Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 18
anis spune:
Ckristina am ramas muta...ce sa-ti spun multa putere si sa te fereasca Dumnezeu de dr prosti!
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Intru si eu sa adaug date in listuta, pt ca ma simt mai bien.
Fetele dintotdeauna cele care au avut acces la contul comun au putu modifica ,adauga, numai ca aproape numai eu faceam asta...![]()
E f important ca indiferent cine adauga sa avem listuta la zi.
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
criss68 spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu celor inspaimantate de povestea ta, Ckristina! Intr-adevar greseli flagrante si probabil perfect legale din punctul de vedere al medicilor. Sunt prea putini fraieri care nu stiu sa se apere, insa nu se mai gandesc si la omul care sufera. Din cate mi-am dat seama greseala s-a perpetuat, primul a fost cel care nu a diagnosticat o sarcina cu risc - prin insertia placentei in pozitie neconvenabila. Intr-adevar, din cate am mai auzit este o situatie in care se poate pierde sarcina si in luna mai mare. Iar cei de la Spitalul Judetean nu au facut altceva decat sa te chinuie inutil, sarcina fiind deja oprita.
Asta trebuie sa fie un nou semnal de alarma pentru felul cum ne alegem medicul. Pe langa profesionalism trebuie sa fie si OM, in plus sa se poata discuta cu el cu cartile pe fata. Am auzit atatea cazuri in care medicul nu a recomandat cel mai bun tratament pe motiv ca ar fi prea scump, fara sa aiba asentimentul pacientului. Asta pe langa cazurile de medici prost pregatiti care nu sesizeaza un punct nevralgic. Un profesor de-al meu spune: "feriti-va de rezidenti! Pericol de moarte!" Aveti grija si de asta, sunt doctori f ocupati care isi trimit rezidentii pentru examen clinic preliminar si frecvent e dezastru.
Eu in general imi aleg medici care nu sunt orgoliosi si incapatanati, care accepta si idei venite de la mine. In final urmez calea terapeutica respectiva numai dupa ce si-a dat si dr respectiv acordul - evident ca depinde de cat de importanta e patologia care ma trimite la dr.
In rest sper ca sunteti bine toate si aveti parte de un weekend minunat. Noi suntem bine, nimic iesit din comun, probabil ne odihnim dupa o saptamana mai aglomerata. Desi m-au mai lasat greturile, BB inca nu-mi accepta tot ce-i dau eu sa pape. Ufffff, ce capos! Ce urecheala-i trag cand il prind! 
criss
15+
tasia spune:
Buna,
Mi-am bagat si eu nasul la voi in odisee si am vazut, cu parere de rau, ca uan dintre mamici si-a pierdut bebelusul. Nu stii ce sa spui si cum sa reactionezi in astfel de monete, e greu....![]()
CkristinaSingurul lucru pe care il poti face pe viitor este ca inainte de a ramane din nou insarcinata sa-ti faci un set de analize iar ulterior sa mergi la 2 doctori care iti vor monitoriza sarcina. RH-ul si RGg-ul sunt foarte importante. Sa vorbesti deschis cu doctorul si sa ceri sa faci toate analizele care e nevoie. Sunt sigura ca in cel mai scurt timp vei avea un bebe in burtik si de aceasta data Dumnezeu te va ajuta sa duci sarcina pana la capat si intr-o zi sa-ti tii bebelusul in brate. Fii oprimista si increzatoare.
Pupici 
32 + 
pozele noastre
bebe
ALINATXA spune:
Ce fac burticutele?Vad ca e tare liniste......Eu am avut o sambata linistita .Acum mi-am inchiriat 3 dvd-uri pe care vreau sa le savurez singurica.Va pupacesc pe toate si va doresc o seara de sambata relaxanta si linistita.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Kateryna pupic pentru ca ti-ai facut timp sa ma asezi si pe mine langa voi...Esti o dulce ca intotdena.Apropos eu te am si in lista de yahoo....Am mai cetuit noi de cateva ori
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Helenutza23 spune:
Ckristina nu am cuvinte...decat o ura pt doctorii de genul asta, nu stiu, nu stiu ce pedeapsa ar merita, criminalii astia!
12+
aelita spune:
quote:
Originally posted by kateryna
. Dupa cum veti vedea la sfarsitul listei am trecut o lista mica numita "Prieteni dragi" unde le-am trecut momentan pe Nushulica, Pepsi si Ckristina -pentru ca nu mi se pare corect daca ele au patit ce au patit sa le scoatem cu totul din odiseea noastra. Daca nu e cineva de acord sa spuna si modific. Oricum daca va mai amintiti care sunt celelalte fete care trebuiesc adaugate aici sa-mi spuneti si le trec. Nu avut timp sa caut in arhiva.
.15+
ai dreptate,toate fetele care au trecut pe aici au ramas prietene dragi .
le doresc un bebelus cat mai rapid !!! :
Nushulica

Luy

Corail

Bubulina

Nadia

Fabya

Glaxy

Pepsi

Ckritina

Deasemenea,nu vad pe lista urmatoarele fete :
Cernicuta DPN 01.01.07-poate s-a mutat la gravidute din dec.
Grace DPN 24.01.2007
Danymamic ??
Ancamini DPN 16.02.2007
Sraluca DPN 11.01.2007
Monicutz ??
Lalicaap - DPN februarie
Crisu27 DPN 14.01.2007
Cdorina DPN 7-8.02.2007 -s-a inscris acum cateva zile
Oti s DPN 10.02.2007
Adyf DPN 15.02.2007 UM 11.05.2006
POATE MAI INTRA PE LA NOI SI NE SPUN DACA SUNT BINE !!!sper din tot sufletul sa fie toata lumea bine .
Deasemenea,voiam sa intreb de Megbeng,daca s-a intors din concediu.