Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 15
Salina spune:
Va salut pe toate!
Felicitari fetelor care au aflat daca vor tine in brate o fetita sau baietel
!!!! Copiii sunt minunati indiferent de sex, v-o spune asta o mamica nebuna care si-a dorit cu disperare o fetita si careia Dumnezeu i-a daruit cel mai scump si iubitor baietel!!!!! Nu l-am iubit mai putin pt ca era posesor de putzica
, poate dimpotriva. M-am simtit vinovata pt. "pretentiile" mele nejustificate. Pe atunci credeam ca nu stiu sa cresc si sa educ un baiat
. Acum am ajuns sa primesc din partea lui niste imbratisari si pupicuri care ma topesc!
Vreau sa va spun ca eu in ultima vreme parca sunt picata rau, sunt intr-o stare
...plutesc si visez si-n culcare si-n trezire (si in toiul noptii cand ma trezesc sa merg la toaleta si-apoi sa beau apa, desigur
si nu mai reusesc sa adorm la loc cate o ora
) la bebe. Pe cuvant, parca as fi la prima sarcina!!!! Desi am trecut prin asta o data, sunt atat de emotionata si nerabdatoare!!!! Si mai ales acum de cand simt miscarile bebelusului...de cele mai multe ori ca pe niste gadilaturi sau lovituri intr-un organ sensibil
...
Abia astept eco morfologica de 20 de saptamani...asta e singura mea grija, in rest nu am probleme. Mi se intareste burtica ca un guguloi in timpul noptii, adica ma trezesc brusc si o simt...dar nu ma doare deloc.
Iertati-ma ca am dat buzna asa, stiu ca mai sunt burtici care se lupta cu greturile, dar va doresc sa scapati cat mai curand de ele!!!! Am simtit nevoia sa impartasesc asta cu voi, mai ales pt ca sunt convinsa ca si voi aveti stari din acestea de fericire absoluta!!!
Va pupic pe toate
ALINA
18+
mady23 spune:
Buna la toate burticutele
. Am revenit si eu din concediu
si m-am gandit sa va salut si sa felicit toate fetele care au aflat ce prichindel poarta in burtica .Sa fie intr-un ceas bun.
Cele care nu au aflat inca sunt sigura ca abia asteapta si le spun sa aibaputintica rabdare ca D-zeu o sa le rasplateasca pe masura asteptarii
. Sa aveti grija de burtici
bits spune:
Salina te inteleg perfect caci in aceeasi situatie am fost si eu la prima sarcina.acum efectiv nu l-as da pe Ken al meu nici pentru 10 fete.nu zic ca imi doresc si o fetitza dar daca e sa fie baiat nu-i bai,am sa fiu iubita la puterea 2
.oricum nu mai conteaza sanatosii sa fie caci ii iubim oricum!
octy
16,KENZO(1nov 2004)
anis spune:
Fetele, eu ma refac zilele astea, dar dupa am sa trec datele noi in listuta.Asta mai ales pt cele care mi-ati trimis PM.
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ckristina spune:
dragi prietene
citim uneori lucruri triste, spunem 'doamne fereste!' si nu ne gandim ca ni s ar putea intampla si noua.sambata seara bebelusul meu de 16 sapt s a tranformat in ingeras.nu stiu sa exlic in cuvinte cat de mult sufar.mi e ciuda ca s a intamplat din cauza unor animale numite doctori.
nu vreau sa va intristez pt ca trebuie sa aveti grija mare de burticile voastre. vreau doar sa va intreb la cat timp poti incerca sa faci alt bebelus dupa o pierdere de sarcina.
iar voua celor din pitesti va spun sa nu mergeti la judetean indiferent de probleme.bucurestiul e aproape.
va pup pe toate pe burtica!
adela2006 spune:
cristiana 70 pe unde esti nu te-am mai vazut sper ca esti bine
eu am dus-o azi pe sora-mia la autocar ca pleca in italia la lucru si m-a apucat plansu pe acolo inainte eram mai tare acum plang din orice sunt groaznic de sensibila si nervoasa
mi s-au desumflat picioarele dar dorm cu perna sub piciore si ma tot dau cu crema cu spanz vad ca merge
17+
sim spune:
Ckristina nu se poate! nu pot sa cred! ce ti s-a intamplat? cum de s-a putut una ca asta? am citit si am recitit cu groaza mesajul tau si pur si simplu ma cutremur. Sa te intareasca bunul Dumnezeu si sa te ajute sa poti da viata iar unui pui. Tare as vrea imi pot gasi cuvintele potrivite sa te pot incuraja, dar uite ca ma simt dezarmata cu totul in fata unei astfel de vesti. Dumnezeu sa-ti ajute si tie sa o poti lua de la capat si noua sa ne vedem copilasii la termen sanatosi.
Simona
15+ si Ruxi
hermanadela spune:
CKRISTINAIMI PARE NESPUS DE RAU PT TINE,SANTEM TOATE ALATURI DE TINE,DACA S-A INTAMPLAT ASA, DUMNEZEU STIE DE CE.NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR.AI GRIJA DE TINE.
AM O PRIETENA CAREIA IA MURIT COPILUL LA 8 LUNI JUMATE IAR DUPA DOUA LUNI A RAMAS DIN NOU INSARCINATA FARA NICI O PROBLEMA (A NASCUT NORMAL).ITI TINEM PUMNII!!!!!!!
TE PUP SI FII TARE
11+