Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

chiar nu mai e nimeni din timisoara ?!?
dulcetika reusesti sa fumezi doar tigara de dimineata ? eu m-am lasat de tot de 3 luni si mie mi-a spus dr ca pot fuma 5 tigari pe zi ( eu fumam cel putin 20 )dar am reusit sa ma las de tot am o prietena care a fumat toata sarcina cele 5 tigari si bebe e cu probleme
am primit o vopsea henna acum stau cu ea pe par abia astept sa vad daca se prinde ceva
deseara la 19 merg la eco sper sa vada dr ce e bebe (asta si e principalul motiv ptr care mergem ) eu lucrez la un cabinet medical si am eco la lucru il vad des pe bebe
cu concediu prenatal la mine cel putin e mai complicat sefa mea e si dr meu de familie ,misto nu ? eu vreau sa nu mai merg din noiembrie dar mai vedem
va pup merg sa ma spal pe par
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina,stai linistita,la 2-3 ore nu e pericol.Totusi,cand ai ocazie si mergi la medic,intreaba-l si explica-i.
Nu te teme ca nu il lasi nemancat. Mananca atat cat trebuie,trei mese :mic dejunm,pranz,seara,plus ceva mic pe la 10 dimineata si la 18 .Nu trebuie sa manacam pt doi.
megbeng,daca nu e la 12,atunci la 13 e sigur.pt ca eu aveam 13 cand am fost la medic si mi-a spus ca sunt deja in trim 2.nu am intrebat de cand,ca am dedus eu ca era la 13,dar apoi am vazut linkul ala ca la 12 se schimba..o luam pe ghicite..
anis,ma bucur ca iti e mai bine cu mancarimile.
dulcetika,felicitari pt Miruna Maria si bine ai venit!
oana bucur eu tot cu fructe pe stomacul gol m-am dres.pere si struguri.si atat,apoi la cateva ore mancam altceva.tot ceva usor.apoi pranzul normal.dar fara multe feluri de mancare.de obicei doar un fel si nu mult.spre seara iar ceva usor,biscuiti,un mar,o inghetata.si mai tarziu cina .
ruxi,sanatate si sa-ti creasca mari fetitele!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetika` spune:

quote:
Originally posted by adela2006

chiar nu mai e nimeni din timisoara ?!?
dulcetika reusesti sa fumezi doar tigara de dimineata ? eu m-am lasat de tot de 3 luni si mie mi-a spus dr ca pot fuma 5 tigari pe zi ( eu fumam cel putin 20 )dar am reusit sa ma las de tot am o prietena care a fumat toata sarcina cele 5 tigari si bebe e cu probleme
am primit o vopsea henna acum stau cu ea pe par abia astept sa vad daca se prinde ceva
deseara la 19 merg la eco sper sa vada dr ce e bebe (asta si e principalul motiv ptr care mergem ) eu lucrez la un cabinet medical si am eco la lucru il vad des pe bebe
cu concediu prenatal la mine cel putin e mai complicat sefa mea e si dr meu de familie ,misto nu ? eu vreau sa nu mai merg din noiembrie dar mai vedem
va pup merg sa ma spal pe par
17+

Desi mai greu la inceput, acum reusesc sa fumez doar o tigara dimineata. este ca si cum mi-as lua medicamentul:))) sper sa nu fie probleme cu bebe . daca ar fi sa ma ingrijorez pentru ceva, ar trebui sa fiu ingrijorata pentru primele saptamani se sarcina in care nu am stiut si am fumat ca de obicei, adica mai mult de 20 tigari/zi:(((. eu ma rog la Doamne-Doamne ca bebelina mea sa fie sanatoasa. Probleme pot aparea de la caz la caz...sper sa nu fiu unul nefericit. Eu de obicei sunt mai optimista, chiar daca intru destul de repede in panica, incerc sa ma linistesc in timp.:)
17+ Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dulcetika bine ai venit si sarcina usoara.Am sa te trec in listuta cand am un pic de timp.

