Fibrom uterin (15)
Raspunsuri - Pagina 29
credocred spune:
Multumesc arinna,
am primit numerele de telefon pe mail(nu stiu de ce nu merge PM: o sa mai incerc sa-l activez). Nr. de fix il aveam si eu si este nealocat de vreo 2 luni incoace. Il voi suna pe mobil. El m-a vazut ultima data acum 2 ani la cabinetul lui particular. Pe atunci fibromul meu avea 6 cm, atit a spus el si apoi asa a spus si ecograful. Pentru ca el nu are ecograf, probabil se bazeaza pe cel din degete- e o expresie de-a medicilor. Nu-mi apartine. Cert e ca sotul meu ii tot vorbea despre un al doilea copil. Iar el era de acord dar ma avertiza ca ar fi fost o sarcina cu risc. La final mi-a spus sa ne ducem si la "uzina cu cruce" sa ne indrume pasii-daca sa incercam sa mai facem un copil sau nu. Si daca da, sa fac embolizare intii sau injectii cu Zoladex. N-am facut nici una nici alta. Semne de la Domnul nu aveam , iar teama de un avort spontan si de virsta- 37 pe atunci, m-au hotarit sa renunt la ideea de a avea un al doilea copil. Intre timp am ajuns si la alti medici, doctorite, incercind sa vad cum privesc ele problema miomectomiei, pe atunci asa se punea problema.
Si tot intre timp, fibromul meu crestea. Am luat o luna tratamentul de California Fitness si a scazut cu un cm.dupa care a crescut din nou. Ultima intimplare negativa a fost in mai anul acesta cind am fost la o dr. Voiculescu, la o clinica pe linga Mario Plaza si care de prea multe bune intentii mi-a prescris vestitul Diphereline. FARA TESTE HORMONALE. Atentie fetelor, nu il faceti fara teste hormonale prealabile!!! Are destule reactii adverse. Iar ei ginecologii ar trebui sa se consulte si cu un endoncrinolog cind prescriu hormoni. La fix 28 de zile, cind urma sa o fac pe a 2a(imi daduse 3) dupa prima injectie am facut tensiune arteriala 18,12 la serviciu si m-am speriat foarte tare. Am facut si atac de panica. Iar medicii mi-au interzis s-o fac si pe a doua cind au citit prospectul de la Diphereline. Este adevarat ca eram si foarte stressata si obosita in acea perioada, dar oricum nu puteam sa risc. Asa ca acum mi se pare ca crescut din nou destul de mult si voi vedea cu cit.
Acum 2 saptamini am facut 7 sedinte de bioenergie cu Tiberiu Molnar, descoperind pe aici pe site, o informatie de la o anumita alutamar care spunea ca avea 2 fibroame, unul de 14 cm si unul de 6 care i-au scazut, cel mare, iar cel mic i-a disparut. Am incercat s-o contactez pe forum sa ne dea detalii, dar nimic. Dupa aceste sedinte, fiind si la ovulatie, fibromul meu s-a intarit foarte mult, iar ieri si astazi am avut niste scurgeri tare urite maronii. Tiberiu Molnar, poate ca ati auzit de el, mi-a spus ca trebuie sa repet si ca am peste 90 la suta sanse sa reusesc. Urmeaza sa fac alte 7 sedinte.
Ceea ce este complicat cu fibromul meu este ca e unul intramural. Deci taietura uter. De asa ceva mi-e frica, pentru ca nu stim niciodata ce se intimpla pe taietura. Oricum eu mai am una de la cezariana. Mai bine histerectomie. Voi ce ziceti?
Miorita concediu placut. Si inca o data arinna multumesc pentru raspuns si succes si sanatate!!!!
cerasella
noela_carmen spune:
credo,
tre sa fug la o treaba foarte importanta, spun doar atat, fara histerectomie daca poate fi salvat uterul. mai fa bioenergie, si vino cu vesti super!!!
ca pe urma vin si io!!!!
arinna spune:
Credo, exista si histerectomie subtotala,se pastreza colul uterin si ovarele, daca e cazul de scos fibromul...
Oricum se cretiile maronii sunt specifice fibroamelor..s-ar putea sa se si curete ceva pe acolo, trompele sau uterul, sa se elimine chiar bucati de endometru ingrosat datorita bioenergiei...dar si fara.
De unde stii ca s-a intarit fibromul? El insusi e o masa foarte dura de obicei...Eu nu cred sa faca rau asa ceva...
credocred spune:
Multumesc fetelor, eu cred in bioenergie si simt ca m-a ajutat, nu numai cu fibromul. Daca vreti sa mergeti va dau nr. lui Tiberiu Molnar. Pentru voi fetelor care va doriti bebe am primit eu o informare pe mail si m-am interesat. Uitati-va si voi
http://www.insightec.com/165-816-en-r10/Insightec.aspx?res=0
Am sunt si am aflat. Costa 4500 de dolari. Iar in Israel daca le spui ca doresti sa faci un copil, nu te costa nimic. Probabil si in Ungaria. Eu am sunat in Israel. Aceasta metoda iti distruge fibromul. E nemaipomenita si se pare ca e revolutionara. Eu incerc sa string banii. Poate reusesc pina ma operez si atunci plec in Israel sau in Ungaria.
O zi buna tuturor. Va pup
noela_carmen spune:
credo, m-ai omorat di tat cu informatia asta!!
am citi un pic, insa nu am vazut si informatii despre evolutia de dupa aplicare a acestei proceduri. cum se elimina fibromul distrus astfel?
cum afecteaza fertilitatea?
efecte secundare sunt?
cu cine si cum ai vorbit?
eu cu engelza sunt cam in pom, desi intr-o vreme vorbeam chiar bine...acu' de cand cu batranetea, s-au incurcat circuitele la mansarda.
da-mi mai multe detalii, plizzz!
cum adica daca spui ca vrei copii nu te costa? poate spune toata lumea, nu?
hai sa mergem amnadoua si facem juma' juma', daca pe mine care vreau bebe nu ma costa ...
maryd, imi pare rau...ti-am zis ca m-am transformat intr-o harca. nu mi-a sunat a bine sangerarea aceea vie.
hai nu fi suparata, trebuie sa o iei de la capat. altfel nu vom reusi!!!
oanalu spune:
credo,si eu cred in bioenergie si-ti doresc sa reusesti.Poti face si embolizare, mie mi-a facut la fibrom de 8 cm.
mada,nu descuraja, vine o alta luna.Succes!
Miorita,concediu placut!
arinna, noela
didi-edi spune:
Feteleeeeeeeeeeeeeeee,
eu nu mai inteleg ce se intampla cu mine.Pe scurt:in iunie operata de fibrom.Venira rusii fix la 30 zile ca si inainte in iulie si august.dar in septembrie si octombrie o luara razna:33 zile.Tot din septembrie am inceput sa iau dupa urechea aia a mea bleaga napraznic(pulbere) si tincturi de zmeu si mur.Nu stiu daca ele au vreo influenta, dar nu pricep ce se intampla.Plus ca tot de vreo 2 luni au cam incepu sa para si ceva probleme cu tenul.Maine ma vad cu dr. de familie si abia astept sa o supun unui tir de intrebari.Tin sa cred ca e ceva hormonal si o sa incerc sa fac si ceva analize in sensul asta.
tare mult ma framanta treburile astea si nu prea stiu ce se intampa si de ce.
Merci.diana
PS:Va pe toate.
maryd spune:
Diana,
sa stii ca si eu dupa operatie am constatat ca data de venire a ciclului este diferita..., apare la 27-34 de zile.
Despre problemele cu tenul nu ma pot pronunta daca este din aceasta cauza,pentru ca eu am cam avut probleme cu tenul demult si nu vad vreo acutizare,la mine dimpotriva...,dar eu am facut acum ceva timp un vaccin impotriva problemelor care le am la Institutul Cantacuzino.
Nu stiu care sant problemele tale de ten,dar sa stii ca tenul trebuie curatat prin tratament cosmetic macar lunar,pielea fetei trebuie sa respire...Eu am fost la inceput de cateva ori la cosmetica,am inteles ce trebuie sa fac si apoi am inceput sa "ma tratez" singura,iese mai bine ca la cosmetica, pentru eu stau cat este necesar, la cabinetul de cosmetica te tine foarte putin si lucreaza mai de suprafata,costa si mult...pentru ce iti face...,dar ca sa vezi diferenta merita sa mergi.
MARY