Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 21
maria_irina spune:
buna mamici!
am si eu o intrebare: E NORMAL SA SIMTI CA UN FEL DE INTEPATURA IN VAGIN? asta am simtit eu azi dimineata dupa ce am urcat 3 etaje in fuga si cam cate 2 scari . nu a tinut mult dar m am speriat putin pt ca a fost destul de puternica intepatura. ma ami doare uneori burtica dar putin, nimic insuportabil si de scurta durata. ceea ce ma ingrijoreaza este ceea ce am simtit de dimineata.
bebe meu e bine, il simt uneori cum misca atat de tare.....simt ca mi se topeste inima de bucurie cand il simt ca misca si stiu ca e acolo si e bine.
va pup.
irina
mady23 spune:
Buna fetelor
.Am citit mesajele voastre si parca a ingrozesc cand vad ca mai sunt si vesti mai putin bune.
Ckristina
mady23 spune:
Ckristina imi pare nespus de rau pentru bebe si sper ca D-zeu sa te intareasca sa treci peste asta si iti doresc o nunta de vis si sa nu-ti pierzi increderea.
Maryela cred ca ar fi bine sa-tifaci totusi un ecograf sa fi sigura ca bb e bine dupa tot ce ai patit .
anis sper sa fi si tu bine si iti doresc sa ai o fetita sanatoasa![]()
maria-irina si eu am simtit aceleasi intepaturi ca si tine cateva sec. dar apoi a fost bine deci nu cred ca e nimic grav.
Sarcini usoare la toate burticile 
+17
Crishtinutza spune:
Monu, multumesc tare mult de raspuns.
Si eu am facut citomegalovirus, toxo, rubella si Rh, inca inainte de a ramane insarcinata. Listeria insa, nu.
O sa mai intreb si data viitoare de analiza asta... ce pot sa fac acum?!
Incerc sa ajung in tara in saptamana 20 de sarcina (pt eco morfologica) si am facut deja programare la Iosup... daca nu o sa reusesc aici cu analiza pt. listeria, probabil ca o sa o fac in Romania.... incerc sa nu ma ingrijorez prea tare...
Te inteleg cu nebunia din bloc... cred ca-ti vine sa pleci de acasa! Si poate n-ar fi o idee rea sa iti vizitezi parintii, daca sunt din acelasi oras... poate e mai liniste.
Cristina
11+
megbeng spune:
bine v-am regasit!
(ma mai tine cineva minte dupa o luna de absenta?)
in primul rand o foarte mare imbratisare si imbarbatare pentru fetele care vor fi mamici ceva mai tarziu de ianuarie-februarie 2007!
o sa fiu scurta in mesajul asta, pemtru ca am calatorit o bucata de noapte si sunt cam obosita..vroiam sa va spun ca mi-a fost tare-tare dor de voi, ca aveti o listuta ata de frumoasa( cea mai frumoasa din odisee
)..ca noi suntem bine din cate stiu deocamdata..am intrat in a 13a saptamana (am 12s+1zi azi)..sambata ajung al IOSUP la eco..intrebarea mea e...la "varsta" asta iosup face eco abdominala, sau tranvaginala? (sa stiu cum pregatesc vezica..nu ca nu ar fi timp pana sambata, da am si eu o framantare)
pupici multi si mari de tot absolut tuturor fetelor
vine bebe!
oana_bucur spune:
Monu dulcinica tare maimutzica voastra.
Maryela e o idee buna sa iti faci o programare azi maine la o alta clinica privata..si cine stie!?...eventual sa iti alegi un alt medic cu care sa continui sau sa mergi in paralel. Cum te hotarasti tu.
Maria_Irina...intepaturi si junghiuri am tot avut in diferite zone, in vagin,uter, in zona ovarelor si chiar in zona anusului. Oricum dupa cum mi-a zis doctorul nu mi-am facut nici o grija caci erau de scurta durata. E bine sa nu fie de lunga durata si in zona centrala a uterului.
Eu si Noi
15+
marinar spune:
fete am pus cateva poze cu burtika mea la semnatura.
monu sa-ti traiasca maimutzica, e superba!!!
megbeng bine ai revenit.
mai fete analize pe la cate sapt sa mai fac?
si inca ceva: voi ce pastilutze mai luati?
eu o sa incep sa iau biomarin la indicatiile medicului. stiti cumva daca e compensat?
Marina
16+
burtika
oana_bucur spune:
Megbeng bine ai revenit sanatoasa si vesela. Sper ca ti-a priit concediul tie si bebelului.
Mie in saptamana 13 mi-a facut ecografie intravaginala si a facut masuratorile. Acum ...la Iosup...nu stiu.
Tare ma bucur ca ai revenit cu bine.
Eu si Noi
15+
anis spune:
marinar nu e compensat biomarinul..si e destul de scump.Eu l-am luat si sarcina trecuta.
Monu si eu tot la Municipal am nascut...dezamagire mare, adica personal ok, in rest nene mizerie si ingramdeala...naspa ce mai.Nu se compara cu eliasul sau cfr2.
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Haricleea spune:
Asa sa fie,Doamne ajuta si tie monu si tuturor mamicilor!!!sa fim sanatoase si dupa 9 luni sa ne strangem ingerasii sanatosi in brate!
Maria72 dpn se pare ca este pe 6 ian...
18+