Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Of Ckristina, ma doare sufletul cand ma gandesc ce ti s-a intamplat! Desi Branescu se presupune ca e un dr f bun, este f grabit, se joaca cu vorbele si este doar...dupa bani (parerea mea care l-am avut ca dr care sa-mi urmareasca prima sarcina pana la 5 luni cand am cedat si am ales un alt medic).
Iti doresc sa ai puterea sa treci peste aceasta incercare a vietii, sa ai o nunta asa cum ai visat si sa primesti de la D-zeu cat mai curand posibil un nou bebelus!

hermanadela, dc nu ai nici o problema este suficient acidul folic in primul trimestru!

La mine vad ca greturile si starile de voma se incapataneaza sa dispara asa ca in continuare sunt prietena cu wc-ul.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Si eu sunt ok Bebe creste si desi am doar 14 saptamani si 3 zile, cred ca l-am simtit cum misca e ca si cum as avea o pulsatie in burtica, ca si cum m-ar atinge cineva cu degetul ca sa-mi atraga atentia la ceva, dar pe interior... e ciudata senzatia, dar e si placut sa ai in felul asta siguranta ca bebe e ok si creste (m-am ingrozit de ideea de a pierde bebele, imi pare tare rau de fetele care au trecut prin asemenea urata si grea incercare...)

Nu stiu parola la userul "Mamicile", poate mi-o trimite si mie cineva pe PM?... Anis, multumesc ca m-ai adaugat si pe mine cu datele! O mica problema e ca acum apar de doua ori, o data in ianuarie si o data in februarie, ar trebui numai la februarie si as vrea sa nu va mai deranjez pe voi, as modifica eu

Nu mai am rabdare inca doua saptamani pana la eco la care ar trebui sa aflu ce e bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Messa,cred ca e bebe,ceea ce smiti !!De acum incolo sa fii atenta la miscari,sa te asezi in asa fel incat sa fie burta relaxata,sa mangai si apoi sa tii din cand in cand mana nemiscata,sigur va incepe sa miste si mai mult!
Felicitari! Sa vezi ce distractie e apoi !In curand o sa il simte si tati !

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele sa va zic ce am patit si eu.

Dupa cerclaj mi s-a dat tratament cu Ospamox, am luat 1 z, si aseara m-am trezit ca ma mananca pielea ingrozitor,la picioare, maini, incheieturi, n-am dormit mai deloc.

Sun dr , si imi zice sa ma duc la dermatologie dimineata.
Initial m-am gandit ca am luat ceva raie din spital, sau ca e de la mancare.

In fine, ajung la spt Colentina la dermatologie, si e urticarie acuta din cauza medicamentoasa, mi-a dat ceva cu care sa imi dau si asta trece cam in 10 zile, ca antihistminice nu pot sa i-au ,fiind gravida.

Am insistat sa-mi spuna daca asta afecteaza bebe .Mi s-a zis ca nu.Sper sa fie asa ca mor ...

Mi s-a mai spus ca femeia gravida dezvolta diverse alergii, in timpul sarcinii si ca e de ajuns si o jumatate de pastila si poti face diverse reactii.

Avem control in 7 z, eu o sa ma duc ceva mai devreme pt ca sapt viitoare plecam la mare 2 sapt la bulgari.

Ma rog sa ii fie bine bebelinei si sa pateasca nimik de la asta.
Plus ca azi cred ca am simtit pe bb...cam zdravane lovituri pt 16 sapt. , dar eu sper sa fie ea.

Pupici

AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Nu stiu ce sa mai zic...
poate acum va dati seama de ce v-am cerut in urma cu cateva zile ajutorul in ceea ce priveste alegerea unui medic cu care sa nasc si a unei clinice.din toata lista mamicilor de ian-feb 2007 gasisem si eu cele mai apropiate de mine pe Ckristina,yagmur,Gabrielas si geendory.si asta in sensul ca poate cumva macar cu una dintre ele ma voi intalni in spital asteptandu-ne micutii...
la ckristina chiar ma gandeam ca am putea comunica mult mai usor pt ca si eu sunt din pitesti.e drept locuiesc in alta tara dar vreau sa nasc in romania.cu cine?
nu stiu...imi este acum si mai tare frica sa ma gandesc mai ales ca si eu am o sarcina cu risc...sunt in rusia fetelor,iar aici sistemul sanitar este mult mai precr si imi este groaza sa mi se intample ceva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis,aasa e,histaminice nu poti sa iei. bine ca te-ai dus si asa ai oprit tratamentul.dar nuinteleg,pt ce era tratamentul ala dupa cerrclaj,ca nu stiu ce e Ospamox-ul.Trebuia sa ti-l dea neaparat? nu isi puteau imaginac a faci alergie?
si acum poti si fara el,nu??

of..nu stiu ce sa mai zic,dar prea am impresia ca se arunca asa cu medicamentele..
bine ca te-ai prins la timp,asa repede sigur nu are bebelusul nimic,doar daca o tineai asa .

