Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Kateryna cred ca tu mi-ai adaugat caruciorul albastru in listuta. Iti multumesc tare mult!

TERBITZA cu mare drag! Iti doresc sa te simtiti bine acolo si asteptam poze cu ceva aer de munte.

Alina eu am facut (asa intr-un exces de zel) dublu test. Bine, ca imi umblau mie gargarite prin cap ca am depasit 30 de ani si e mai bine sa-l fac. Si pentru ca medicul n-a vazut nimic ingrijorator in rezultate, mi-a zis ca nu mai este cazul sa fac triplu test. Drept sa spun e greu de decis daca e bine sau nu. Stiu cazuri in care TT a iesit rau si copilul e cat se poate de sanatos. La fel cum am auzit de cazuri in care mamica a facut 2 TT sa fie sigura si a avut copil cu probleme. Cum spunea una din mamicile noastre: este un stres in plus, dar uite ca eu n-am rezistat sa nu-l fac.

Despre constipatie am mai scris: in ceea ce ma priveste nu exista rezultat mai simplu de obtinut decat cu taratze si seminte de in amestecate cu apa si miere de albine.

Va pup. Sa aveti o zi linistita!

Simona 15+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

salut fetelor,
ce frumos imi sta pe lista!!!katerina iti multumesc
alina bine ai venit si sper sa ai o sarcina usoara si in continuare,am inteles ca tu nu ai greturi si nici nu ai avut,asa sa fie si in continuare.
despre constipatienu stiu ce sa va spun ca nu m-am confruntat nici odata cu asa ceva si nici acuma nu am problema asta.poate te-ar ajuta ceaiul verde ,dar nu stiu daca se poate bea in timpul sarcinii.asta te-ar ajuta 100% ,o cana pe zi si nu ai probleme.
va pup
11+

Mergi la inceput

aaaa.....despre constipatie,sa mananci seminte de dovleac prajite,cat de multe,pe cumnata mea o ajuta
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Biadamin...bineinteles ca este la sfatul medicului. Eu nu ma pricep si nici nu vreau sa fac de capul meu. Eu imi voi face analizele de anticorpi saptamanal si din cauza sarcinei avortate anterioare...presupun ca daca as fi fost la prima sarcina nu le-as fi facut. Importante sunt...cred, dozarile cu anticorpi din sapt 28 si la 72 de ore dupa nastere. Cred ca ai citit cate ceva despre asta. Am sa incerc sa iti trimit un articol pe PM....sper sa incapa.
Romaria, Crishtinutza...cu constipatia, va spun cam cum v-au spus si fetele. O varianta este cu "furajele", cat le suportati: adica o lingura de taratze, o lingura de fulgi de secara si o jumate de linguritza de seminte de in, amestecate cu miere si baut apoi o cana de apa...totul dimineata pe stomacul gol. Insa la un moment dat nu am mai suportat sa le mananc si am trecut la singurul remediu care ma mai ajuta...fructe dimineata pe stomacul gol...imi ajuta si o piersica sau o felie de pepene...astept vreo ora si sunt linistita.
In rest pot face in timpul zilei orice combinatii caci nu au efect.
Catalina...ptr picioare umflate mi s-a spus...macar o jumate de ora pe zi sa stau cu piciorele sus, ceva mai ridicate decat restul corpului...ce as vrea sa mai incerc acum este lioton gel...tre sa citesc mai intai sa nu aiba contraindicatii desi nu cred.
Alinatxa, Haricleea bine ati venit.

Fetelor care au aflat sexul bebeilor le felicit si le doresc toate cele bune.

Eu si Noi
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Helenutza, a fost cumplit de cald la noi.Acum a inceput sa bata vantul si e f placut de plimbare insa in casa tot cald e .
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut dragelor!

Eu numai probleme am cu analizele. Acum am fost luni, la 13 sapt implinite (dupa ultima eco facuta la 7 sapt) sa fac bitestul dar la eco mi-a iesit ca am 14 sapt si cateva zile si dupa ce mi s-a recoltat si sange am fost sunata ieri de la laborator sa-mi spuna ca nu mai imi pot face bitestul (asta se face pana la max 13 sapt) si ca imi fac triplu test (TT care eu stiu ca se face de la 16 sapt)...si uite asa o mare incurcatura si cu siguranta nici un rezultat concludent si doar bani aruncati pe fereastra.
Dc as da timpul inapoi nu as mai face acest test...care subscriu, e doar un motiv de stres!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

oana iti multumesc mult pt. articol si pt. raspuns. eu intreb pt. ca suntem in aceeasi situatie si eu am o sarcina avortata si de aici preocuparea mea, in plus in Spania in zona aceasta unde locuiesc eu nu iti spun nimic, trebuie sa te informezi tu si sa ceri tu sa ti se faca tot ce trebuie, inchipuie-ti ca prima vizita la ginecolog a durat intre 3-4 min, m-a cantarit(si au gresit, mi-au zis ca am slabit si eu m-am ingrasat un 1.200 kg), mi-au luat tensiunea si un eco de 1 min. in care mi-a spus ca, copilul este f. agitat si nu se poate vedea nimic...deci fara cuvinte..
eu am fost la particular chiar daca costa cat costa dar prefer sa platesc dar sa imi stiu puiul in siguranta. am fost si in tara in iulie o luna si am facut o vizita la ginecolog unde l-au masurat si mi-au facut tot ce trebuia.
deci voi lua eu problema in mana si voi face ce trebuie.
iti multumesc mult si te rog sa ma tii si pe mine la curent daca mai aflii ceva nou.
17+

bia

Mergi la inceput

ALINATZA poti sa-mi spui te rog cate kg te-ai ingrasat pana acuma,suntem aproape deodata si am impresia ca eu am pus prea mult pe mine deja aproape 4kg la 12 sapt.pana la 9 luni o sa fiu ,eu pana sa raman insarcinata mai mult de 48 kg nu am avut si am trecut deja de 51........si nici o haina nu mi-e buna.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Neatza fetele (neatza pentru mine ca voi deja v-ati saturat de munca :)))
Bia si eu am Rh- si cand mi-am facut la inceput analizele nu aveam anticorpi. Am intrebat-o pe a mea doctoritza daca sa fac din nou analizele si a zis NU, o sa ma trimita la 28 saptamani la spital sa-mi fac dozarile. Acum ma las pe mana ei o sti ea ceva :)))
Va pup , am fugit la munca brrr.
Romaria 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hermandela m-am ingrasat si eu 3 kg si asta pentru ca am mancat nene nu gluma.Eu de obicei sunt intr-o vesnic cura de slabire insa acum am sarit calul.....Am hotarat sa o iau mai ushor si sa mananc mai cu grija....Asha ca am sa consum fructe si legumeee la greu(cele din urma le ador)si nu in ultimul rand peste......Pup burticoasele:))))

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput