Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 20
Haricleea spune:
pup]Salina,multumesc tare mult!Chiar ma gandeam la un ELIAS sau MUNICIPAL.Dar stii ma gandeam doar asa pt ca eu nu am calcat niciodata intr-unul din aceste spitaluri.In privinta medicului habar nu am...o sa vad ce mai spuneti voi pe aici si pana la urma am sa ma decid.ca doar e mussai,nu?Si pana la urma cred ca cel mai tare conteaza medicul...nu vreau sa intru in depresi dupa ce nasc!cred ca e vital sa comunice cu tine,sa fie bland,intelegator ce sa mai OM si daca ar fi doctorita nu doctor....
Helenutza23multam din suflet si tie.Am programarea la ora 13 doar atunci era disponibil.Sunt asa de nerabdatoare sa aflu ce am...baietel sau fetita...poate ne vedem.depinde cum vor merge consultatiile.
Pentru mamici:

si

18
oana_bucur spune:
Ckristina ati ales o zi buna ptr nunta. Iti doresc sa te simti ca o printesa si sa savurezi ziua impreuna cu iubitul tau. Ati inceput un drum impreuna, presarat si cu bune si cu rele...asa cum e viata. E dar de la Dumnezeu ca sunteti acolo, unul ptr celalalt.
Dupa noapte, indiferent cat de scurta sau lunga este, vine si ziua.
Eu si Noi
15+
cristiana70 spune:
fetelor, nu am intrat de ceva vreme, dar am citit totul, Adela2006
si multumiri fiindca te-ai gandit la mine. Sunt bine, burtica creste, astept saptamana vitoare ca sa vad ce mai face bebe.
Ckristina, am citit cu mare mahnire despre tragedia prin care ai trecut, iti doresc din tot sufletul sa gasesti puterea de a trece cat mai curand peste aceasta durere. Incompetenta si comoditatea medicilor, dublata de orice lipsa de umanitate duce adesea la pierderi ireparabile, care pentru ei sunt pur si simplu date statistice. Sa va ajute Dumnezeu sa aveti o nunta frumoasa, si sa va aduca o alta sarcina in dar.
Hermanadela, si eu iau doar acid folic, am ramas insarcinata fara tratamente, asa ca nici nu sunt nerabdatoare sa ma indoape cineva cu medicamente. Atata vreme cat ma simt bine si totul e ok, stau linistita.
Anis, si eu fac urticarie din senin, mai ales pe picioare, in zona genunchilor. In copilarie eram "profesionista", imi ieseau harti intregi pe burta, pe spate, pe coapse, de la oua, capsuni si zmeura. Acum se pare ca sensibilitatea a revenit, dar nu in aceasi masura, din fericire.
Va pup cu drag pe toate, aveti grija de voi si de bebeii vostri.
cristiana 12+
maria72 spune:
Multumesc Anis ca mai trecut si pe mine in lista. Imi pare rau pentru Ckristina.Multa bafta si sa "ai casa de piatra!"
Si eu sunt tot din Pitesti dar mi-am ales un medic care vine de la Municipal. Buzatu se cheama, mi-a placut foarte mult de el cum vorbeste si cum te asculta. Are alt comportament, se vede ca vine din alt spital. Acum lucreaza si la noi la Judetean, insa eu merg la cabinet la consultatie. Mi-e tare greu sa ajung la Bucuresti, asa ca pana la urma am ales tot Sp. Judetean. Sper sa fie bine.
Am scapat de greturi, dar am o somnolenta si o lene in mine de nu stiu ce sa ma fac.
monu spune:
Ola,
Haricleea, vai de sufletelul tau! iti doresc sa ai o sarcina fara probleme.
Eu am nascut la Municipal. Cum zicea si Salina e ok acolo. Este curat, asistentele au fost dragute si m-au ajutat cu copilul (care a stat cu mine in salon), m-au invatat sa ii fac baita si alte chestii utile. Eu sunt la conf dr Anca.
Fetelor, nu dati cu rosii, ca desi nu prea scriu aici citesc ce mai faceti. Bb2 sper ca e bine. Ma doare putin burta deoarece pitica mea ma solicita fizic f mult. De cateva zile am si scurgeri mai abundente dar nu sunt maronii. Doar alb spre galben. Sper ca nu sunt probleme si ma gandesc ca e normal. Nu mai am rabdare pana pe 17
sa il vad pe bb la echo si sa stiu ca e bine
.
pup
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
marinar spune:
buna fete
imi pare rau pt ca s-a mai pierdut un bb... altceva nu pot spune.
