Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 25
anis spune:
Gio, si eu tot cu Euroclinicul as vota, da cine stie, totusi e cam scump, nu e scump daca comparam cu afara , da sa avem si noi lovelele de afara.Plus ca medicul meu pediatru/neonatolog e de acolo, asa ca sunt pe maini bune, bebe adica.
cerclajul se face pana in sapt a 17-a, asa ca mai ai.Eu personal ti-l recomand daca dr asa a zis.
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gio spune:
Anis, putin on topic dar ma intereseaza pt o prietena: Luminita Cobac e neonatoloaga? ca stiam ca lucra la Elias, acum am vazut ca e zilnic la Euroclinic. Ar fi pacat, ca era unul dintre putinii neonatologi de la Elias care stiau ce fac...
Cerclajul vreau musai sa-l fac, astept dr din concediu. daca nu mi-l face ea pana la urma ma duc la herghelegiu si tot il fac undeva..vedem.
Va pup
14 +
marinar spune:
neata
ce faceti burticutze?
eu as vrea sa merg pe afara, am ceva treaba si ar fi bine sa profit de vremea asta fara soare, dar nu prea stiu cum sa ma imbrac... sper sa nu-mi fie frig.
Aelita si mie-mi place furtita aia, mai ales ca inca ma incape ![]()
Biomarin-ul cred ca e ceva gen materna. nu am cumparat inca, azi merg sa-l iau. mi-a zis dr sa-l iau impreuna cu magne b6.
Marina
16+
burtika
anis spune:
Gio, da de Luminita e vb.E o dr super.O am de 1 an la Ingrid si super multumita de ea...de fapt e putin spus.Eu am mers pe mana ei cu totul, cu alimentatie la bebe, cu tot...si am o fetita care mananca orice nu e mofturoasa etc.Da ,ea e acum sefa de neonatologie de la euroclinic.Din pacate e extrem de ocupata, din cate stiu nu prea mai ia copii, ca e full.
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Marinar tu la elias nasti nu? ca avem si fetite si acelasi DPN si acelasi dr ![]()
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
dulcetika` spune:
buna anis, buna fetelor
Sun noua pe forumul asta. Am intrat azi, am vazut lista cu mamicile de ianuarie si bineinteles ca vreau si eu acolo
am inteles ca pentru asta trebuie sa-ti dau cateva date: numele meu este Elena, si sunt din Constanta am 29 ani si este prima data cand sunt graviduta
UM a fost pe 7 aprilie 2006 iar durata ciclului menstrual este de 30-32 zile. dupa cum mi-a spus la ultima ecografie pe care am facut-o in saptamana 16 de sarcina, voi avea o fetita
Miruna Maria. calculand dupa UM, acum sunt in saptamana 18 de sarcina insa nu stiu exact data probabila a nasterii. se schimba cu fiecare eco pe care il fac, in functie de masuratori. totusi, dupa UM data probabila este 12 ianuarie 2007. pupici la toate si abia astept sa ma vad si eu in lista
oana_bucur spune:
Pentru probleme cu
... am mai descoperit acum ceva. Pentru ca eu nu mai pot inghiti de mult tarate, secara si seminte de in, am trecut la fructe dimineata pe stomacul gol...si functioneaza. Absolut intamplator am descoperit altceva care ma duce in fiecare dimineata la toaleta la 15-30 minute dupa consum ...este o botelcutza de Actimel...tot asa...pe stomacul gol.
Eu si Noi
15+
oana_bucur spune:
Porumb fiert...buuun...am mancat la greu in ultima vreme...dar nici gand sa aiba efect in privinta asta. Dar e buuun.
Eu si Noi
15+
dulcetika` spune:
intr-adevar, mare problema si constipatia asta. stiti cat de periculoasa poate fi? sora mea a facut o infectie urinara prin sapt. 12 de sarcina din cauza constipatiei. este vb. de un virus..bacterie..nu stiu nici eu prea bine ce-i dar stiu ca se numeste e-coli si este destul de periculoasa si de greu de tratat. asa ca aveti grija,sa nu neglijati. eu am fumat pana in momentul cand am aflat ca sunt insarcinata. dimineata aveam "obiceiurile" mele..cred ca-i mai mult pe fond psihic...dupa o tigara si cateva guri de cafea zburam direct la toaleta. dupa ce am incercat sa nu mai fumez deloc am inceput sa am probleme. stiind ce a patit sora-mea, si dupa ce m-am consultat cu medicul meu, am fost sfatuita sa nu renunt la tigara de dimineata. acum nu mai am probleme deloc, totul merge "ceas". am mai citit si eu si asa cum mi-a spus si medicul, fumatoarelor le este uneori recomandat sa fumeze , dar nu mai mult de 5 tigari/zi. eu am incercat sa ma limitez la o tigare dimineata. in concluzie, aveti grija mai ales voi, gravidutelor foste fumatoare. pupici la mamici
si la bebelusi
18