Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat de mult sa scriu un mesaj. De citit am mai citit dar nu tot. Vad ca unele deja stiu ce vor avea: fetita sau baiat. Felicitari tuturor

Ckristina, Imi pare rau sa aud ca ai pierdut sarcina , mai ales daca este din cauza unei erori medicale durerea e si mai mare. Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa ai un nou bebe in burtica . Cred ca cateva luni va trebui sa se refaca organismul dupa aceasta pierdere. Ma refer si la refacerea psihica nu numai fizica. Multa sanatate iti doresc si

Despre mine nu prea am noutati. Viata merge inainte, burtica creste...
Luni ma voi duce si eu in sfarsit la prima ecografie. sper sa pot sa va spun ce va fii. Mama mea mi-a spus ca dupa calculele ei pare a fi fata 99%. Sotul meu ar vrea baiat, dar cand l-am intrebat zilele trecute la ce nume s-a gandit , mi-a raspuns: ANA. Eu nu am nici o preferinta. Tot timpul ma gandesc sa fie sanatos, sa nu avem alte probleme. Orice ar fi, il voi iubi la fel.
La analizele de sange a iesit o anemie destul de pronuntata. Iau vitamine prenatale, dar o sa incerc si prin alimentatie sa compensez lipsa de fier. Medicul mi-a spus sa mananc carne, ficat nu mai mult de o data pe saptamana. Deocamdata nu am alte probleme. Anemia s-ar putea sa ma afecteze dupa nastere cand voi pierde mai mult sange.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Offffff ce mult as vrea ca nenorociri de genul asta sa nu atinga nici o burticutza din aceasta odisee si nu numai......Cristina cuvintele sunt de prisos .Iti doresc sa ai puterea sa treci peste .Am o stare tare nasoala ca de fiecare data cand aud de o sarcina pierduta.Fac eforturi sa continui sa gandesc pozitiv dar cand aud de cazuri de genul asta imi este imposibil si atunci fac tot felul de scenarii..Nu pot decat sa merg mai departe cu speranta ca totul va fii bine.DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE FIECARE DINTRE VOI SI DE BEBEI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ckristina,cum s-a putut intampla asa ceva???
nue vorba ca ne itnristezi,am spus mereu,suntem aici la bine si la rau,si nu vad normal sa fugim de vesti rele !! nu mi se pare normal ca cele care patesc ceva sa se retraga in tacere din grup ca si cand nu ar fi existat!!
daca noi aici nu ne sustinem atunci cine ????

cum s-a putut intampla asa ceva in 16 saptamani? de ce din vina medicilor ?ce s-a intampalt ?

of,imi apre atat de rau si iti doresc din tot sufletul sa te recuperezi cat mai repede .eu stiam de trei luni,perioada de asteptare, dar poate e totusi mai repede ??
sa nu iti pierzi speranta!te pup si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ckristina,imi pare tare rau sa aud ce ti s-a intamplat,sper sa ai puterea sa treci cu bine peste tot.
Dar la fel ca si Aelita,as vrea sa ne spui si noua mai multe despre cum a fost posibil asa ceva.Probabil ca ti-e greu sa vorbesti despre asta,dar as vrea sa ginditi tu si cele care au trecut prin asta ca poate asa ne ajutati si pe noi,restul burticilor,sa nu patim ca si voi.
Iti doresc sa ramai cit mai repede din nou insarcinata si sa ne ajungi din urma.

Dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Ckristina,ma alatur si eu tuturor celorlalte mamici si imi exprim regretul pentru trista , foarte trista pierdere......eu chiar am plans ....nu stiu cum ...asa deodata..... nu suntem ferite niciuna din noi de astfel de pericole.
Ca si Aelita, Dana, ma surprinde sa aflu ca se poate pierde sarcina si mai ales din cauza altora la 16 saptm...asta e ingrijorator.
Suntem alaturi de tine

Dana cum te mai simti? cum mai sunt durerile, pe mine parca m-au mai lasat ..sper sa ne fie amandurora bine.

Sa aveti grija de voi si de burtici
Ralu 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, o rugaminte. Cristina trece acum printr-o mare durere. Lasati-o putin si va va scrie ea ce s-a intimplat... Experienta fiecarei pierderi de sacina este unica, nu cred ca exista riscul sa pateasca vreuna EXACT ce a patit ea, indiferent de ce a fost.