Anis sper sa fie totul bine cu tine si cu bb.
noi suntem bine, la munte a fost ok, ne-am relaxat, ne-am bronzat putin, o sa incerc sa pun si cateva poze cu burtika.
acum ma duc sa ma intind putin.
pupici pe burtici
Marina
16+
Crishtinutza spune:
Buna fetelor!
Intr-adevar este tare trist sa vad cum atatea fete dintre noi pierd sarcina... nici nu stiu ce as putea spune, doar ca le inteleg si ca sper sa aiba incredere in viitor !! 
Noi suntem bine, intram in saptamana 12... si tot ce pot sa spun e ca am emotii, abia astept sa vad ca placenta preia "conducerea", ca sa ma linistesc putin.
In ce saptamana se face ecografia care include si pliul nucal & osul nazal in vederea depistarii eventualelor probleme? Pe mine m-a programat doctora la ecografie cand o sa fiu in 14 saptamani. E ok asa?
Nici eu nu sunt in tara momentan si merg la o doamna doctor care pare ok, dar uite... la analizele pe care le-am facut acum 1 saptamana nu a inclus Listeria, desi am intrebat-o de aceasta analiza. Afirma ca se fac analize dupa niste liste agreate in toata Europa... dar mi-e greu sa cred ca nu stie ca listeria asta are implicatii serioase...of of. Si merg la cea mai buna clinica privata, cica.
Voua cand v-a masurat doctorul bataile inimii lui bebe? Ca mie mi-a spus ca deocamdata nu este important decat sa bata inimioara si ca o sa le masoare mai incolo...
Cristina
11+
monu spune:
Cristina,
Eu am facut analizele cu factorii avortivi (parca asa se cheama) care a inclus listeria si toxo si mai inca ceva inainte de a ramane gravida. Si am facut-o pentru ca am vrut sa pentru ca stiam ca nu toti dr recomanda sau recomanda cand deja esti gravida.
Bataile inimii noua ni le-a masurat inca de la echo de 8-9 sapt si avea 164 batai / minut. Pliul nucal stiu c se vede din sapt 12. Si eu tot la 14 sapt am programare la echo.
Eu sper sa duc sarcina la bun sfarsit pentru ca traiesc un adevarat cosmar. Tot blocul se apuca de enovat si se foreaza non-stoop de nu mai pot de cap. Imi zbarnaie si urechile si ma si enervez ca imi trezesc pitica.
Apropo, sa va fac cunostina cu maimutzica noastra
alexia ioana
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Maryela spune:
Buna fetelor...
Parca nici nu-mi vine sa mai scriu cand vad cate nenorociri se intampla...:(
Luni si marti mi-a fost tare rau, cu dureri de burtica si de spate si colac peste pupaza am inceput sa pierd asa un lichid roz...Am stat eu si m-am gandit am zis ca o fi de la Canesten-ul ovule pe care il luam...Miercuri n-am mai rezistat si am sunat-o pe doctora.
Dupa ce i-am explicat ce si cum mi-a aruncat o replica de genul "dar nu va mai speriati draga asa usor, ia si tu un No-spa si o sa-ti treaca...Si oricum am vreo 200 de gravide , n-am cum sa te vad ...daca e ceva grav du-te la camera de garda, la urgente"!!!!!!
Dupa indelungi insistente a acceptat sa ma vada la Giulesti.
In secunda urmatoare m-a si internat.
Se parea ca placenta se dezlipise cam 1 cm si 92 de mm...din cauza asta sangeram...
In fine am stat in spital pana sambata...sangerarea s-a oprit, multumesc lui Dumnezeu!
Ideea e ca m-a externat fara sa-mi mai faca o ecografie, fara sa ma consulte...nimic..
As vrea sa ma duc eu la un control, sa-mi fac o ecografie la Medlife..undeva, sa fiu sigura ca gagalicea mea e bine....
Acum nu stiu daca sunt bune si atatea ecografii in nici o saptamana...nu prea stiu ce sa fac...:((
Poate ma sfatuiti voi!
In alta ordine de idei, daca puteti fetelor, ocoliti spitalul Giulesti. Si nu ma refer la cat de curat sau aranjat e ci ma refer la atitudinea personalului, a asistentelor...Ingrozitoare...!!!!
Am vazut acolo grozavii care nu credeam ca se pot intampla in 2006, intr-o tara civilizata!
Eu sper din tot sufletul ca bebita sa fie bine!
Sa dea DD sa nu mai existe asemenea pagini in Odiseea noastra!
Va pup. Ma duc sa stau la pat...recomandarea doctorului..:)
16+
Maryela