Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
amarantina spune:
Da Ileana, o sa-i iau ceva baban, sa-l dea pe spate. Sa vad ce, ca pana acum iti dai seama ca l-am rasfatat si i-am luat tot ce si-ar fi putut dori.
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Da Ileana, o sa-i iau ceva baban, sa-l dea pe spate. Sa vad ce, ca pana acum iti dai seama ca l-am rasfatat si i-am luat tot ce si-ar fi putut dori.
Noi chestii big size nu prea am luat, decat ce-a mai primit cadou de pe la unchi-su, ca asta l-a rasfatat cel mai tare dintre toti.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
amarantina spune:
Yo nu cred ca faci balanta, din pacate. Pentru ca te agiti prea mult! Si fetele vin mai repede, nu e babism e statistica!
adameasca spune:
Nu ma agit prea mult, asa sunt eu, activa
. In cvomparatie cu sarcina cu Luk acum sunt chiar linistita si pot sa spun ca ma menajez. Pai asa ma incurajezi tu? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
Eu am obs ca al 2-lea e si mai destept decat primul..si ca ii merge mult mai bine..nu stiu daca e adevarat dar perechile de frati pe care le stiu eu asa sunt.
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Lui David ii place mult sa se tavaleasca pe jos. Are un crocodil mare care sta in living si mereu vine si se intinde pe el. In aceasta ordine de idei, am vazut la Cora un puf in forma de leu (puf e un fel de taburet din ceva moale, in care te afunzi daca te asezi) dar costa 2mil tatica. Eu voiam sa-l iau si pe ala de ziua lui dar barbati-miu a zis ca oricum am luat prea multe si ca e prea scump. Ma gandesc sa-l iau acum.
amarantina spune:
Ileana, eu sunt sincera. Asa cred eu, ca o sa nasti in jur de 17sep. Si zic ce gandesc, desi lumea uneori se supara. (nu tu, lumea). De dorit iti doresc din suflet sa o faci balanta. Am avut 2 colege de clasa balante si amandoua erau frumoase si destepte, am ramas cu o impresie excelenta despre fetele nascute in Balanta. Spre deosebire de baietii Balanta pe care i-am cunoscut, care sunt dezastru.
adameasca spune:
Simona, cred ca ne trebuie un drum prin Europa la amandoua, Simona, sa luam cadou la aia mari si sa mai avem si buget sa nastem. 2 mil un scaunel d-ala? Pai daca ne strduim putin il facem noi singure
. Fi-miu n-are pasiuni d-astea, cu chestii de plus. Nu nenica, daca n-are roti care pot fi demontate, sine, cupe, etc nu e bun de nimik.
Ioana, pai vezi ca tre sa-l faci si pe al doilea? Cica is mai cuminti, mai fericiti, mai destepti, deci e musai. ![]()
Nu mai venim weekendul asta in Bucuresti, ca taman sambata incepem "marea varuiala"
, abia atunci poate tata sa-si lase trebile de la tzara sa vina sa faca reparatii prin casa, asa ca nu ne permitem sa incepem cu-o pauza. Si daca e la fel de cald pana acu, ar fi mai greu.
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Simona, nu-i bai ca spui ce gandesti, stai linistitia. Pai oricum feelingul meu interior e ca nasc in jur de 15 sept, plus sau minus 3 zile
. Cu atatea balante in casa, am si eu dreptul sa-mi fac o fecioara, ca mine
.
PS: barbatul meu e balanta, asa ca sa nu te mai aud barfind barbatii balanta. Doar cand dau eu tonul
.
Ileana
poze,poze si iar poze...