Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oanalu, multumesc!ma bucur ca va plac...

Mada, lasa ca daca mergi in desert trebuie sa te obisnuiesti cu caldurile

Miorita, e stiut ca afec rau marea, pentru multe afectiuni nu e indicata...

Nu stiu daca ai incercat :

Ceaiul de traista ciobanului, leac pentru hemoragii
Ceaiul de traista-ciobanului se intrebuinteaza cu mare succes in toate tipurile de hemoragii, ca de exemplu in hemoragiile nazale, stomacale, intestinale si in metroragii (hemoragii uterine neregulate). De asemenea, se foloseste in cazul ranilor sangerande, infuzia de traista-ciobanului avand un efect hemostatic destul de bun. In cazul menstruatiilor abundente se beau, timp de
6-10 zile inainte de menstruatie, zilnic cate 2 cesti de ceai. Acesta serveste si la reglarea ciclului pe parcursul pubertatii. Mamele care au sanii umflati in timpul alaptatului ar trebui sa-si incalzeasca la aburi traista-ciobanului proaspata, sa o puna intre panze si s-o aplice local calda, sub forma de comprese. Se recomanda cu succes si in cazul hemoragiilor renale. Traista-ciobanului este si o planta medicinala care regleaza circulatia sangelui, fiind indicata in mod deosebit atat la hipertensiune, cat si la hipotensiune arteriala. A.M. PRESS

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

fetele mele dragi, intru doar sa va salut pt. ca noutati nu am deocamdata.
Ar fi poate doar ca am inceput sa iau ceva tincturi (mur si zmeur) si napraznic.Pe care bineinteles ca nu am rabdare sa-l fac ceai si pap cu lingurita(stiti voi cum).
Arinna, asa cum ne-ai obisnuit, ne aduci poze S U P E R B E !!!Apusurile de soare sunt fara cuvinte.Aproape ca auzi marea(sper ca asta nu-i semn ca incep sa o iau pe aratura).
Noela, sper sa reusim si noi sa ne "vedem", desi la ce program alandala am in ultimul timp.....
In rest... hai sa ne bucuram de ultimele zile de vara, ca parca vad ca vine toamna cu polile ei si melancolia noastra.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Arrina, multumesc mult pentru sfaturi.
Acum daca numai am ciclu regulat nici nu as stii cu cat timp inainte sa beau ceaiurile.....Cred ca o sa incep sa le beau din momentul in care or sa inceapa durerile de sani.
Fetelor, sa nu va pierdeti speranta in ceea ce priveste conceperea unui copil....ati auzit de Sanda Ladosi dupa 7 ani nici numai spera ca o sa mai ramana insarcinata si uite ca daca a fost sa fie.....
Va pup pe fiecare in parte,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

fetelor sa nu radeti , dar nu-mi iese din cap reclama aia la nu stiu ce, care suna cam asa :
"...domnule gospodin, hai hello..."

eu fusei azi si-mi luai sange pentru analize...
mi-am luat notite de pe aici si am facut asa:
estradiol,prolactina,testosteron liber si total,LH, FSH,TSH, T3, T4.
habar n-am la ce-mi trebuie toate, cate ceva banuiesc doar, dar fiindca nu aveam ce face cu banii (vreo 2,3 mil) am zis ca nu strica.
si am mai pus pe langa astea si colesterolul si glicemia ca daca tot imi ia sange sa nu-l dau degeaba.
mi-a luat vreo 4 sticlute, si ma simt cam moale...oare de la asta?
what ever...
am fost la Romar, aici in Galati, ca in alta parte nu am unde, dar durerea mea e ca se fac la Bucuresti, si ma intreb daca rezultatele vor fi concludente...stiam de la Dj mama ca prolactina trebuie facuta imediat sau cat mai repede...
azi trebuie sa sun si pentru HSG...deja ma ia cu lesin...

ah, si m-a chilarit mumia aia care mi-a luat sange...cica am venele finutze!!!
mama ei, inca nu s-a invinetit dar e umflat un pic si ma cam doale!
cica din cauza analizei testosteronului rezultatele vin in cel mai fericit caz peste 2 saptamani...
sa-mi aduceti aminte sa merg sa iau rez. ca sigur am sa uit!!!

