Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intru si eu inainte sa inchin steagul. Azi am fost sa mai cumpar ceva de imbracat pt Maria pt plecarea la munte, dupa masa la pediatra si nu am avut cand sa scriu.

Pupici la toata lumea si multumi de aprecieri pt poze:)

Madutza, sanatate multa lui Orlando, naspa treaba. Sa se faca bine repede.

Mara si eu zic sa nu o dai pe lapte praf, dr mea mi-a zis ca ma sustine sa alaptez cat pot de mult. La fel si pt tine, doar daca nu vrei sa o intarci.

Madau , multa sanatate Mirunicai.
SI dr mea a zis NUUUU la albusul de ou pana la un an, indiferent de modalitatea in care este preparat.

Mandy,o sa fie bine si cu tine si cu bb, o sa va acomodati repede.

Stefanalex, Maria papa tzitzi la greu, chiar ii spunea dr azi ca io nu ma prea grabesc cu diversificarea, tot lapticul meu e baza. Insist pe pranz sa i-l dau,legumele cu carnita sau ou, in rest mai fac branzica sau iaurt cu fructe, inca nu am ajuns sa le fac pe amandoua in aceeasi zi. Oricum, ea e si grasuta - are 9 kg, chiar nu are rost sa ma strofoc prea mult, deocamdata.

Dordia
, misto aventuri ai mai avut.
Abia astept sa ajungem si noi la munte saptamana viitoare.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

alondra no way de no way aspirina la copil!!!! Poate induce nush ce sindrom nasol.

AR-ul - in brat dar n-am bagat de seama daca intramuscular sau subcutanat, cred ca tot intramusc.

Pediatra ta sigur e pediatra sau e doar o drita de familie care nu prea stie pe ce lume se gaseste? La mine vad clar: e diferenta ca de la cer la pamant intre drita de familie si pediatra.

Aspirina la copil ... inca de pe vremea cand eram noi mici e strict interzisa. Uita-te in ce carte vrei.

corap baga despre scaune de masina! Si pe mine ma intereseaza.

Hilde daca ii las hamurile mai lejere un pic, poate sta in fundulet in scoica, in timpul mersului.

noki asa-s ei! Ti-am povestit eu la tel. cu prosoapele.
Tre' sa ma harnicesc si eu cu galustele si apoi cu perisoarele si apoi cu sucul de rosii in supa... cam greu, of!

mandy lasa ca tot e bine ca ai stat 9 luni, eu la Silvia am stat doar 7. Nu-i rau nici sa te intorci la servici, o sa vezi ca ai sa te simti alt om. Din anumite pcte de vedere.

Fetelor, am mancat acuma pepene pe saturate si mi-am amintit ca anul trecut pe vremea asta de la a doua felie incepe sa ma usture pielea de pe burta (se dilata stomacul) iar dupa a treia ma ustura de nu mai puteam. Dar tot mancam 3 pt ca pepenele e unul din fructele mele preferate. M-a apucat nostalgiaaaaaaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATAAAAAAAA FETELOR..........
va fura dor de noi????
ne-am intors din strainaaturi si pribegii...

noua ne-a fost taaare dor de voi si va pupacim

suntem cat de cat ok, asa, in linii mari.

sper ca si pe aici sa fie bine, nu am citit nimik din urma si nici zilele astea nu voi avea timp sa stau la calc,

acum va zic NOAPTE BUNA ca nu doarme piticu sa ma duc sa-l culc.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy bine ai revenit!!
Chiar ca se strang randurile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Ioana_77 Si Alex al meu mananca , nu ma pot plange deoarece are 8,5 kg la 7 luni , dar problema se pune noaptea . Seara inainte de culcare mananca o portie de cereale Nestle(orez+porumb) apoi isi ia portia de lapte de la mamica lui . Se trezeste pe la 3 , iar apoi din ora in ora . Ce pot sa fac sa-i dau inca o portie de cereale la ora 3 ? E imposibil sa stai la acea ora sa-i dai cu lingurita pentru ca nu serveste nici biberon si nici suzeta? Ce pot face?

Mamicuta de STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi olecutza pe-aici...
ne-a sunat azi asistenta sa ne ducem la vaccin... si am zis ca suntem la tara, si apoi plecam la mare... si ne intoarcem pe 20 asa ca pe 20 ne ducem la cantarit si daca nu ne vaccineaza nici atunci, mai plecam 2 sapt la bunica cealalta, la turnu severin... si sa vedem cand ne mai prinde si pe noi la vaccin.
da' cand vad ce reactii sunt pe=aici, zau ca nu-mi vine sa-mi stric vacanta cu bubulite!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi ziua mea este pe 10 august. A ta parca 6, nu?
Miha sintem doar vreo cateva pe aici (destul de putine) Maresti cercul leoaicelor?
Noki as da oricand cursurile de la inot pe o balaceala zdravana la mare.
Cora si mie de tine. Tre’ sa ne intalnim sa-ti dau bericica aia si sper sa fiu nevoita sa-ti dau doua pina la urma, intelegi? O sa-ti spun cand va fi rost de a doua, ce zici?
Gandacelule, iti expediez doua pupicele ( unul pentru tine si unul pentru Bogdanel plimbaciosul ; dupa cum se vede treaba, in curand va incepe sa mearga.
Feli…hahaha…eu stiam ca aia-i si o comuna…am fost la dr. Runcan de la Spitalul Grigore ALexandrescu.
Stiti ceva de Tania, Ripley, Lavi ( cu Teodor) Siminia, Anamari, Alina, Lordra, Meems? Si poate sint mai multe pe care nu le-am mai vazut pe forum recent…
Fetelor care plecati in vacanta va doresc sa aveti un timp foarte bun si sa aveti parte numai de aventuri placute .
Bebeilor bolnavuti le doresc insanatosire grabnica.
Pupicele,
Ina si Rachel

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza, neatza, nu va trezirati, inca?

Io mi-s tare bine dispusa, de doua nopti doarme Maria super bine, se trezeste o data pe noapte. Numai ca eu fiind invatata cu treziri dese ma scol singura noaptea si ma duc sa vad de ec nu zice nimic.

Joy, bine ai revenit! Ai terminat curatenia in casa?

Leea, sa-ti fi e de bine musafirimea. Nu cred ca ati avut timp sa va plictisiti.

Stefanalex, naspa cu trezirile astea nocturne. Am citit undeva ca in perioada asta iar se invata sa se trezeasca noaptea si daca le dam sa pape isi reamintesc de mancat noaptea si o tin tot asa. Tu nu folosesti suzeta? Ca io o mai pacalesc cu ea, cateodata. Lasa, ca nu o suge pana se insoara!!! Eu nici nu ii dau cereale seara.

Hai va pupez, deocamdata!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, s-a trezit Ilincu mic la 7,30, sunt !
alondra noi l-am facut subcutanat, in manutza dreapta. Chiar ne-a zis asistenta asta ca sa stim ca nu e nevoie sa tinem compresa cu apa rece.
Joy ai terminat reparatiile? Bine ai revenit!
Ilenutza pe la sfarsitul lui august-inceputul lui spetembrie, nu stiu. Tu?
Madutza multa sanatate lui Orlando!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Offff, mai Madutza iara belele... sa va faceti bine... saracutul Orlando.

INA io tocmai am serbat, si chefuit in 23, suntem vreo 6 leoaice pe aici din cate stiu eu, destul de multe...Am vazut pozele cu Rachelina broscuta, poate o vedem peste 20 de ani la olimpiada(imi tebuia un emoticon cu JAN THORP)
EDITEZ ca am uitat sa-ti spun ca MEMMS e in Rom ne-am intalnit 20 min si nu are acces la net, de celalalte fete nu stiu nimic

JOY pupici la Ardeiasu'

SILVIA ce mai face Stefanelu'? Cum e?

ELAAAAAA unde esti?
MADAU cum e Miruna?
MANDY, asta este , daca trebe', trebe' ma gandesc ca mama a trebuit sa se intoarca la servici cand eu aveam 3 luni...o sa va obisnuiti voi si asa.

FETELE, sondaj:cate santem care dam 5 mese la bebei si cate 4 ca vad ca Iulia aseara nu mi-a vrut laptele si ma gandesc ca nu-i era prea foame ceea ce ma pune pe ganduri... e oare vremea sa trecem la 4 mese?

pupici la voi

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput