Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
amarantina spune:
Si eu intru maine in santier, dar eu sunt mai cu motz fata de restul lumii... eu adaug o camera la apartament.
inni spune:
Eu am o intrebare (alta
)..seamana sarcinile dpdv al problemelor una cu cealalta ? Pt. ca pe mine ma retine facutul celui de-al 2-lea copil si din cauza asta...cand ma gandesc ca s-ar putea sa-mi petrec iarasi 6 luni acasa..ma apuca bazdacii.
Eu nici nu l-am nascut pe primul si vad ca am inceput sa fac planuri de viitor..![]()
Dar va intreb si eu ca sa stiu.
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Da' noi ce tocam, concret? Nu de alta, dar sa aiba si fetele ce citi maine la cafea, ceva concret
.
Ioano, hai ca tu esti omul cu idei, da-ne bre un subiect de vorba.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adameasca spune:
Cum mai faci, mai fata draga, o camera? Stai la parter si construiesti alta?
Sau separi ceva p-acolo cu niste rigips?
Pe mine curatenia ma deprima, mai ales ca stam intr-un apartament cu 4 camere si e de munca, nene, nu gluma.
Ioana, la mine prima sarcina nu a fost deloc cu probleme, a fost usoara, m-au deranjat doar edemele de la sfarsit si cele 35 de kile. Iar la asta am avut ceva greturi la inceput si problemele cu tensiunea. In rest, nimik. Deci nu pot sa spun ca sunt foarte diferite... Sa vedem cum o fi la nastere.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Laurisa, nu seamana sarcinile intre ele.
Dar eu zic sa nu-ti faci planuri de nici un fel, ca nu stii ce o sa simti mai tarziu in legatura cu bb2. Eu mult timp (1 an) am simtit ca nu pot sa-mi impart dragostea la 2, ca il iubesc prea mult pe David. Si acum mai am crize de constiinta cand il vad ca nu-si doreste o surioara, ma gandesc ca o sa trebuiasca sa ma ocup de aia mica in detrimentul lui si al timpului pe care altfel l-as petrece cu el. Mereu ma gandesc ca o sa sufere, si ca tocmai eu, mama lui, care ar trebui sa-l protejeze 100%, ii fac una ca asta. (hai ca iar am ajuns la protejare, Ileana)
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Da' noi ce tocam, concret? Nu de alta, dar sa aiba si fetele ce citi maine la cafea, ceva concret.
Ioano, hai ca tu esti omul cu idei, da-ne bre un subiect de vorba.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Livingul fiind mare (aprox.40mp) fac cu rigips o camaruta de 12mp (din spatiul livingului) pentru mica printesa.
inni spune:
Si eu tot 4 camere am...si intr-adevar ..curatenia pt. noi (ca nu fac singura...ci cu sotul) ma omoara.
Chiar asa Simona...unde pui noua camera ?
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Pai decat sa fie fara protectie...
Mai bine protejam, nu?
Pe mine nu m-ai gasit de musteriu la discutiile despre vremea lui Ceasca. N-am multe amintiri neplacute, si pe alea pe care le am le las acolo, intr-un coltisor...
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
Simona ...tu stai pe langa mine ? ![]()
![]()
..nu de alta dar nu recunosc arhitectura livingului ![]()
![]()
![]()
Poze
Inni
35+ cu
....