Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
mirelaispir spune:
stefanalex iti vand eu u pont, cum sa scapi de bubite:
in fiecare seara la baita pune-i in apa niste zeama de tarate de grau ( cam 100g tarate se pun intr-un tifon curat si se pun intr-un litru de apa fiarta si se lasa un pic la inmuiat, se scurge apa rezultata si se adauga in apa pt baie)
mirela
stefanalex spune:
mirelaispirMultumesc penrtru pont dar cat timp trebuie sa-i aplic acest tratament, pentru ca sunt perioade in care ii dispar si perioade cand parca e batut cu urzica pe fata, pe burtica si pe spate.
STEFAN si ALEX
mirelaispir spune:
scuze ca nu ne-am prezentat! noi suntem mirela si ana monica ( 8 dec 2005). ne primiti si pe noi in club?
chestia cu taratele noi o practicam de la prima baita si nu am avut nici o problema pana acum. (doar o mica opareala la fundic din cauza diariei, dar care ne-a trecut imediat). va pupam!
mirela
mirelaispir spune:
cred ca trebuie practicata cateva saptamani, mai ales cu caldurile astea...
mirela
ioana_77 spune:
Am intrat scurt sa va pup, aproape am teminat de impachetat, maine plecam la Onesti si luni de-acolo la Durau.
Vreme buna la toti calatorii din perioada asta si sa ne auzim cu bine si cu multe poze si filme!!!!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
stefanalex spune:
mirelaispirBine ai venit in clubul cu nascuti in noiembrie decembrie.
O pentru Ana Monica si sin partea bebelusului meu Alex.
STEFAN si ALEX
fee spune:
Buna ,
Este 2 noaptea si eu bantui pe forum in loc sa ma culc ca maine dimineata avem botezul ( tre sa fiu batuta in cap)
Noki , hai sa iti raspund si eu la intrebari:
1. eu il sterg numai cu servetele de la pampers si nu am probleme deloc cu funduletul ( ii dau baie in fiecare zi , si pun in apa o lingurita de amidon de blé , zau ca nu stiu cum se traduce, arata ca apretul si pediatrul mi-a zis ca protejeaza pielea din cauza apei foarte calcaroase ) si este si el blond
2. ochii , cand se scoala are si el, de obicei dimineata
Baiatul meu care era cuminte si se culca pe la ora 20 maxim 21 incepe sa aibe obiceiuri mai proaste
de cand a fost la soacra-mea se culca pe la 12 noaptea iar acum ca mama mea este aici nu vrea sa adoarma decat in brate( plus ca l-am gasit in pat la ea de vreo cateva ori )
Voi ce ziceti sa ii spun sa inceteze ( tinand cont ca ea vine o data la doi ani , ca in celalat pleaca la nepoata sa din Italia ) sau sa astept sa plece si atunci sa incerc sa revenim la program?
Anda77 spune-i poetului sa aibe grija de rachel ca, uitandu-ma pe pozele ei Daniel a tras de ecran si mai mai sa il bage in gura
Ma duc sa ma culc ( desi mai vroiam sa intreb ceva, dar am uitat )
va pupacim si multumim tuturor de urarile de bun venit
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
monet spune:
fete dragi,
am citit printre rinduri si zic:
lavi02, ce fain, natalia e chiar un bebe nazdravan, sa se dea jos de pe canapea cu atita indeminare/"inpiciorare":). bravo, natalia!
noki, cu spalatul dupa pipi/caca, spun si eu ca fetele care-si spala puiutzii dupa caca la chiuveta, baie zilnica, e mare lucru sa mentii putzica/funduletzu curatzele foc .
bic, bine te-ai intors. ni-i dor de voi. stii ca lia se uita la pozele de la voi (le-am printat pe hirtie) si o stie deja bine pe sma .
anamari, pupici frumosilor tai!!
fee, sa fie un botez intr-un ceas bun. spro la toate. pupici!!
sa va zic de maya: am fost la vizita medicala de 9 luni, ne-or facut vaccine. ca niciodata, fata mea o facut reactie cu febra, de trei zile-ncoace. mor. am inceput sa-i dau tylenol/paracetamol de ieri ca mi-a fost mila de ce fiebinte era. alt semn de vreo 'boala' nu are. sper sa-i treaca, ca nu-s obisnuita si-mi seaca inima s-o vad asa tristuca..... la masuratori a iesit ca la 9 luni are 10.5 kile si 76cm! e o fata in toata regula, maya mea:). oricum, ginditi-va la noi sa ne treaca febra de la vaccine, bate-le ploaia, of.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
felicia74 spune:
!
Am revenit si noi aseara in Bucuresti. A fost:
- f.frumos (marturie stau pozele)
- f.trist(ca nu stiu cand mai ajung iar mamaie imbrataneste)
- cu emotii deoarece furtuna de ieri ne-a prins pe drum de tzara (avem si un filmuletz pentru amatorii de senzatiii tari).
Ca sa explic - mamaie locuieste intr-o comuna aflata la 40 km de Buzau si 20 km de Vulcanii Noroiosi. De la Vulcani pana la comuna ei e drum de tzara din pietris, pe care l-am parcurs cu 10 la ora. Oricum masina e varza, scutul e stramb, iar Doru si-a facut o mie de nervi, ba chiar si mie mi-a scapat un f... Si abia o scosesem din service Zona aceea deja e uitata de autoritatile locale, nu se mai ocupa nimeni de nimic, probabil se gandesc, ca oricum in 10-20 de ani acele sate vor disparea.
Ilincutza a transpirat tot drumul (cate dreptate ai avut Corap cu husa de bumbac). I-am pus eu un scutec de bumbac sub ea, dar degeaba. Am schimbat-o de 3 ori pana am ajuns la tzara.
A mai plans de plictiseala, a mai si dormit, cert e ca la drum lung e greu cu copil mic. Cand nu avea ce sa vada pe geam, urlaaaa!
Acolo nu a vrut sa doarma DELOC, ca doar era centrul atentiei.
Nu am stat nici 3 ore, cand vedem ca se umple cerul de nori negri, asa ca fugim la masina.
Dar tot ne-a prins potopul, am zis ca acolo ramanem, iar Doru a zis ca pe acolo el nu mai calca. Dar am scapat si ne-am speriat si mai rau cand am vazut Buzaul plin de crengi cazute. Deci la campie a fost si mai rau.
Cam asta a fost, sper ca nu v-am plictisit prea tare.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)