Fibrom uterin (15)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
arinna spune:
Oanalu
Abia reusesc sa intru la subiect :(
Mi-a venit si mie CM mai devreme cu 3 zile, ca sa fie dereglarea totala
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maryd spune:
Noela, am citit ce ai scris in pagina trecuta,se pare ca nu ai reusit sa ai inca analiza sotului...,inca nu ai reusit sa-l convingi?
Stiu ca unii cu mare greutate se lasa convinsi,tu stii cate am patimit si eu...,dupa 3 luni de rugaminti a facut-o..., am recurs si la alte lucruri in afara de rugaminti(si nu am inteles niciodata de ce trebuia sa-l rog...),am lasat diverse materiale"tematice" salvate din gresala pe destop,pe partea lui...,am scos la imprimanta materiale fie de pe forum,fie de pe unde am mai gasit ceva interesant si "le uitam" pe masa..., stiu ca le-a citit pe ascuns(...),la policlinica cand am mers nu a putut..., pentru ca a zis ca a vazut el ca asistentele si-ar fi dat coate ca unde se duce el si nu a mai putut sa dea nici o analiza,chiar daca platisem.Am rezolvat-o in felul urmator:am cumparat un recipient steril de la farmacie, dupa ce in prealabil am aflat in ce zile,la ce ora pot ajunge cu proba si in cat timp...Numai asa am reusit...El intr-o zi mi-a spus ca imi da proba atunci...,m-a lasat cu masina in fata policlinicii si a plecat.
Dupa ce am trecut prin atatea, am aflat ca exista si testul postcoital,care este si el concludent."Asa ca il stresezi" intr-o dimineata dupa ce in prealabil stii programul doctoritei care va lua proba.Unde am fost eu,pe langa ginecolog era si biologul care a fost prezent si a facut analiza...,lucrau impreuna.Vezi ca trebuie sa ajungi parca in jumat. de ora sau o ora nu mai stiu exact.La analiza s-a fazut ca "ei"erau ok...Incearca macar asta.
Te pupic,
Mary
noela_carmen spune:
maryd,
multumesc din suflet ca te gandesti la mine...dar cum sa-ti spun...am renuntat,sau mai degraba, m-am resemnat, cel putin pentru o vreme...nu stiu cat
chiar nu mai pot...
ceea ce fac eu se cheama autodistrugere.
si chiar daca i-as face spermograma si ar iesi cava rau, stiu ca nu ar face tratament...si?...as inrautati situatia si mai tare.
e foarte greu de "lucrat" cu el, uneori chiar imposibil.
de altfel el a abandonat ideea, nu crede si nici nu mai spera...
cred ca mai degarba ar trebui sa ma mut de la "fibrom" la psihologie, ca sa invat sa scap de chin.
da, da... e o boala chestia asta, ca o buba urata pe care o "storci", si o vreme te lasa in pace, dupa care, cand ti-e lumea mai draga incepe iar sa pulseze...
ma rog pentru voi toate, cele care inca mai sperati si va luptati, ca intr-o zi tot zbuciumul acesta sa devina amintire si sa va tineti copilasii in brate...
eu, am sa tin , din cand in cand in brate,copilul altei mame, si cu siguranta, in timp voi invata sa accept ceea ce mi-e dat.
te pup si-ti doresc numai bine
editez, ca sa spun ca nu va enumar, dar ca ma gandesc adesea la fiecare in parte...
laviniaN spune:
Fetelor si eu am facut o laparoscopie deoarece nu ramaneam insarcinata,am crezut ca am probleme cu trompele si rezultatul surpriza....mi-a scos un fibrom subseros de 1,5-2 cm de care nu stiam nimic,nu mi sa spus niciodata la ecograf ca as avea fibrom si mi sa facut driling ovarian deoarece se pare ca nu am ovulatie si asta e cauza principala de infertilitate.
operatia nu este foarte grea,daca aveti probleme mergeti nu va lasati speriate de 3 taieturi mici,daca se poate opera prin laparoscopie e bine sa o faceti pana nu creste prea mult
Va doresc multa sanatate
LAVINIA.
dj_mama spune:
Lavinia, e minunat ca l-ai descoperit din timp. Acum, chiar nimic nu-ti mai sta in cale. Totusi, ar fi bine si sotzul sa faca o spermograma in cazul in care n-a facut deja. Succes.
Noela, din pacate timpul s-ar putea sa te mustre ca n-ai epuizat toate caile; totusi, mentinerea armoniei intre voi este la fel de importanta; tu stii mai bine ce-i de facut, nimeni nu-ti poate da sfaturi dar incurajari, da. Dumnezeu e mare! nu-mi place sa te 'vad' tuflita
hai ca l-am pus pe asta mic sa-ti cante o manea sa te inveseleasca
noela_carmen spune:
mami
am luat farasul si m-am adunat,insa trebuie sa ma crezi ca nu mai pot, nu mai mai tin genunchii!
macar sa-mi trag un pic sufletul.
nu-s tuflita!!!
sunt in faza de bilant de 9 luni din anul asta...cam nahspa...n-am profit!!!
ma, da ala mic e asa de trist, ca-mi vine sa-l iau acasa.
sar'na pentru dojana.
ti pup fromoaso!
MadaS spune:
red]Lavinia[/red]
A putut fi scos fibromul fara probleme la operatia laparo? sa inteleg ca nu ai facut nici un fel de tratament pre-operatoriu inainte, gen Diphereline, din moment ce nu stiai de existenta lui. Dar ecografii inainte de operatie ai facut? nu s-a vazut la nici una din ele?
As vrea sa stiu cuce medic ai facut operatia si unde, in ce spital.
Marea noastra problema, a celor cu fibroame de pe site-ul asta nu e operatia -stim ca nu e asa grea- cat tratamentul care ni se cere facut inainte, scump, cu reactii adverse, etc
laviniaN spune:
DJ MAMA spermograma sotului este in regula...acum eu sunt reparata sper sa nu apara altceva neprevazut...pot sa trec la actiune.
MadaS mi sau facut ecografe inainte dar nici un medic nu mia spus ca as avea fibrom uterin,nu stiu de ce nu la vazut nimeni,mai am 2 in peretii uterului mai micuti dar care nu deranjeaza cu nimic o eventuala sarcina si nu e nevoie sa-i scot.pt aceia trebuie sa ma opereze clasic sa mi scoata asa mi-a zis dr.
iti dai seama ca nu am facut nici un tratament inainte de operatie din moment ce nu am stiut de existenta lor.
m-am operat la cluj la o clinica privata cu dr.romeo micu.
Va doresc multa bafta LAVINIA.
dj_mama spune:
v-am deschis capitol nou (16) la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85841