Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 17
monu spune:
Ckristina
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Noua dr ne-a dat voie sa incercam un alt bb dupa ce au trecut 2 cicluri normale.
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ckristina spune:
sambata seara am vazut ca sangerasem...nu stiu cu cat timp in urma pt ca n am simtit.m am panicat, am inceput sa plang, sa tremur.in 10 min am ajuns la spit judetean pitesti unde era de garda dr. ghica. m a consultat, a spus f rece iminenta de avort, m a internat,si mi a dat tratament injectabil cu diazepan si no-spa.n am dormit nici 5 min in noaptea aia.l am rugat sa mi faca si mie un eco sa aud eu ca i bate inima sa ma pot linisti.n a vrut pt ca sambata si dum nu se face eco la spital, "n are cine". duminica dimineata a venit dr pletea. l am rugat sa mi faca eco."nu se poate".m a consultat si mi a zis sa stau in pat sa nu pierd sarcina.i am spus ca mi a curs un firicel mai gros de sange si a ziz"stai acolo in pat si nu mai plange.
duminica seara a nceput sa ma doara ovarele ca in timpul menstruatiei.i am spus lui pletea si a trimis asistenta sa mi faca inca un diazepan cu nospa.asistenta dupa ce mi a facut injectia mi a zis sa nu indraznesc s o scol la 12 noaptea(ii dadusem si bani).
l am sunat disperata pe al meu sa vina sa ma ia si am cerut externare la cerere. asistenta n a vrut sa mi dea buletinul iar pletea mi a zis sa nu ma mai intorc pe tura lui.le am zis ca chem si presa si televiziunea si mi au dat buletinul.
il sunasem pe dr meu de la polizu, dr branescu nicusor care mi spusese sa vin la o colega de a lui care e de garda la polizu.
pe autostrada am simtit ceva cald curgand puternic din mine.durerile au fost cumplite.am crezut ca mor.am sperat in cont ca la polizu se rezolva totul. m a luat in primire la urgente un DEOSEBIT DR CONCIU. sangele curgea siroaie din mine si l rugam incontinuu sa mi salveze bebelusul. m au spalat m au mangaiat si mi au explicat ca nu se mai poate face nimic. m au anesteziat local si a nceput chinul cel mare.sarcina era orpita din evolutie de peste TREI zile(dinainte de a aj la spitalul din pitesti). m a intrebat ce tratament iau pt placenta si i am spus ca dr branescu mi a prescris doar elevit.a zis "cum, in 4 luni tie nu ti a zis nimeni ca ai placenta formata prea jos". mi a zis ca cu un tratament puteam sa mi duc sarcina sanatoasa pana la 9 luni.
asta a fost cosmarul vietii mele.
ii multumesc lui d.zeu ca nu m au chiuretat cei din pitesti
tot timpul am fost luptatoare si sper ca pana la sfarsitul anului sa va scriu iara.
data viitoare ma voi duce cu siguranta la cel putin doi dr
pare banal si uzual sa va spun sanatate dar asta va doresc din suflet la toate
ckristina spune:
pe 3 sept am nunta si sper ca odata cu binecuvantarea, d.zeu sa ne dea si multi bebei sanatosi.suntem un cuplu f fericit.si ne am dorit ffff mult acest bebe.el ma ajuta mult.
aelita spune:
Ckristina,m-a terminat tot ce ai scris!! Cum au putut sa te tina cu tratament de diazepam si altele cand sarcina era oprita ?Cum dau un tratamnet si te tin cu hemoragie fara sa iti faca o ecografie?Daca nu are cine,sa te trimita ei in alt spital.Si mai afc si urat ca pleci de la ei!
Si iarasi,CUM SA NU VADA NIMENI CA TU AVEAI NEVOIE DE UN TRATAMENT ???
Multumim ca ne-ai scris cum s-a intamplat,ca ai mai avut taria sa ne povestesti !
Iti doresc sa treci cat mai repede peste aceasta durere si in curand sa ne dai vestea cea buna si sa te isncrii la viitoarele mamici!
Ai grija de tine!
ALINATXA spune:
Ckristinica iubita eu sunt absolut sigura ca in cele din urma iti vei realiza visul si vei avea atatia bebei cati iti doresti.Nu am nici cea mai mica indoiala.Te pup si ai sa vezi ca totul o sa fie asha cum iti doresti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Catalina spune:
Ckristina ... mi s-a facut pielea de gaina si plang ca o proasta pentru ca stiu ca oricum nu te poate ajuta nimeni acum decat Dumnezeu sa treci peste asta. Dar ai incredere in El, ne scoate din cele mai mari neguri.
Desi nu pot pretinde ca am trecut prin ce ai trecut tu (INCREDIBIL, REVOLTATOR!!!!!!) mi-au revenit in minte si in inima sentimentele de anul trecut cand treceam si eu prin asta, e adevarat, cu o sarcina jumate cat a ta, si tot sambata am mers la giulesti si eco abia luni. Sunt animale unii, nu exista comentariu.
Imi pare asa de rau ca nu ai ajuns la dr Conci de mai demult, eu il cunosc si il respect, este OM. Dar acum ... Dumnezeu sa te intareasca si sa te lumineze.
Incearca din rasputeri sa intelegi ca nu e vina ta in nimic din ce s-a intamplat, sa stii ca pe mine m-a ajutat sa vorbesc cu un preot, dar unul in care sa ai incredere.
