Lapte Topfer 3
Raspunsuri - Pagina 3

eduard2005 spune:
Buna fetelor,
Si noi folosim Topfer si ne merge foarte bine. Pana la 10 luni am mers cu Milumil si pediatrul ne-a recomandat Topfer pentru ca este bio si nu ingrasa, tinand cont ca Eduard al meu avea 12 kg la 10 luni. Am inceput cu Topfer 2 si la 11 luni am trecut pe 3, acum are un an si si am de gand sa-i dau pana pe la 3 ani pentru ca are toate vitaminele de care are nevoie un copil. Eu il cumpar de la un distribuitor cu 350.000 lei 750 g si sunt foarte multumita.
Va doresc sanatate maxima!!!!
Mari,

Tino spune:
scuze pt. out of topic
eduard2005, daca nu te superi, imi poti spune si mie sursa ta de lapte Topfer 3.
am inteles ca iei de la un distribuitor si am fi si noi interesati.
multumesc anticipat!
numai bine tuturor!
mamitza lui Papitza

gabitaco spune:
lapte topfer luam din farmacie cu 500.000 lei cutia de 900gr. Mai ieftin nu am gasit. Avem acum noroc ca a inceput lumea sa foloseasca lapte topfer si se gaseste la mai multe farmacii....ca atunci cand am inceput noi cu topferul se gasea la o singura farmacie si fata mea era singura care bea astfel de laptic...
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

eduard2005 spune:
Tino, eu sunt din Brasov, nustiu de unde esti tu, daca vrei nr de telefon al distribuitorului da-mi un PM.
pupici!!
Mari,

crissa71 spune:
EDUARD2005:TE rog vreau si eu nr.distribuitorului!!!Sunt cm nauca nu mai stiu daca am PM..in cazul in care nu-l am te rog trimite-mi-l pe adresa de mail cristosmora@yahoo.com.Iti multumesc mult.
Deci sunt mamica de bebe de o luna..manaca tot tofer...a recuperat ca slabise tare rau in loc sa se-ngrase...DE cateva zile insa e tot mai flamand ...nu stiu ce sa ma mai fac cu el...MA intreb are un puseu de crestere ca trebuie sa mai recupereze inca sau ar trebui sa trec la tofer 1??!!Aveti careva din voi idee?A mai patit cineva asta??HELP
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

crissa71 spune:
Am uitat noi suntem inca pe tofer pre..de-asta va-ntrebam sa trec pe 1??GABITACO:PAi il iei f.bine....Noi dam 320.000 pe 650g...si o termina intr-o saptamana,acum de 2 zile poate chiar mai repede...TU de unde iei cu 500.000 la 900g??!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

gabitaco spune:
Eu sunt din bacau- si il iau de la farmacie.Asta e pretul la noi.Crissa, cat are bb? Eu nu i-am dat topfer pre. Eu zic sa treci direct pe 1 care se da de la nastere pana la 4 luni.Ala pre nu e pt bb cu greutate mica sau prematuri?
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

kid2003 spune:
Pre e pentru bebeii alimentati la san si suplimentati cu lapte praf. 1 e pentru bebeii intarcati de pana in 4 luni.