Puteti citi www.desprecopii.com/info.asp?id=891" target="_blank">aici un articol despre suferinta ei si apoi aici, puteti vedea cam care sint motivele pentru care se pierde o sarcina (in lista).

Nu de putine ori, motivele ramin necunoscute, chiar daca pe undeva pe parcurs intervine si o eroare medicala...

Lasati-o putin si cind va simti ea nevoia, va va scrie... daca era ceva de maxima importanta, ar fi scris din primul post...

E greu si dureros pentru toata lumea, inclusiv pentru voi care ati fost cu ea de la inceput, dar in special pentru ea.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ralu,imi e mai bine si mie...am mai citit si la alte burtici si cica e normal.Adica nu avem motiv de ingrijorare pentru ca se produc multe schimbari in interiorul nostru.
Eu am invatat regula ca doar daca vad sange e bai...pina atunci ma calmez singura.Sper sa nu fie cazul sa vad vreodata.
Sa fim cu toate bine si sa ne bucuram de puiutii nostri.
Pupici!

Dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ma gandeam ca ..atatea fete au pierdut sarcina,de aici de la noi...parca prea multe !!!!! ce se intampla?? pe vremuri nu cred ca erau asa multe,acum ce se intampla si medicii nu prevad ,nu pot face nimic ?? acum avem mai multa grija de noi decat aveau femeile pe vremuri,dar parca prea multe pierderi! care e cauza de se pierd atatea sarcini ???? totusi,medicina a ajuns departe,acum pot supravietui copii la 30 de saptamani,si nu se poate prevede un avort?nu se poate face nimic?
care sa fie cauza?
stiu..asa a fost sa fie..dar totusi,prea multe din ce in ce mai multe..
controale peste controale,analize peste analize,diete,si totusi se pierd sarcini atat de des ??

si cu dilatarea asta asa din senin,chiar nu exista o cauza ??

nu stiu..eu nu sunt de acord cand medicii dau din umeri si spun:nu stim ce a fost.ceva a fost,nu??

nu stiu..poate aflam si noi ce se intampla ,si DE CE ,doar asa vom putea evita...

si fetelor,nu va speriati! facem toate ce putem,dar nu trebuie sa va speriati de vesti proaste! pt ca ,daca aflam sau nu ,cred ca nu ne scuteste de nimic in viata. poate ne ajuta,sa ne ferim,daca putem.
nu trebuie sa va ganditi ce vi se intampla voua,ca si daca aflati ceva si daca nu aflati,tot trebuie sa stim ca oricand ni se poate intampla ceva ,si trebuie sa fim optimiste cat putem,ca nu schimbam cu nimic situatia daca suntem pesimiste si fricoase!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Ckristina - imi pare nespus de rau pt. pierderea puiului mic. Si te rog sa ma ierti pt. ca mesajul meu anterior vine ca nuca-n perete peste suferinta ta. Cuvintele sunt de prisos in aceste momente pt. tine, sunt convinsa. Iti doresc din suflet sa gasesti puterea de a merge mai departe. Voi aprinde o lumanare pt. sufletelul tau nenascut. E o tragedie ce ti s-a intamplat. Te rog, inca o data, sa ma ierti. As sterge mesajul meu, acum mi se pare total nepotrivit. M-ai trezit un pic la realitate, m-ai facut sa ma gandesc din nou cat de fragili suntem in fata lui Dumnezeu, si ca o fericire imensa se poate narui intr-o clipa. In ultima vreme am incercat sa alung gandurile negre care mai puneau stapanire pe mine...dar tragedia ta mi le-a readus in suflet, e imposibil altfel. Sunt alaturi de tine cu sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

AELITA eu am observat ca in general sarcinile obtinute in urma unor tratamente se mai pierd.....De ce ?Greu de raspuns dar asta e concluzia la care eu am ajuns.Femeile care obtin pur si simplu o sarcina fara tratament nu prea pierd sarcini.Eu cred ca tot doctorii sunt vinovati.Fac tratamente destul de puternice ptr a obtine o sarcina dar ptr sustinere cam superficial.Se pare ca nici contra cost doctorii nu isi fac datoria.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput