Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

da, arinna, stiu ca se face numai pentru fibrom...imi vajaie asa ca o parere si mie prin cap...
insa eu nu am numai fibroamele mai am si boala asta de hiperplazie;
sa inteleg ca nu pot face embolizare pentru fibroame in cazul in care am hiperplazie de endometru???

aceasta-i intrebarea???

Mergi la inceput

si ghici ce poza mi-am ales???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

A, da , nu citisem atent, dupa cum rezulta din articolul dat de tine se pare ca nu e indicata...

Ce poza ai ales? cu pasarea sau cu scaunele???

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Dar nu-mi imaginez de ce nu e indicata, sa vie altii mai inmedicinati sa ne zica

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

h,hi,hi!!!!

aia cu scaunelele...imi imaginez ca stau pe ele...
cand pe unul, cand pe altul...

auzi? da' apa? e calda??? pot sa fac si o baitza?

Mergi la inceput

E calda!!! Adica era, ca n-am mai fost de cateva saptamani :(
E racoare afara de cateva zile...
E calda si linistita, daca intri n-ai mai iesi...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Arinna,pozele sunt absolut superbe!

Noela,, eu am facut embolizare cu hiperplazie de endometru.Da, se poate.

,
Oana

Mergi la inceput

oana

crezi ca poti sa repeti pentru o "baba surda" ce efecte a avut asupra ta embolizarea?!

please, please,please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Noela, draga mea, eu inainte de embolizare aveam menstruatii ff abundente si din ce in ce mai lungi. Ocazional (de 1-2 ori pe an) aveam si usoare sangerari intre menstruatii care cedau totusi la tratament, fie hormonal, fie vit.K, ergomet s.a. Din ianuarie 2005 insa treaba s-a inrautatit si a mers din ce in ce mai rau ca dr. mi-a spus sa fixez data pentru operatie (histerectomie) ca altceva nu mai este de facut. In martie in a 5-a zi de cm am avut o hemoragie atat de puternica incat am facut un chiuretaj biopsic (hiperplazie de endometru). Luna urmatoare dupa chiuretaj situatia era exact aceeasi. Ajunsesem sa fac cate 3 injectii intr-o zi ca sa mi se opreasca sa pot merge la o petrecere. In mai am facut embolizarea si situatia s-a stabilizat. Pentru mine embolizarea a insemnat enorm pentru faptul ca am scapat de hemoragii, cm s-a redus cantitativ si am ramas intreaga. Acum nu stiu cat vor dura aceste efecte, intrucat am inteles ca in timp fibroamele se pot reface, organismul stie "reteta" sa le fabrice, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am ramas cu uterul intreg si am scapat de hemoragii.Periodic iau diverse tincturi pentru a echilibra cat de cat balanta estrogen-progesteron.
, oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Of of, fetelor stau si va citesc si ma gandesc ca problema mea este nimic pe langa voi si tot eu sunt mai speriata, avand in vedere ca eu am deja un baietel ideea histeroscopiei este acceptabila.Cu toate ca problema mea pare mica pe langa a voastra tot nu pot rezolva.
La mine inca persista menstra...
Oana, intradevar s-a mai deschis un subiect la Femina Intim despre Mirena.
Fetelor eu cred ca marea are influenta negativa asupra organismului cu probleme....cel putin eu am simptome dupa ce vin de la mare, menstra este mai abundenta si nu inteleg de ce?

Cu drag, Mioritza

Mergi la inceput