Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Pai decat sa fie fara protectie... Mai bine protejam, nu?

Pe mine nu m-ai gasit de musteriu la discutiile despre vremea lui Ceasca. N-am multe amintiri neplacute, si pe alea pe care le am le las acolo, intr-un coltisor...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

eeeii..nici eu nu tin mortis...da' ti-am spus la ce-mi umbla mintea acum....

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uh, Simona, deci o sa fie cu moloaze prin casa si tamplarie noua, asa ca spor va doresc. Eu am zis ca dc terminam intr-o luna dau de baut, nu alta.
Inni, deci si voi in 4 camere... Ce ma enerveaza e ca se face prea repede dezordine in toate camerele si toata ziua fac ordine si ordine nu-i niciodata. Cred ca toti avem o masinutza la capul patului, o sticla de plastic goala sau niste anumale de plastic in care ne intzepam noaptea.

Stitit ceva? Mi-e somn. Ma duc la nani. Ma scuzati ca dezertez, da' profit si eu de starea de somn de-o am. Va pup si somn usor!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

A fost ceva in educatie voastra de copii (mici)...si apoi de adolescenti, care v-a deranjat, astfel incat sa nu aplicati si voi aceeasi metoda copiilor vostri ?

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Hai ca m-ai facut sa rad in hohote cu protejatul. Ce vrei draga daca asa sunt eu?

Mergi la inceput

Inni, n-ai ce sa recunosti caci au fost 4 camere din care am facut 3 si acum fac iar 4, dar alta configuratie. Cand am facut ap nu stiam ca o sa produc 2 copii asa repede, ziceam ca o sa am doar 1.

Mergi la inceput

Ileana..noi suntem doar 2 in 4 camere si facem o dezordineee...dar cand o sa mai fie si un copil...
De fiecare data cand facem curat....ne apucam dimineata si terminam in aceeasi zi..dar a 2-a zi..zacem..

Hai noapte buna..si vise placuta..tocmai cand dadusem pe teava un posibil subiect..dar poate il continua fetele maine...la aceeasi cafea

Ca am si eu ce comenta la subiectul asta

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Noapte buna Ileana.

Mergi la inceput

Aha..inseamna ca tu stai la apart. alea cu posibilitati de modificare (ca stiu ca sunt doar 2 tipuri pe aici). La mine toti peretii sunt din beton..doar cei de pe holuri BCA...si nu ma incanta.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Iti raspund eu, Inni.
Pe mine m-au dus cu vorba cand eram mica. Orice ziceam ca vreau, ei ziceau ca da, cum sa nu, o sa-mi cumpere. Dar nu-mi cumparau. Sau daca voiam sa merg undeva ziceau ca sigur ca da, dar maine. Si a doua zi - pauza. Asta nu fac si nu o sa fac cu copiii mei. O sa le zic adevarul, mai bine sa stie ca nu se poate aia si ailalta decat sa spere... Dezamagirea e mult mai mare daca speri ca un lucru e posibil sau ca se va intampla a doua zi si a doua zi sa afli ca nu se va intampla. Iar mai tarziu sa-ti dai seama ca nu a existat nici o intentie de a-l face posibil. Sper ca m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput

Da, la mine totul a fost BCA si am facut o gramada de modificari.

Si editez pt Ileana: intr-o saptamana noi terminam, ca are sotu un prieten care are firma de constructii si ne trimite ala o echipa mare de muncitori. Ei au zis ca in 3 zile termina, eu zic ca exagereaza, dar in 7 zile o sa fie gata sigur.

Mergi la inceput