Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
Noki_Lara spune:
Lavi- juriul meu interior, in urma probelor mai mult decat concludente a votat: FARA ALBUSH PANA LA UN AN!
Iar pe mine ma va gasi maine harnicia si voi executa o supica de galuste doar cu galbenush si carnitza de pui. Sunt curioasa daca-i va placea. Noi facem separat carnea de legume. Numai la inceput de tot o faceam impreuna, apoi cand am vazut ca nu-i place si nu papa, am facuto separat.
Asadar, reintoarceri la originile diversificarii. Sper cu alte efecte.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
M-am hotarat deci, de cate ori o sa am ocazia, il las singur acasa !!!!!
Hmmm, deci asta e formula magica? Pai no problem, ma car urgent
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Pisi, banuiesc ca revederile vor fi mai dulci...si timpul petrecut impreuna va fi de calitate. O sa fie mai greu la inceput, pana ce ne obisnuim amandoi cu noul decor.
Noki, Kriszti nu mai doarme leganat de prin martie , ca l-am dezvatat...dar nu am solutiii pentru somnurile lui de 30 minute. Dupa-masa se mai intampla sa doarma cate o ora si 20 minute dar de cele mai multe ori doarme cate 30 minute si apoi e destul de marait.
Vad ca vorbiti de albusul de ou. Eu nu i-am dat, dar adevarul e ca nu ii fac nici supa cu galuste, nici sufleuri...din simplul motiv ca nici noi nu mancam, asa ca probabil nici bb nu prea va papa.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
bianca_mo spune:
MANDY, am depus atunci extras de cont, dar nu e tarziu, acum daca schimbi dosarul pt stimulent, poti depune si tu extrasul!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
madau spune:
Fetele dragi, multumesc ptr sfaturi, dragutze ca intotdeauna.
Nici nu se pune problema sa-i dau ou acum, intrebam doar ca o curiozitate. Azi si maine vom papa ghiveci de legume, fara ou, unt, iaurt sau alte alea. Daca nici eu nu stiu ce e aia urticarie..cine ma stie, ca eu fac de 10 ori pe an
Am vb cu pediatra, i-am zis ca mie imi pare a fi urticarie, a zis ca poate fi ori asta, ori s-o fi piscat vreo ganganie (tantar, furnica, paianjen) si sa fi declansat o reactie alergica in toata zona. Cam greu de crezut zic eu, avand in vedere ca are pe ambele maini si cateva pe picioare.
Oricum am citit pe Peritol si am vazut ca e si ptr urticarie si ptr piscaturi si alte alergii, deci impuscam mai multi iepuri.
Mai rau e ca e ea maraita, saracutza. Ma duc sa mai stau cu ea ca ma doare sufletul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
M-am hotarat deci, de cate ori o sa am ocazia, il las singur acasa !!!!!
Hmmm, deci asta e formula magica? Pai no problem, ma car urgent
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
In cazul in care mai esti, tin sa te anunt ca am ras de era sa cad de pe scaun!
Raspunsul: se pare ca da, cel putin la al meu, asta e formula magica! Nu de alta, dar mi-aduc aminte cat de iubaret a fost si dupa lunga mea delegatie de 3 zile de la Iasi de anul trecut. Ma duc la posta, poate am vreo citatie pentru procesul de la Arad ...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
felicia74 spune:
Wow, ce de lume s-a intors pe DC, se reface gasca
Ioana felicitari ptr frumusica! SUNT MORTALE POZELE, cele mai haioase de pana acum! Mai dar e toata tati (ce mandru trebuie sa fie el).
Pisi
Nu stiu de ce dar in ultmul timp ma trage ata sa tot citesc la "Clubul mamicilor si taticilor singuri". Doamne fereste!
Mara of, ca voiam sa-ti raspund, cum de am uitat: lasa-l incolo de dr zapacit! Cum sa-i dai lapte praf daca ai san? Nu l-ai intrebat "de ce?" Ca sunt curioasa ce ti-ar fi raspuns.
PS: Lavi stiai ca a fost spart de hoti centrul de calcul din Poli? S-au furat 20 de calculatoare. Mi-a zis un tatic in parc.
Felicitari ptr toti bebii dintosi si vorbaretzi! Fug afara
Madutza10 spune:
BUNA SEARA FETELE!
Imi cer scuze ca nu pot raspunde sau citi din urma dar noi iar avem probleme ,umblu de 3 zile pe la doctori..,a facut Orlando o alergie cronica la nu stiu ce aliment ,se banuieste ca de la peste i-am dat un pic simbata dar s-ar putea si de la iaurt ....,i-au facut injectii anti alergice ,ii dau Zyrtec ,Advantan Milk ,era plin de umflaturi ,bubite ,pete rosii pe brate ,putine pe picioruse si pe fata ,eu am crezut ca e alergie de la soare aparindu-i la o zi dupa ce ne-am intors de la mare .....
Madau ,cum mai e Miruna ,ai grija sa nu pateasca ca al meu ,eu i-am dat Peritol pina sa merg la Dr dar nu a avut nici un efect!
Mi-a dat un rehgim foarte strict pe care Orlando nu-l accepta deloc ,urla de foame ,sint dusa cu nervii ,nu am voie nici lapte sa-i dau ,adica Nan-ul fara lactoza pe care-l papa el ,ii dau doar muculagiu cu glucoza :(((A mai patit cineva asa ??
Va pup si sanatate maxima la bebici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
alondra25.2006 spune:
Buna seara tuturor!
Am ajuns mai devreme acasa,i-am facut baita bebelusei si a adormit imediat,spre mirarea mea.
Am controlat-o la spate sa vad daca bubitele au disparut,dar nu...parca i-au mai aparut langa,si pe frunte sunt cateva,nu are efect dupa cum vad nici neopreolul.Mi-a spus Dr.pediatru ca este posibil sa-i apara o eruptie cutanata,si sa-i dau parca jumatate de aspirina.Dar in toata invalmaseala aceea din cabinet nu am inteles prea bine si nici nu am intrebat-o apoi.Eu, sincera sa fiu nu am auzit de aspirina la bebe de nici un fel.
A!!!inca ceva legat de AR,in ce regiune a corpului i s-a administrat vaccinul bebeilor?
Dr.la facut in muschiul deltoid...curios caci pe flacon scria ca se adm.subcutan.
Nici nu stiu de ce mai stau la aceasta dr.,ma dezamageste pe zi ce trece din ce in ce mai mult,si nu e prima data
MAdutza10-imi pare rau pentru Orlando,sper sa-i treaca alergia cat mai repede.
Asa este Felicia 74 la noi nu este atat de cald ca la voi,pot s-o plimb pe Alice in buna regula pe la ora15.
Pa fetelor,ma duc sa-i pregatesc lapticul micutei ca a inceput sa maraie in somn.
ilenutza spune:
Feli, cand pleci in concediu? poate ne vdm la mare.
Moama, ce de patanii pe aici.Sanatate multa bbilor bolnavi.Eu nu ma plang decat ca nu manca Vic f bine, in rest e OK.Azi a dormit pe plaja 2 ore neintors, la umbra a fost bine.
Alondra, ce mi-a placut cetatea Rasnov!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor