Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, tu cat mai stai fara copil? Nu ti-e dor de el?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Foarte bine..esti pe drumul cel bun. Nu nasti inca

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Pai n-am zis ca vreau s-o fac balanta?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Balanta o sa iasa

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ba da, mi-e dor. Cred ca o sa vina sambata. Am vorbit cu el la telef si tot zicea sa vina mami sa mergem... desi am inteles ca se simte excelent, ca rade toata ziua, e vesel, etc. Dar si lui cred ca-i e dor de mami si tati. Nu a mai plecat nicaieri fara noi pana acum...

Mergi la inceput

Ai baiat mare, devine independent, vezi? Azi fi-miu a fost simpatic rau. Mi-a adus un pian d-ala micutz, cu baterii, care canta odios si la nesfarsit si ne toaca nervii cu el si mi l-a pus pe burta, sa asculte si Ilinca muzica lui. Si asta, care dormea cred, s-a trezit si a inceput sa boncane si sa salte si Luk se amuza uitandu-se la burta cum salta. Si zicea: "Mami, pun putin urechea pe burta ta, sa ascult la Ilinca". M-a induiosat.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ce scump e Luk.
David nu-l poate suferi pe bb din burta. Eu mereu ii spun de ea si incerc sa-l pregatesc dar nu am succes indiferent ce zic. O sa pun in aplicare si eu aia cu cadoul adus de bb mic si aia cu sa nu ma vada cu bb mic in brate in prima zi. Si ma mai gandesc si la altele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Ai baiat mare, devine independent, vezi? Azi fi-miu a fost simpatic rau. Mi-a adus un pian d-ala micutz, cu baterii, care canta odios si la nesfarsit si ne toaca nervii cu el si mi l-a pus pe burta, sa asculte si Ilinca muzica lui. Si asta, care dormea cred, s-a trezit si a inceput sa boncane si sa salte si Luk se amuza uitandu-se la burta cum salta. Si zicea: "Mami, pun putin urechea pe burta ta, sa ascult la Ilinca". M-a induiosat.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Cand aud povesti din-astea mai mai ca-mi vine sa mai fac inca un copil ....pt. ca acum spun ca nu mai vreau deloc...Chiar ca induiosator

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Simona, asta cu cadoul de la surioara mai mica cica functioneaza. Numai ca eu m-am gandit ca trebuie sa fie un cadou important, o chestie care sa-l dea pe spate oarecum. Eu sondez terenul dupa vreun camion maaaare, sau vreun trn la fel de mare, ca astea-s chestii care-l dau pe spate. Deci nu o masina mica pe care o uita in 2 zile.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ioana, daca acum zici ca nu vrei decat unul, in prima jumatate de an dupa bebe1 zici ca nu mai vrei cat oi trai altul . Dupa aia revii incet, incet la sentimente mai bune. Eu mi-am dorit mereu doi, un baiat si-o fata. La al treilea zic de pe acum "pas". Si stii ce-am observat? Ca al doilea e altfel decat primul, e mai vesel, mai fericit, are companie de la inceput, e tot timpul cu ochii dupa cel mare. Si are privirea aia luminoasa si fericita si fatza radioasa cand il vede pe cel mai maricel.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput