Fibrom uterin (15)
Raspunsuri - Pagina 10
noela_carmen spune:
hai hello, mai fetelor!
la mine Z1
era de asteptat...nema dureri..inca! si inca nu si-a dat "drumul" tare...doar ca ma simt moale ca o carpa.vom vedea!
mioritza
din pacate , asa este , trebuie sa suporti efectele secundare ale steriletului,pe care constat din nou ca le ai ca la "carte".
macar ai scapat de hemoragie, care e mare lucru...
ma intreb daca nu cumva ti-ar fi ajutat si tie acest klimactoplant' care pe mine m-a reglat in ultimele luni din punctul asta de vedere foooarte bine.
dar stai sa nu zic hop...ca dr. mi-a zis ca nu am facut bine ca am "umblat" acolo(adica histeroscopia)pentru ca exista toate sansele sa "stimulez" crestrea fibroamelor si ingrosearea din nou a endometrului.poate nu voi avea "norocul" asta!!! desi de endometru sunt sigura ca o va lua iar razna, pentru ca nu am indepartat cauza...am facut histeroscopia mai mult pentru polipi.
oana
poti sa le iei pe toate, adica nu e nici un risc daca faci "coktail" de tincturi, si in acelasi timp sa iei si Klimaktoplatul.
tare m-as bucura sa-mi spui ca nu mai ai probleme cu sanii. eu una sunt tare fericita ca nu mai am simptomele acelea groaznice, care ma faceau sa ma gandesc la ce-i mai rau.
arinna
faina umbrelutza ta
da, locul acela pare a fi o alta lume...
si...hai, punte-te pe "treaba" si da-ne si tu o veste buna.
chestia aia , ca nu poti tine sarcina, e doar o statistica, sunt fooarte multe cazuri de reusita!
pup pi tati!
noela_carmen spune:
maryd
draga mea, m-am gandit tare mult la tine si la problemele tale...
iti inteleg disperarea, care pentru cine nu stie, pare a fi doar un simplu cuvat...
dar acest simplu cuvat, e imens , aproape infinit, in sensul sau strict, si care cuprinde atata durere sufleteasca, incat uneori ai impresia ca vei muri...adevarul este ca lucrul acesta chiar se intampla,numai ca nu e instantaneu, mori putin cate putin...
de aceea trebuie sa te gandesti bine, dar bine de tot, ce vrei, si ce riscuri implica acest lucru.
iti spun si tie ceea ce am incercat ai explica si sotului meu.
incrancenarea asta in a "obtine" un bebe atunci cand vrem noi, nu va face altceva decat sa amane momentul aparitiei lui...
stiu...e greu...e poate "tarziu" pentru multe din noi, dar trebuie sa intelegi ca lucrul acesta depinde de noi intr-o mica masura.
fiecare avem "ceva" de platit in viata,iar incercarile acestea date de Dumnezeu nu-s intamplatoare.
cu multi ani in urma, intr-o discutie, sotul meu,afirma ca nu e nici o problema sa facem copii mai tarziu, ca ce: "mama ma-a facut la 35 de ani"...si ca sunt o groaza de femei care fac copii dupa 35 de ani fara probleme, ca-s eu nebuna,si ca gasesc nod in paupara la toate...
da, nimic fals in ceea ce a spus, insa a omis, ca pentru asta , femeia trebuie sa fie si sanatoasa...
timpul s-a intors impotriva lui, si e invins de propriile sale cuvine...ironia sortii, sau lectia pe care Dumnezeu i-a dat-o sa o invete!!!
si mi-e teama ca, in ignoranta sa nu "vede" acest lucru...oare ce semne ar trebui sa-i dea Dumnezeu, ca sa priceapa, ca felul sau de a gandi e gresit?
habar n-am!!! poate un pumn in cap
de ce oare nu suntem in stare sa invatam din propriile greseli?
ascult-o pe madaS, e atata adevar in ceea ce ti-a scris .
nu te mai uita in gura tuturor medicilor,pentru ca nu vor face altceva decat sa te debusoleze complet!!!
stii ca vorbesc din experienta, si nu din carti.
am cules atatea pareri de la atatia medici, incat , intr-o vreme am crezut ca innebunesc de-a binelea. si nu glumesc...
eram nauca, umbalam ca o fantoma, si de cate ori ramaneam singura plangeam...si uite asa au trecut vreo 6 luni...
aseara ma plimbam pe faleza (care e plina de tei) si ma intrebam, oare anul asta or fi inflorit teii???
incearca o vreme sa te detasezi de starea asta de incordare, si incearca sa aduci ceva bun relatiei dintre tine si sotul tau.
nu stiu cum, pentru ca nu-l cunosc .
la prima vedere, ai putea spune ca nu-si doreste copii cu adevarat...nu stiu de ce, inclin sa cred, ca nu e asa...cred ca e mult mai ingrozit decat tine...iar barbatii astia (sau cel putin, unii dintre ei) sunt mai rau decat copii.
incearca toate metodele posibile si imposibile de a te apropia de el, gaseste calea catre sufletul sau, trebuie sa aiba un punct sensibil,gaseste-l si exploateaza la maxim...
si atunci cand vei simti ca-ti vine sa-i dai cu ceva in cap, arata-i cel mai frumos zambet din lume, si fii cea mai balnda si dulce sotie din lume...
stiu ca pare imposibil, dar iti spun ca se poate...si...mai multe mushte prinzi cu miere decat cu otzet!!!
nu cumva sa crezi ca pledez pentru indiferenta, si sa abandonezi...doamne feri...nici nu poti asta...cine zice ca poate, ori minte ori se pacaleste; doar incearca alta abordare, si persevereaza in asta, nu te lasa.
nu trebuie ca el sa citeasca pe tine, si in tine, DISPERAREA. ascunde-o!!!
da, stiu ca e nedrept, dar alta sansa nu ai, asa ca nu o rata!
altfel risti despartirea! daca poti sa-ti asumi acest risc...eu una nu pot...
il iubesc prea mult, cu sau fara copil...
uneori am cosmaruri sa ma paraseste pentru ca nu pot sa-i fac copil...
senzatia e cumplita...e sinonima cu disperarea de care vorbeam mai sus...e singura fiinta din lumea asta,in afara de mama, pe care o iubesc cu disperare
iertare ca m-am intins in halul asta!
oanalu spune:
Noela, din cate stiu aceste tincturi se pot lua numai in anumite asocieri. Klimaktoplantul fiind homeopat trebuie pastrate niste reguli, sa-l iei la anumite intervale de timp de celelalte...Am zis sa termin mai intai cu gemoderivatele ca sa nu fie prea multe.
Mary si Noela sa stiti ca este foarte adevarat ca nu trebuie sa te gandesti obsesiv la a ramane insarcinata. E greu sa nu te mai gandesti la asta, stiu cum e pentru ca am trecut si eu prin asa ceva. E si asta un motiv de stres si in aceasta situatie numai asta nu mai trebuie. Trebuie privit totul cu relaxare si ca siguranta ca intr-o zi minunea se va produce. Am 2 cazuri recente in familie cand deja toata lumea parinti, bunici isi luasera gandul de la copii si pe neasteptate...s-a intamplat.In primul caz mama de 43 de ani a nascut un baietel perfect sanatos pe care-l hraneste in mod natural, iar in celalalt caz mama este in luna a opta si asteapta...Stiu ca timpul nu este in avantaj dar trebuie sa fiti optimiste si...nestresate.
Va pup,
Oana
arinna spune:
N-ar fi rau sa incerc si eu dupa prezentul CM dar nu stiu care-i treba cu tiroida, daca trebuie sa iau mai multi hormoni sau in ce mod ar putea afecta bb acest hipotiroidism, desigur sub tratament dar nu stiu cat de eficient decat dupa analize iar la ultimele dupa cateva zile de pauza eram jos rau ? De-asta as astepta pana la prima vizita medicala...si poate primele analize..daca iese din "prima"?sa nu aiba belele ca aia-mi mai lipsea
Oricum CM urile sunt din ce in ce mai bune cantitativ si ca nr de zile, iau tincturi din greu de la un "codru mic "hemoragii intre nici vorba...
daca ma gandesc la problemele mele in domeniul BB ies cam asa:
-tiroida in tratament - noduli si hipo/risc pt sarcina ?
-fibroame in tratament/ risc pt sarcina
-embolizare :pastrat uter, reducerea dimensiunilor fibroamelor, scapat de hemoragii, mai apareau ocazional / risc pt sarcina ?
-acupunctura - reducerea dimensiunii fibroamelor dar se pare ca am mai multe chiar daca mici - ciclu mai scurt si mai putin abundent
-tincturi- din august - ciclu rezonabil din toate pdv, altceva vom vedea
Mioritza m-am acomodat, mai putin cu invatatul limbii si lipsa soferitului care in zona e simplu...dar n-am permis , adica il am pe al meu dar nu am asigurare ( iar asigurarea!!! )si mi-e teama sa nu fac vreun pocinog asa ca
"stau la foc si ma gandesc
cum lemnele se topesc"( versuri stupide)
Noela, ce pasionala esti !
........................
Knowledge is power!
MadaS spune:
Arinna
Stai la foc, ca stai bine.Si noi stam aici la "focul nostru", ca tocmai am terminat o saptamana de canicula cu pana la 40 grade.
Confirm cele spuse de Arinna, acupunctura reduce dimensiunea fibroamelor. Al meu de la 6 cm a ajuns la 4, dupa 20 sedinte de acupunctura. Daca ne poate da cineva si solutia contra chisturilor, si ma tem ca e endometriozic....astept provincia!
maryd spune:
Fetelor,
Madas,Arinna,Noela,Oanalu si nu numai, va multumesc foarte mult pentru gandurile bune...,m-au ajutat foarte mult.Imi cer scuze ca nu am reusit sa va raspund mai repede,dar nu am avut cum,am fost plecata din oras,iar dupa ce am venit trebuia sa fiu singura...,dar, am reusit sa va citesc mesajele pe fuga...
Am noutati!Am reusit sa-mi conving soacra si sotul, ca se pare nu se poate unul fara altul...,am batut saua sa priceapa iepele...
Am spus ca si mie mi-ar place sa fac un copil in sistem"natural"cum le place sa spuna, dar daca nu pot, ce sa fac?Sa astept "naturalul"sa se produca si daca nu se produce?Ca este usor SA VORBESTI DE "NATURAL" ATUNCI cand ai un copil,ca mi se pare o chestie egoista, sa o sustii in continuare in fata unei persoane care se pare ca nu poate concepe copilul altfel!Printre altele,se pare ca ar mai fi o problema de natura psihologica,destul de mare...Sotul mi-a spus intr-un final ca ai este teama ca daca voi avea un copil nu va mai fi la fel de important pentru mine, ca daca o sa-i acord lui prea putina atentie?Ca a vazut in jurul lui astfel de lucruri ..., pe la servici,unii s-au despartit , altii au trecut prin perioade mai reci...,pentru ca femeile acordau INTREAGA atentie copilului..., ca si colega lui a trecut cu ani in urma prin asa ceva, dar a depasit momentul citind carti de psihologie...,in final mi-a spus ca parintii lui s-au despartit sigur din cauza acestui lucru cand avea 1 an...!
Cam acum un an mi-a spus cate ceva de ce s-a intamplat unora...,mi s-a parut ciudat ca i-a atras atentia acest lucru si ca imi povesteste de "ixulescu", atunci nu mi-a spus nimic direct,nu m-am gandit ca pe el l-ar macina astfel de ganduri..., acum mi-a spus ...Poate faptul ca l-a crescut mama singura toata viata...,nu stiu ce mai este in sufletul lui,ai trag cu clestele...,cand gasesc momentul,la fel ca si legatura dintre el si maicasa, au fost doar ei mereu...,mi-am dat seama ca nu pot rezolva problema decat daca ai conving pe amandoi...Ai mai este teama ca, daca am sa urmez diverse proceduri, nu "natural",copilul ar putea avea probleme...I-am spus ca am citit pe net ca se fac analize fetale si o sa vedem daca este ceva in neregula si am sa renunt in timp util...
Cam asta este pe scurt..., va mai scriu cand am sa pot.
VA PUPICESC PE TOATE!
Maryd
noela_carmen spune:
arinna
i'm hot!!!!!
ard in flacari!!!!
oana
deci se poate!!!
maryd
bravo!!!
"cu rabdarea treci marea"
bubulina1
saru'mana pentru link...mai ca mi-ai dat neshte idei!
chiar mai fetelor, stie cineva de ce in cazul hiperplaziei endometriale nu este recomandata embolizarea???!!!
noela_carmen spune:
iata ce am gasit:
"in cazul pacientelor cu menometroragii abundente, trebuie efectuata o biopsie endometriala, pentru a exclude prezenta unui carcinom endometrial sau a hiperplaziei mucoase, care constituie contraindicatii pentru embolizare. Tot o contraindicatie pentru EAU este si prezenta sarcinii, un test de sarcina negativ fiind obligatoriu inainte de efectuarea procedurii."
arinna spune:
Noela eu stiu ca se face numai pentru fibrom
Surpriza pentru fete romantice :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rennitza/album?.dir=a3f9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/rennitza/my_photos
........................
Knowledge is power!