Mioritza
asa este, marea nu prea ne face bine si nici soarele in exces.

hai incearca si ia si tu Klimaktoplant, ca rau nu o sa-ti faca.
la mine menstra pare ca s-a oprit(e a 4-a zi), s-ar putea sa ma mai picure dupa amiaza un pic. a fost ceva mai mult ca luna trecuta, cand n-am avut ce face cu tampoanele .
e posibil ca de la histero, sa fi fost asa, ca am mai eliminat ceva scoame, mai mari sau mai mici, cu ceva dureri dar absolut suportabile.
tincturi nu am mai luat de vreo 3 luni aproape, si efectul asta bun nu poate fi decat de la klimaktoplant.

diana,

si eu sunt cam "ravasita" zilele astea, si cam asa e, parca ma apuca disperarea ca se termina vara...
dar ne "vedem" noi, cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

oana,draga mea,
la cat sunt de zuza, nu am vazut ca mi-ai raspuns!

am tot cautat in urma, ca sa nu te zapacesc de cap,dar nu am gasit nicaieri vreo "poveste" a fibromului sau fibroamelor tale, doar uter fibromatos.
de aceea sunt cam in ceata. am vazut ca in toate cazurile,embolizarea a oprit hemoragiile, cel putin.
insa cum eu nu mai am hemoragii as fi vrut ceva informatii despre fibroame, daca au scazut sau au "murit"...

recitind cam tot ce s-a scris despre fibroame, ma intreb daca la mine cauza reala or fi ele si nu alta de nu raman gravida.
oare chestia aia cu anticorpii antispermatici o fi adevarata si in cazul meu, care am sterilitate secundara. poate sa apara "intre timp"?
spun asta pentru ca, si sa nu ziceti ca-s nebuna, ca s-ar putea chiar asa sa fie,eu am dezvoltat o adevarata fobie fata de sperma!!! mi-e sila de ea!!!

sa ma iertati ca fac astfel de marturisiri! mi-a trebuit ceva vrema sa ma hotarasc sa scriu despre asta, si deja mor de rusine!!!

Mergi la inceput

Noela, in sfarsit ma bucur cu adevarat ca nu ai fost la operatie si ca ai ramas pe un singur trat care da rezultate bune.Asta este solutia care mi se pare optima, sa facem totul pas cu pas nu sa dam navala si cu aia si cu aia si pe urma numai stim ce ne-a facut bine si ramanem si naucite de cap.Cand am descoperit chistul de 9 cm pe ovarul ramas eram asa de speriata de operatie incat am facut acupunctura, trat naturist, trat alopat, regim la greu, de acuma stau si ma intreb oare cu ce l-am dizolvat!!!!!!Vad ca Arrina a fost foarte multumita de acupunctura, a obtinut cele mai bune rezultate.Trebuie sa avem rabdare, asa trebuie sa imi zic si eu cu Mirena.Vad ca menstra care a inceput pe 18 august incepe sa dea semne de duca.Klimaktoplantul o sa incep sa il iau si eu, dar as vrea sa ajung mai intai la dr mea naturista sa o anunt si pe ea ca asa mi se pare corect.Dar deocamdata, mama s-a internat a doua oara deoarece in urma operatiei este foarte slabita, ametita etc.Sora mea este la mare, tata numai este din 2000 asa ca am ramas eu cu sotul meu sa avem grija.Se pare ca dr. care a operat-o zice ca s-ar putea sa fie pe fond psihic si nu il contrazic deoarece mama a ramas cu urmari in urma mortii tatei.Nu stiu cum sa o ajut, poate o sa o duc si pe ea la dr mea naturista.
Va pup pe fiecare in parte,
Mioritza

Mergi la inceput

Ciudata "alifie", nu?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Didi,multumesc, ma bucur ca ti-a placut "laculetzul"...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

fetelor, am uitat sa va spun ca Hofigalul are o carte de gemoterapie care se numeste "Gemoderivatele monodoze".Pentru cine merge si cumpara produse de la ei ma gandesc ca nu ar strica sa aveti si cate o cartulie din asta prin casa.In afara de cartea asta mai este inca una "Spirulina nutrient miracol"
A inceput "Mamaia 2006",
Inca o data pupici pentru fiecare.
Noapte buna..

Mergi la inceput

Noela, mesajul cu alifia era pentru tine
Si eu tot la Romar am facut analizele inainte sa plec din tara, si au durat mult abia cu 2 zile inainte mi le-au dat dupa ce am insistat, mie mi-au spus ca din cauza celor pt tiroida ca ies mai greu si sin cauza asta m-au intarziat cu toate...la fel am platit si eu mi-am facut si calciu si alte cateva- urocultura ant8biograma- desigur am iesiu cu coli dar nu pot sa iau antibioticul ma constipa si imi face rau . acum iau crannberry,pt e. coli nu stiu daca e destul de eficient dar asta e...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput