Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
Ilenutza !
Fetelor, maine fac un an de cand am parasit Bucurestiul ultima oara (am fost cu Doru in delegatie la Cluj). Sarbatorim evenimentul cu un plecat la tzara Mi-e atat de frica de tot - sa nu ne apuce vijelia ca acolo ramanem (acum afara tuna si fulgera), sa nu pateasca Ilinca ceva. Ma rog sa fie totul bine. Tineti-mi pumnii!
Distractie placuta tuturor celor care pleaca in vancanta si un weekend frumos tuturor!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ina869 spune:
Corapior si eu tot cu husa de bbc. am vrut, i-am cumparat in sfarsit astazi unul rachelutzei,, am cautat prin n magazine pina sa-i gasesc unul cu husa din bbc.,am luat ceva mai costisitor dar il poate folosi pina pe la 7-8 ani (ma rog, depinde de inaltime, greutate, etc.), are trei pozitii de inclinare, ca design este okay, are si suport sa-si tina sticluta (deocamdata nu o sa-i pun nimic acolo, daca sint pe autostrada si ea se ineaca in spate, ce ma fac? asa ca mai asteptam putin).
Sper sa-l monteze tati si maine sa-l probam ca mergem la un drum mai lung(vom fi plecati in alt oras la un bb shower).
Mai, ce mi-a placut poza lui Andrei in apa , cu colacul. Ce baiat mare ai!
Cristina felicitari !
Anamari, Fee, Ripley, bine ati (re)venit; pupicei o mie!
Catutza vacantza placuta!
Felicia drum bun!
Mie mi-e dor de-o intalnire cu voi!
Pentru cativa ani va trebui sa ma multumesc cu intalnirile de pe net...of.
La noi este iar long weekend asa ca "lumea buna" de abia marti merge la serviciu.
Fetelor sa aveti un we placut si linistit,
Pupicei,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Ina869 spune:
Hai ca uitam sa mai adaug ceva important:
quote:
Originally posted by Buluci
By the way...ar trebui sa intrebi fetele, care l-au vazut pe Simon, sa-ti confirme ce baiat frumos e al tau ginerica!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Frumos si cuminte!
Joy, bine ai aparut!
Taniutza, pe unde esti???? sper ca in vacanta, cu burtica la soare..
Am vazut pozele cu Stefanelu' si Anutache, mai... voi v-ati incuscrit pe-acolo si nu mai aveti timp sa dati pe la noi? +
Legat de incuscreli, am uitat sa va spun; ne-am intalnit cu ginerica-poetu' care este super frumusel. Rachel era tot cu manutele sa-l atinga, insa dumnealui, un tip pedant si cool, nu se lasa asa, cu una, cu doua ametit de zambete pe sub mustata si apropouri subtile. - am pus si poze cu rachelutza in plina actiune.
Desi intalnirea a fost scurta, m-am bucurat ca ne-am cunoscut si pe aceasta cale le trimitem cuscrei Andutza si poetului cate un pupic mare cat Canada
Lavi sper sa nu ma pui pe drumuri in fiecare an ca sa stau cu okii pe Nati ( fetitza draga)
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
cristinamh spune:
gata, anunt oficial ca intru in concediu. am trimis pe geocities ultimele date si poze pe care le-am primit saptamana asta, pana la intoarcere... le puteti trimite pe mail.
si ma pregatesc de... , abia astept!!! stiu ca anunta astia ploi, dar din experienta anilor trecuti, in tara era potop, la mamaia te credeai in venetia si la vama veche batea vantul. asa ca va pup, sa fiti cumintei, sanatosi si cu fundulete intacte, noi plecam!
de intrat cred ca mai intru io nitel, sa vad ce mai e nou, dar de scris... nu prea cred.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Bic spune:
Sal'tare...fetelor! hop si noi inapoi pe forum!
Ne-am intors acum o saptamina in California. Imi pare tare, tare, tare rau ca nu am mai apucat sa ne mai intilnim inca o data inainte sa plec.
Stau si ma uit tot timpul a pozele pe care le-am facut si-mi aduc aminte cu placere de intilnirea noastra.
Anda77, mi-a spus Ina ca ai vrut sa dai de mine, dar presupun ca ai fost ocupata. Nici eu nu am mai avut timp si uite asa nu am apucat sa ne cunoastem. Inteleg ca si acum esti ocupata, cine stie cind mai treci pe-aici.
Noi ne-am adaptat bine cu fusul si cu atmosfera, asa de bine ca am si prins din zbor niste virusi locali si acum sintem raciti cobza. Ii curg mindrei mele maucii girla si cind stranuta i se preling .... in gura... mniam..
De scos cu pompita nu pot pentru ca fii-mea e tare frasuita. Ca si cind vreau sa-i pun scutec, sa o imbrac sau sa-i tai unghiile, asa-mi face si la pompita, adica urla si se zbate, si nu pot sa fac nimic. Stau cu emotie sa nu se trezeasca din nou in noaptea asta cum a facut noaptea trecuta.
Cu caldurile din Ro, cred ca voi sinteti total straine de problemele astea acum.
Hai va pupam!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
lavi02 spune:
Bic bine te-ai intors!
Chiar Ina a mai avut vreo dificultate de acomodare Rachel la intors?
Nu pe Nati trebuie sa stai cu okii, pe Silvia, ea ii arata gramezi de interes Poetului.
Cata cafea mai ai de gand sa bei? Nu face asa bine, sa stii!
Cristinamh si Feli drum bun si concediu placut!
Ilenuta deci asa zici? Hm!
Atunci eu bag scuza ca n-am timp, desi voi mi-ati cam demontat-o. Ca si pe aia ca n-am masina personala.
Adevarul adevarat este ca n-am curaj sa conduc. Adica in Bucuresti mi se pare infricosator, la cum se ia fata, etc, iar in afara, iar mi-ar fi frica la vitezele cu care se circula, numai cand vad Tirul pe sens opus ma ia cu frica. Si cand mai vad venind din fata doua Tiruri care se depasesc unul pe altul, unul fiind pe sensul nostru... Eu as conduce asa, intr-un orasel mic si linistit ca Alba Iulia, in care toata lumea conduce calm, politicos....
De exemplu ce faci pe autostrada cand mergi linistit cu viteza ta, pe banda I e unul care merge ca moartea si din spate, pe banda a 2-a vine unul cu viteza mai mare decat a ta? Franezi sa te bagi in spatele celui care merge ca moartea sau accelerezi sa-l depasesti inainte sa vina bolidul din spate? In cateva situatii din astea eu m-am panicat. Noroc ca nu conduceam eu.
Asa ca s-ar putea sa n-am temperament de soferita.
Noki_Lara spune:
Mneatza la pranz! hi hi hi, mesajul cu nr. 1000!Am vechime!
La noi nimik nou pe sub soare, doar ca m-am hotarat asa:
- achizitionez protectii la sertare, ca la prize am demult deja;
- spal plodul la fund in casa numai cu apa, fara servetzele umede - paranteza: uimitor cum omul merge ianinte dupa annumite tipicuri formate de-a lungul timpului; asa si cu stersul la fundic cu servetzelele - initial am zis ca mai ales la inceput - vorba lui Lavi, ca era kk putin si des, apoi am ramas cu acest obicei in virtutea inertiei, fara sa meditez vreodata daca e bine sau nu
- am schimbat scutecele, am luat si io de la Mamia, dar varianta aia mai scumpa si chipurile mai buna calitativ, de 270.000, aia cu elastic la spate. Sunt ceva mai subtiri ca Libero-ul, in rest, copie fidela 100% a lor. Deci folosindu-le ieri si azi, pe moment sunt multumita.
Asa ca fetelor dragi, va multumesc din suflet pentru raspunsuri, ca din ele mi-am revizuit atitudinea si sper io urmare a masurilor sa si scapam de belelele la fundic.
Bic- bine ai revenit! Sanatate trompeticii lui Sma, sa se repare repede!
CristinaMH- multumim de postarea pozelor. Concediu placut, dar ianinte o intrebare: pozele trimise de celelalte fete sunt mai mari, de sunt asa de clare? io fac pozele pe calitatea normal si uite ca m-am enervat ca nu e clara poza de pe tablouas. poate cand revii iti trimit alta mai clara si o schimbam. numai sa-mi zici cum sunt restul. A mea avea in jur de 700-800 k.
Feli- distractie placuta la tara si evadare cu spor si frumoasa!
Fetele cu Nan2- i-am zis si lui feli ieri, la telefon - am vazut in gima-ul din Plaza. Au acolo, pentru cine e interesat.
Ilenutza- felicitari pentru dintzosi! pupam Victorasul!
Lavi + Ripley- asa mi-a zis si mie doctorul bun, ca dupa Milumil 2 sa trec direct la lapte de vaca. e drept ca el mi-a zis ca tie, delia, pe la 10-11 luni, dar cred ca voi astepta pana la 1 an, ca si asa nu mai e fff mult. Deci fara aromele din Milumil 3.
Si noi suntem cu baitza zilnic, e o procedura de la care nu ma abat, asa cum nu ma abat de la dushul meu zilnic.
Fetelor dragi, va pupicesc si va doresc un week-end placut si plin de bucurii!
PS - 1. cine intreba de Dienutza - e ok sau cel putin parea - am vazut-o io aseara prin Crangasi, ca acolo sta, cu Dan si Luca. Erau happy, la un semafor.
-2. Sunt reduceri de 50-70% in Mall si in Carrefour Feeria. pentru cine are bani 9 timp + chef de asa ceva. Enjoy! Io mi-am luat portia aseara.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
stefanalex spune:
Buna fetelor ! Am reusit sa intru din nou pe chat, mi-a cazut sistemul si a trebuit sa-mi instaleze tot. Ce faceti cu caldura? Al meu bebe e plin tot de bubite si degeaba il sterg cu servetele umede pampers ca nu da nici un rezultat. Transpira foarte mult si acest lucru ii favorizeaza eruptia .
Am inceput si eu sa-i dau lapte de vaca si nu are absolut nimic . Cat despre lapte praf nu a vrut niciodata cu toate ca am insistat foarte mult. Inca suge, dar din cand in cand ii dau si lapte de vaca ca sa se obisnuiasca cu gustul fara zahar si miere de albine.
lavi02 am citit ca-i dai bebe-ului tau cacao si miere de albine. Stiu din surse foarte sigure ( pediatru foarte bun din Iasi) ca la copii de pana 1 an nu se dau aceste lucruri, nici zahar si nici sare. Dar mai intreaba si tu .
STEFAN si ALEX
tania-z spune:
I'm back..from home
Ma bucur tare mult de fetele care au revenit pe aici: Ina, Lavi2, Joy, Meems si Bic , chiar mi-a fost dor de voi. Cu Ripley m-am mai conversat eu ca de-aia suntem cuscre , dar mi-au lipsit postarile voastre. Eu am intrat la fel de des (Ina, nu am plecat inca nicaieri) dar nu am mai prea scris pentru ca nu prea m-am regasit la un moment dat (poate ca erau deja probleme de copii mai mari si noi suntem mai micutzi, nu stiu), in fine, ceea ce conteaza este ca IMI PLACE ce se discuta acum, ma simt si eu din nou "in gashca". De exemplu, chestia cu laptele nr. 3 - FIX aceiasi problema de arome mi-o puneam si eu si ma gandeam cine naiba a mai inventat si chestia asta si ...mai ales...DE CE? De ce trebuie sa fie laptele de continuare cu arome cand, daca vrei musai, poti baga in el breiuri cu cate arome vrei. Eu una sunt perfect de acord cu Lavi, Delia si Pisi pe tema asta, eventual le cumpar eu rosii, nici pomeneala sa dau cu vreuna! Sunt bucuroasa ca Stefan inca nu cunoaste gusturile dulce/sarat si bea inca la greu, de exemplu, ceai ne-indulcit. Sa-i tina naravul!
Mai voiam sa va spun: cel mai frumos cuvant din lume este MA-MA - spus de propriul copil! S-a intamplat prima data pe 1 august si de atunci sunt topita!
Corap am citit cu mare interes postarea cu scaunul auto, ca ma intereseaza direct. Tu ce model ai luat? Ai cumva o poza?
Noki unde ai gasit scutece Mamia in Ro? Ca eu tot din germania cumpar. Si sunt tot incantata de ele.
mai aveam multe de spus...dar acum nu mai stiu, am intrat pe "blank" .
pupici
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
PS.
Stefanalex, cred ca s-a produs o confuzie: Lavi02 nu ii da miere si cacao bebelusei ei Natalia ci fetitei celeilalte, Silvia, care are 6 ani.
stefanalex spune:
lavi02Scuze pentru confuzie dar nu era specificat nicaieri numele fetitei si am crezut cae vorba de bebe. Inca o data scuze.
STEFAN si ALEX