Si sa stii, cum spuneau si fetele ca noi suntem aici si ne gandim la tine. Intra de cate ori simti nevoia sa vorbesti pentru ca sa stii, familia a fost langa mine, m-a sustinut, dar fetele, mai ales cele care au trecut prin asa ceva inteleg cel mai bine.
Ai dreptate Alina, si sarcina pe care am pierdut-o eu era tot in urma unui tratament fff violent cu Ovamit, Menogon si alte nenorociri. Chiar si dra a admis in final ca a fost prea mult. Prea tarziu. Si acum sunt gravida tot in urma unui tratament. Ckristina, la mine a durat juma de an pt ca nu am vrut sa aud, sau poate Dumnezeu a considerat ca acum sunt mai pregatita, nu stiu.
Dar ideea e ca eu zic ca se poate obtine sarcina de indata ce esti refacuta fizic dar MAI ALES psihic.
Hai incearca sa zambesti gandidu-te la nunta, e un eveniment binecuvantat si inceputul unei vieti noi.
Suntem toate alaturi de tine 
Vreau doar rapid sa va multumesc fetele pentru toate lamuririle cu privire la TT. Vorbim mai tarziu, acum mi se pare aiurea.
Va pup pe toate!
Cata 17+
Daconst spune:
Ckristina,m-am cutremurat toata cind am citit povestea ta.Eu sunt acum pe picior de plecare in Ro pentru o luna si mi-a pierit tot elanul...cum se poate asa ceva???E groaznic!!!Doamne ajuta sa treci cu bine si poate ca dar de nunta vei primi un nou bebelus.
Multumim ca ai avut puterea sa ne scrii,desi e cumplit sa poti povesti asta.

Eu zic ca poate cauza atator sarcini pierdute e si faptul ca toti medicii din Ro dau medicamente de sustinere indiferent daca e nevoie sau nu.In rest in nici o tara din lume nu se face asa ceva.Poate ca in multe cazuri ajuta,dar si cind se intampla la o sarcina mai mare e cu atat mai dureros.Afara,nu-ti dau nimic in primele 3 luni si daca se intampla ceva,considera ca bb nu ar fi fost sanatos sau ceva nu a fost cum trebuia sa fie.Deci e normal.
Nu suntem noi in masura sa judecam,dar cind vad astfel de cazuri te gindesti la orice.
Sa ne ajute DD pe toate sa trecem cu bine de perioada asta si sa nu avem parte niciodata de asa ceva!
Dana 17+ 
biadamin spune:
ckristina multumim ca ai avut puterea sa ne scrii ce s-a intamplat. intr-adevar este cutremurator.....ma rog la D-zeu sa te intareasca si sa iti dea puterea sa treci peste asta. gandeste-te la nunta ta si vei vedea cum D-zeu iti va face un dar frumos de nunta.
sa iti ajute D-zeu. curaj si suntem alaturi de tine
17+
bia
hermanadela spune:
buna fetelor,
acuma cum am citit despre cristina ,imi tot vin in cap tot felul de intrebari.ii normal ca in primul trimestru de sarcina sa nu iau alceva in afara de acid folic.
nu mai am rabdare pana joi,la ora 18.30 sunt programata la dr,abia astept sa vad ce mai face puiutul meu.de o luna nu mi-am mai facut ecografie......va dati seama
nu mai am rabdare.
la toate
11+
kateryna spune:
In primul rand, Ckristina imi pare rau ptr ce s-a intamplat. Stiu cum te simti ptr ca am trecut si eu prin asta anul trecut *pe 7 aug e un an*. O sa vezi ca durerea o sa treaca cu timpul, chiar daca nu o sa uiti niciodata. Acum gandeste-te la pregatirile de nunta. Eu asa am reusit sa ma mentin pe linia de plutire *am avut si eu cununia civila anul trecut la putin timp dupa acea intamplare*. Oricum, important e sa nu uiti ca aici vei gasi un grup de prietene care iti va sta intotdeauna la dispozitie, oricand vei vrea sa vorbesti cu cineva.
In ceea ce ma priveste, in sfarsit sunt si eu acasa-gata cu spitalul. Acum trebuie sa stau cuminte in pat *de parca nu asta as fi facut pana acum
* ca sa se refaca dopul gelatinos si sa se ridice placenta. Inainte sa plec de la spital ieri am mai facut o eco si mi-am vazut iar printesa. E mai bine crescuta decat stiam noi
cu vreo 3 zile si are 138 g
.
In legatura cu listuta, Gabriela_s am trecut-o pe Adriana
, Alinatxa si HAricleea sunteti si voi trecute in lista. Dupa cum veti vedea la sfarsitul listei am trecut o lista mica numita "Prieteni dragi" unde le-am trecut momentan pe Nushulica, Pepsi si Ckristina -pentru ca nu mi se pare corect daca ele au patit ce au patit sa le scoatem cu totul din odiseea noastra. Daca nu e cineva de acord sa spuna si modific. Oricum daca va mai amintiti care sunt celelalte fete care trebuiesc adaugate aici sa-mi spuneti si le trec. Nu avut timp sa caut in arhiva.
Inca ceva...avand in vedere ca Anis e ocupata, si ca putem face mai multe persoane modificarile in listuta propun ca PM-urile cu datele de trecut in listuta sa fie trimise la userul mamicile. Astfel, oricine va face modificari in listuta va vedea si mesajele private.
15+
Vine barza
diverse aranjamente nunta