Lapte Topfer 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Asta nu stiam. Eu cat am alaptat i-am dat completare milumil. Dar nu s-a dat in vant dupa el.Api la 3,5 luni i-am dat topfer ca nu a mai vrut alt lapte praf si multumesc Domnului ca l-a acceptat si ca ii merge bine cu el.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

eduard2005, multumesc mult de tot.
ti-am trimis un mail personal. daca ai timp sa te uiti ...

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

EDUARD2005 vreau si eu nr distribuitorului daca se poate.
Cele care a-ti luat de curand topfer 3-Cum papa bb? Eu maine iau prima cutie. Sper sa ii placa si sa merg cu el cat mai mult, pana la 2 ani daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gabita, merge foarte bine, papa tot-tot. Il mananca parca un pic mai bine decat pe 2, stiu si de ce: e mai dulce. Nu are aroma de fructe, dar e un lapte dulce-dulce, spre deosebire de 2 care era normal. Nu stiu daca e de bine sau de rau, mi-e sa nu imi refuze mai tarziu laptele. Dar pana atunci (tot inspre 2 ani) mai e...
Sper sa ii placa si Mateei la fel de mult.

Mergi la inceput

Kid- multumesc mult de raspuns.Azi cumparam si noi topfer 3si sa vedem ce o sa iasa.
si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

VA MULTUMESC DE RasPUNSURI.i-am luat 1 si e mult mai bine.
va tinem la curent.
am gasit si un distribuitorul Farmexpert aici in zona o sa-l sun luni,dar intrebarea e ..da si persoane fizice sau doar la firme?stiti ceva de asta?
pupici.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor am sunat distribuitorul din zona...nu vinde la persoane fizice!!!!
ALA din BRAsov de ce vinde??CUm sa fac???HELP!!!!VOUA CUM VA DA??SI MIE astia din craiova nesimtiti nu vor???

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

mai, nu stiu ce lapte topfer 3 aveti voi da al meu are gust aromat si scrie si pe cutie ca ar contine arome de fructe...iar mateea nu prea se omoara cu el. Cred ca revenim la 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikuta spune:

ma numesc ildiko si am o fetita de trei luni andreea care apapat din prima luna topfer si nu am avut probleme e adevarat ca nu mananca atat de mult ca alti copii(ea papa cca 600-700gr pe zi) nu este grasuta dar se incadreaza in graficul de crestere am nascuto cu 3.200 iar acum are 6.100 deocamdata folosim topfer1 pana la 4 luni dupa care trecem pe nr 2 vroiam sa va intreb cum se trece de la unul la celalalt Noi suntem din Brasov si luam laptele de la producator sun la telefon si a doua zi mil aduce cutia are 750gr si il luam cu 330000lei daca intereseaza pe cineva nr de telefon sami lase adresa de mail si va scriem pupici si pofta buna!

Mergi la inceput