Mamici de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Pai decat sa fie fara protectie...Mai bine protejam, nu?
Pe mine nu m-ai gasit de musteriu la discutiile despre vremea lui Ceasca. N-am multe amintiri neplacute, si pe alea pe care le am le las acolo, intr-un coltisor...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
eeeii..nici eu nu tin mortis...da' ti-am spus la ce-mi umbla mintea acum....
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Uh, Simona, deci o sa fie cu moloaze prin casa si tamplarie noua, asa ca spor va doresc. Eu am zis ca dc terminam intr-o luna dau de baut, nu alta.
Inni, deci si voi in 4 camere... Ce ma enerveaza e ca se face prea repede dezordine in toate camerele si toata ziua fac ordine si ordine nu-i niciodata. Cred ca toti avem o masinutza la capul patului, o sticla de plastic goala sau niste anumale de plastic in care ne intzepam noaptea. 
Stitit ceva? Mi-e somn. Ma duc la nani. Ma scuzati ca dezertez, da' profit si eu de starea de somn de-o am. Va pup si somn usor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
A fost ceva in educatie voastra de copii (mici)...si apoi de adolescenti, care v-a deranjat, astfel incat sa nu aplicati si voi aceeasi metoda copiilor vostri ?
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Inni, n-ai ce sa recunosti caci au fost 4 camere din care am facut 3 si acum fac iar 4, dar alta configuratie. Cand am facut ap nu stiam ca o sa produc 2 copii asa repede, ziceam ca o sa am doar 1.
inni spune:
Ileana..noi suntem doar 2 in 4 camere
si facem o dezordineee...dar cand o sa mai fie si un copil...
De fiecare data cand facem curat....ne apucam dimineata si terminam in aceeasi zi..dar a 2-a zi..zacem..![]()
![]()
![]()
Hai noapte buna..si vise placuta..tocmai cand dadusem pe teava un posibil subiect..dar poate il continua fetele maine...la aceeasi cafea ![]()
Ca am si eu ce comenta la subiectul asta
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Aha..inseamna ca tu stai la apart. alea cu posibilitati de modificare (ca stiu ca sunt doar 2 tipuri pe aici). La mine toti peretii sunt din beton..doar cei de pe holuri BCA...si nu ma incanta.
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Iti raspund eu, Inni.
Pe mine m-au dus cu vorba cand eram mica. Orice ziceam ca vreau, ei ziceau ca da, cum sa nu, o sa-mi cumpere. Dar nu-mi cumparau. Sau daca voiam sa merg undeva ziceau ca sigur ca da, dar maine. Si a doua zi - pauza. Asta nu fac si nu o sa fac cu copiii mei. O sa le zic adevarul, mai bine sa stie ca nu se poate aia si ailalta decat sa spere... Dezamagirea e mult mai mare daca speri ca un lucru e posibil sau ca se va intampla a doua zi si a doua zi sa afli ca nu se va intampla. Iar mai tarziu sa-ti dai seama ca nu a existat nici o intentie de a-l face posibil. Sper ca m-am facut inteleasa.
amarantina spune:
Da, la mine totul a fost BCA si am facut o gramada de modificari.
Si editez pt Ileana: intr-o saptamana noi terminam, ca are sotu un prieten care are firma de constructii si ne trimite ala o echipa mare de muncitori. Ei au zis ca in 3 zile termina, eu zic ca exagereaza, dar in 7 zile o sa fie gata sigur.