Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oanalu
Noela, minivacanta placuta!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

arinnutza

acum pe monitorul meu, e un apus de soare pe malul "cuiva", ca nu-mi pot da seama...ocean sau vreun lac imens...
soarele e dupa o umbrelura si 'eu' sub ea

ti pup dulci
am plecat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Noela, si eu am mare incredere in ace....
Iar sunt suparata ca am inceput sa sangerez din nou in conditiile in care am stat fara sangerare vreo 12 zile........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Fetelor,
Am trecut pe la voi sa va spun ca, dupa parerea unui doctor,nu as sta prea bine la capitolul "facut copii"!Am fost disperata in ziua in care am venit de la cabinet.Mi-a zis printre altele ca embolizarea ar fi o prostie,ca nu se va mai alimenta bine uterul la o eventuala sarcina,iar faptul ca am avut si acele fibroame care le-am operat prin miomectomie, la o eventuala sarcina nu ar tine acele kg...Ca sansa mea ar fi sa fac FIV,dar nici atunci nu este sigur ca voi tine sarcina.Sant pur si simplu DISPERATA...,dar nu atat din cauza faptului ca dupa spusele lui uterul nu ar mai fi irigat SUFICIENT, pentru ca, dupa cum i-am spus si dansului au facut si alte persoane embolizare si au ramas insarcinate dupa aceasta procedura,iar eu stiu ca este chiar recomandata pentru a pastra uterul,CI din cauza faptului ca ar trebui sa recurg la FIV.Eu as vrea sa fac o inseminare mai intai sau mai multe si dupa aceea daca nu am rezultate sa recurg la FIV,DAR PROBLEMA MEA ESTE CA SOTUL NU DORESTE inca sa fac aceste proceduri...,luna trecutami-a spus ca se gandeste,luna asta a spus ca vorbim in alta zi,iar eu vad cum trec lunile si nu inaintez cu nimic...
Va mai scriu...
Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Maryd

La ce medic ai fost? mi se pare nedrept sa puna diagnostice pe baza a ce citeste prin carti, la caz general, cand el are un caz particular in fata.
Se pare ca o urma de adevar exista, unul din riscurile embolizarii este modificarea ireversibila a presiunii vaselor sangvine (artere) care alimenteaza uterul.Dar sa fim serioase, asta e un risc procentual, exprimat in X% procente iar el are o pacienta in fata.
Nu era mai simplu sa-ti faca un test Doppler de vascularizare uterina (sau sa te trimita la cineva care face asta) si sa nu dea cu parul in cap, asa, din statistici cu procente de risc exprimate? Orice procedura are un risc procentual, dar sa-i spui unui om ca exista riscul asta dupa operatie, ce sens are? Ai cazul in fata, vezi daca a fost afectat de acest procent de risc printr-o analiza medicala si gata, nu provoci panica in gaini... Sunt fete care au facut embolizare si au nascut deja, erai cred pe forumul asta cand Rici, care facuse embolizarea, a fost vedeta forumului.Caut-o acum pe la mamici cu bebici de ...1.5 ani
Cauta un medic cu ecograf si test Doppler, vezi ce valori uterine (IR-uri) ai si te linistesti. Oricum, asta nu te-ar impiedica sa ramai gravida, cauza e alta la tine.
Nu intra in panica!Sa auzim NUMAI de bine, cerceteaza, nu te lasa doborata de angoasa unor statistici.

Mergi la inceput

Marydma enerveza cumplit si sotul si doctorul tau
O fi breun bosorog care nu stie ce e ala net sau tutunaru care vine cu idei de-satea...
Mie cei la care am mai fost au zis foarte bine ca am facut embolizare...

Nu sr trebui sa ne punem sperantele in ce zic ei ca sunt oameni medicina e o profesi asta insemna ca nu sunt perfecti cum nu suntem nici noi la serviciu sau altii care nu stiu sa se poarte cu un client sau un pacient

Eu cica nu pot sa tin sarcina ca fibroamele sunt ca niste pietre si nu permit dilatarea uterului. Din cauza asta si nu am facut neprotejat- poate unii zic ca e o prostie daca vrei copii dar eu mai intai vreau sa raman cu uterul si apoi sa am copil pentru ca nu e bine nici fara unul nici fara altulsi al doilea nu poate sa apara fara primul.

Sotul tau e cel care refuza analiza parca? FIV de ce nu vrea, e "bisericos" , fatalist sau se gandeste la bani ? Ori nu vrea copii?

Dar de fibroame ce a zis medicul, ai putea sa tii sarcina din cauza lor? la ce medic mergi?

Asa ne baga ei in sperieti...aia sunt panicarzi si astia de aici am inteles ca li se pare tot floare la ureche tot, mergi acasa ca e ok si dupa aia e treba ta, daca mai gasesti programare peste 3 luni sau 6...

Cred ca o sa devin "feminista"desi nu stiu ce presupune decat vag...

Noela,

E un lac imens, ce se vede acolo e doar un golf, nu-s sigura daca e Lake Huron, trebuie sa-l intreb pe sot ca am uitat...

Umbrelutza e a noastra

E ca o alta planeta acolo...liniste, calm, deschidere......

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Oana, alaturi de zmeur si coacaz negru mai este f bun tinctura de arin alb.
pupici

Mergi la inceput

Mioritza ai incercat cu clorocalcin si voltaren? Mie asa mi-a zis medicul sa fac daca mai am hemoragii de la fbroame, intre cicluri....dar nu a mai fost nevoie...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Arrina draga, cred ca aceste sangerarii intre cicluri se datoreaza steriletului Mirena, sunt posibile eventualalele spootinguri.Noroc ca numai este asa de abundenta menstra.Inainte de sterilet nu aveam sangerari intre cicluri, numai menstra era f abundenta.Decand am steriletul ma pomenesc cu sangerari, numai am o data sigura cand rebuie sa vina menstra, am dureri de sani.Trebuie sa suport reactiile adverse ale streiletului.Acum imi este frica sa nu se intample ceva in timp cu organismul meu de la hormonii astia de sinteza pe care ii contine Mirena.Vazand si facand, vorba doctorei mele.O sa iau in continuare trat naturist, sper sa fie bine, sa nu se bata cap in cap trat cu mirena si trat naturist , cu toate ca imi aduc aminte ca imi spunea dr. naturista ca trat naturist nu face decat sa potenteze trat alopat.
Ce mai faci?te-ai mai acomodat?
Pupici
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Mersi de informatie, Miorita, dar oare cum sa fac, sa le iau pe toate 3 impreuna (zmeur, coacaz negru si arin alb)? Mie mi-a spus cineva de la Hofigal sa fac cure de cate 4 luni cu 1-2 luni pauza. Si vreau sa incerc si klimaktoplantul de care ne-a spus Noela.

Mergi la inceput