o sa fie bine,ais a vezi! mai ales ca ti-a spus si medicul,apoi,ca nu afecteaza .
dar cred ca te-a mancat pielea de s-o rupi nu alta!
ai grija de tine!

haricleea,mama,in Rsuia esti?? taman acolo?
nu stiu ce sa zic,habar nu am cum sunt spitalele in Rusia,dar daca zici ca e jale,mai bine nasti in Romania,itialegi din timp un medic bun,chiar de o fi bataie pe el si o fi mai scump..dar ca sa nu iti mai fie frica!
dar cand te introci in tara?atunci aproape?

va pun o poza hazlie cuburtica pictata .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

da aelita, sunt la capatul lumii.momentan sunt in evidenta unui medic din pitesti dar stii cum este...in cine sa mai ai incredere?!aici nici nu ma gandesc sa am vre-un contact cu ei,rusii.sa ma fereasca Domnul!!!sunt tare neglijenti,ce mai imputiti alt termen de comparatie nu exista...de intors in tara;ma intorc lunar si trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu ca imi permit acest lucru.Am sa vin pe 21 august iar pe 28 am programare la dr iosup sa vedem ce este ingerasul nostru...abia asteptam.mai mult habar nu am ce sa fac.sunt total DERUTATA!nu stiu care ar fi cel mai bun medic cu care sa nasc si nici unde.nu se pune problema de bani...doar e un moment unic in viata mea este primul puiut si vreau sa ramana o amintire frumoasa nastereaasat nu inseamna ca sunt si dispusa sa dau in stanga si in dreapta.nu,dar vreau o nasterea asa cum desigur ca si voi v-o doriti.tocmai de aceea am apelat la voi sa imi spuneti si mie la ce spital v-ati hotarat sa nasteti si de ce,cu ce medic....dar...pana acum nimeni nu mi-a zis nimic...asa ca nu stiu ce sa fac....

Pt CRISTINA:Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi...iar undeva ai sa primesti mai mult decat trebuia si ai sa fii nespus de fericita.Trebuie doar sa simti...peste un timp,ai sa imi dai dreptate.Am trecut si eu prin astfel de momente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Haricleea uite o lista cu medici ginecologi
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883

nu stiu cat te va ajuta, stiu ca tu vrei altceva, vrei referinte de la fete. eu ma duc la Ion Ionut inca pt ca nu ma voi mai duce pt ca nu imi place maternitatea giulesti la care e el. dar el e un medic f bun si multe fete au nascut cu el si au fost f bine. cred ca voi alege un medic de la spitalul CFR2 de care am auzit ca e modernizat, arata bine, e curat. inca ma gandesc, tre sa iau o hotarare cat mai repede.

la ce ora esti pe 28? ca si eu tot pe 28 la iosup sunt programata la ora 17.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aelita Ospamoxul e antibiotic, sunt anumite antibiotice permise in sarcina dupa 12 sapt.Se da dupa cerclaj ca sa nu faci o posibila infectie.
Eu nu am alergie la antibiotice ,treaba asta am dezvoltat-o acum in sarcina.Sarcina trecuta am facut alergie la polenul de la flori, ma 'urzicam " toata.Chestii de genul asta nu ai cum sa le previ din pacate.
Fiecare gravida devine sensibila la cate ceva.

Vad ca azi stau mai bine cu mancarimea, normal am renuntat la orice antibiotic si sper sa fie bine.

Helenutza, CFR2 e ok, dar e o maternitate mica, si daca ai noroc sa gasesti pat...cam asa merge.Eu anul trecut n-am gasit, Eliasul era in renovare si am ajuns la Municipal.

AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna dimineata!

Haricleea - iti inteleg ingrijorarea, dar e greu sa-ti zica cineva ce medic anume sa alegi pt ca totul depinde de experienta personala si de pretentiile fiecareia. Dar in privinta spitalului pot sa-ti recomand, fara sa ma gandesc de doua ori, Spitalul Municipal. Il consider cel mai curat, civilizat spital, cu conceptii moderne si cu o cantitate mare de doctori buni pe metrul patrat . Asa ca ai de unde alege. Numai ca imi dau seama ca pt linistea ta ai avea nevoie de recomandarea cuiva. Eu, baietelul l-am nascut acum 3 ani la Municipal, cu o dr. nu tocmai stralucita, dr Branescu (sotia doctorului la care a mers Ckristina). Nu as vrea sa merg tot la ea. Inca nu m-am hotarat in privinta doctorului. Dar daca nu ai probleme sa mergi la un medic barbat sa stii ca sunt foarte multi doctori buni acolo. Cel mai usor e sa cauti pe forum pareri, si sa vezi unde inclina balanta mai mult. Pt ca niciodata nu vei gasi pareri 100% de bine despre un medic. Deci, inca o data, votez pt Municipal. In privinta dr din pacate nu te pot ajuta pt ca nici eu nu m-am hotarat inca.

ALINA 19+

Mergi la inceput