Ruxi,felicitari pt fetita.Te contrazic un pic, de fapt pe dr ta, e normal sa fie gradul II de maturitate la 16 sapt, nu e deloc imbatranita.Cat priveste valoarea ridicata a arterei uterine, eu am rezolvat-o facand pregnyl de 5000 UI , 1 injectie la 4 z, dupa 3 injectii nu mai erau probleme.Oricum valorile arterelor fluctueaza mereu.

AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dulcetika nu vreau sa te sperii ai dreptate difera de la caz la caz sunt sigura ca bebe tau va fi bine 1 tigara nu cred ca e prea mult ; ai citit la cezariana / nastere normala ce alegi ? eu inca mai sunt ingrozita de ce am citit acolo
culoarea la par e super sunt asa incantata e din nou rosu
va pup fug la dr la eco si nu pricep de ce am asa emotii
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dulcetika,eu m-am lasat de fumat de tot,desi la inceput si eu am fumat,cand inca nu stiam,apoi a durat o saptamana,cred,pana am reusit.
Dar nu cred ca tu trebuie sa iti faci griji pt o tigara dimineata pt tranzit.
Eu nu mai fumez deloc,pt ca nu sunt in stare sa ma opresc la o tigara ,doar.La mine totul sau nimic. Eu nu pot cu raritul,pt ca fumam doua pachete inainte.L-eam lasat brusc,in conditile in care adun scrumirele din casa,si am tigari peste tot,ca al meu si toti care vin la noi fumeaza.Cum fumam toti inainte in toata casa.
O sa incep sa-i carabanesc pe balcon sau la bucatarie,cand vine bebe.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

aelita...puternica vointa. La mine in casa nu se mai fumeaza..ce-i drept si inainte se fuma rar in casa. Mandrul meu care mai pufaia din cand in cand s-a lasat si el...iar musafirii sunt poftiti sa pufaie in balcon. Asta ptr ca diferenta intre a fuma eu sau a inhala de la altii imi pare destul de mica. Stiam de "oarecum acordul" de a pufai o tigara doua in sarcina si poate m-am gandit putin la perspectiva asta in saptamana in care m-am lasat insa cand doctorul mi-a zis ca "din cand in cand o cafelutza, putina bere sau vin e ok insa sa nu fumez si sa evit locurile in care se fumeaza"
m-am hotarat pe...deloc.
Anis, Ruxi cum iti afla doctorul "valorile arterelor", "maturitatea placentei" (cu ajutorul ecografului sau implica alta procedura!?) si cam cand trebuie facute?

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah...si alta intrebare. Cam cati cm si ce greutate ar trebui sa aiba bebele la 15 saptamani?

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetika` spune:

Multumesc, anis. abia astept sa ma vad si eu in lista:) fetelor, eu am deschis un subiect pe forum dar nu am primit raspunsuri la toate intrebarile mele. tare as vrea sa stiu cat de mult se poate decala ovulatia, si mai ales care sunt cauzele. nu stiu daca ati citit. bebelina mea, dupa masuratori este mai mare cu aproape o saptamana decat varsta dupa UM. doctorita mea mi-a spus ca probabil am conceput-o imediat dupa menstruatie. eu as sta mult mai linistita sa stiu ca a fost conceputa dupa calculele mele (adica in a 16-17-a zi, pentru ca la mine CM dureaza peste 30 zile ). spun asta pentru ca , desi se spune ca ampicilina este permisa in timpul sarcinii eu tot nu pot sa nu ma gandesc ca exista un risc cat de mic, iar eu am luat ampicilina pana in ziua a 14 a CM :(. pentru a intelege mai bine, cititi pe forum subectul "varsta exacta a sarcinii". inca mai astept raspunsuri care sa ma linisteasca. scuze ca sunt asa insistenta si paranoica dar , asa cum am mai spus, vreau ca bebelina mea sa fie sanatoasa si cel mai tare ma tem de medicamente... poate pentru ca am auzit prea multe cazuri:(. pupici la burtici
17+ Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

oana nu stiu sa-ti spun cat ar trebui sa cantareasca bb la 15 sapt, dar iti spun ca bebelina mea la 15 sapt si 4 zile ecografice avea 10 cm si 133 g. dr ne-a zis ca este super ok, ba chiar e putin grasunica.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput