosebit.
Proba imi face tot sambata, asa ca...nu stiu cum imi va sta parul.
Maine imi vine sotul in Alba, dar pana atunci trebuie sa mai umblu cu sorella prin oras dupa gablonturi pt. ea si mama.
Parca nu mai vreau sa ma marit...nu stiu, mi-e groaza de ziua Z. si pe urma imi va parea rau ca s-a terminat.
si pe mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Alynutza spune:
Gio, emotiile sunt normale. Eu am avut idei din astea (ca nu mai vreau sa ma marit) in sambata dinainte, cand a fost cu adevarat o zi nasoala, in care s-au intamplat tot felul de lucruri (de la faptul ca mi-a picat o plomba, pana la faptul ca trebuia sa imi termine mobila de dormitor si nu mi-a terminat-o). Dar ziua nuntii a fost superba si o sa-mi amintesc cu drag de ea toata viata si sunt sigura ca si pentru tine va fi la fel.
Bine ca ti-a iesit culoarea pe care o voiai. Cat despre dus, tu crezi ca mine nu mi-au spus si coafeza si machioza nu cumva sa fac dus? Ei bine, primul lucru dupa ce am intrat in casa, a fost sa intru la dus. Puteam eu face dus inainte, la cate ape m-au trecut acolo, mai intai cand am vazut ca s-a pus pe plouat cu galeata, apoi ca nu mai termina coafeza... Dar tu sa faci asa cum crezi tu ca e mai bine, tu trebuie sa te simti bine in primul rand. Si eu stiam ca nu m-as simti bine daca nu fac dus.
Hai ca deja ma aberez. spor la pregatiri in continuare!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Alynutza spune:
Am si eu o curiozitate: stie cineva ce inseamna traditia cu furatul pantofului miresei? Adica stiu ca se spune ca daca nu-ti fura mireasa la nunta, ti-o fura altul dup-aia. Dar ce se intampla daca nu-ti fura pantoful? Ca eu am ramas cu el nefurat, ca n-am avut copii la nunta (adica doar o fetita) si nimeni nu s-a gandit la asta.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
elara spune:
Hellooooooooo!!!
Iaca am revenit si eu.
Va pup dulce pe toate ca tare mi-a fost dor de voi.
Nu am apucat sa va citesc dar o sa ma straduiesc zilele acestea sa recuperez.
Alynutza... sa stii ca mare dreptate ai cu "depresia" post-nunta. Desi eu i-as zice nostalgie...
Mai vreeeaauuuu, ca prea a fost frumoooos....
Asta nu ma asteptam sa patzesc....
Cat despre furatul pantofului nu am auzit in viatza mea... si oricum eu una te sfatuisc sa nu dai importantza. Viatza nostra in casnicie si fericirea nostra NU au cum sa fie dictate de indeplinirea unor simple obiceiuri la nunta. Ok? Ma crezi?
Gurule, cum te simtzi?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Ah.... era sa uit..desi cat am lipsit..in fiecare wk ma gandeam la miresicile nostre!
CASA DE PIATRA tuturor prospetelor doamne si sotziorilor lor!
Multa fericire si noroc...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Elara, bine ai revenit! Casa de piatra si multa fericire!
De chestia cu pantoful am intrebat din pura curiozitate, pentru ca eu am tinut putine traditii la nunta si probabil mai mult pentru ca mi-au placut mie decat pentru ca se va intampla nu stiu ce dupa. Pai cand am fost la civila era plin de mirese, cum sa nu le vezi, ca doar nu eram chioara. Ei si ce? Plus ca nici habar nu am cu ce picior am calcat prima data cand am iesit din casa, nici cand am intrat in biserica. Deci, nu-mi bat capul ca vezi Doamne, nu-mi va merge bine casnicia, e doar o curiozitate.
In alta ordine de idei, pe cand niste poze?
Nunta noastra de vis
Luna de miere