N-am curaj sa conduc (4)
Raspunsuri - Pagina 25
anca.bogdan spune:
Doamne fereste andreea, ce nesimtit(ma refer la mesajul cu femeia gravida)!!Pai saraca femeie ma mir ca n-a nascut acolo,pe loc!Eu sunt gravida in 5 luni,dar cred ca m-as speria ingrozitor sa patesc una ca asta!Este exact unul din motivele pentru care mi-e frica sa plec singura cu masina in perioada asta de altfel...Nu stii ce nebun intalnesti,ii sifonezi masina si te ia la bataie in strada,iar eu chiar nu sunt in forma cea mai buna acum sa fac fata unui asemenea conflict.Saraca de ea...
Da mai fetelor si totusi ieri,asa cum spuneam,am miscat masina din parcareeeeeeeee!!!Dar numai printre blocuri,ca n-am avut curaj mai mult.Dar oricum,decat de loc.....
Si stiu ca nu e asta subiectul,dar nu ma pot abtine : ieri am aflat ca am fetitaaaaaaaa!!Sotul e in al noualea cer...
Gata ,fug,pupici
Marci,ce-ai facut?Ai mers cu masina azi?
anyella spune:
ancuta felicitari! sanatos si mincacios sa ai...pai nu cunosteam datele problemei ...in cazul asta lasa decit prin zone fara trafic (cartierul e cel mai indicat)
anca.bogdan spune:
Anyella multumesc frumos pentru urari.Eu tot sper sa-mi fac curaj,dar mai vedem ce iese.pupici
giul spune:
Vad ca am ramas tot eu "de serviciu".Azi am fost pana in carrefour ca luasem niste castraveti si mai ramanea loc in borcan .Am crezut ca pe ploaia asta mare sta lumea acasa,de unde?masina langa masina ,gropi peste gropi .Ba inca in rampa cosmarurilor mele n-am avut nici o problema ,ceva grija am avut,desigur.Ei fetelor ,si ca sa-mi mai treaca supararea ca m-am mutat in d-na ghica ,am aflat ca noua autostrada spre brasov isi va avea inceputul destul de aproape,in soseaua petricani.Autostrada "soarelui" nici ea nu-i departe de mine. E o intrare asa de incarligata la carrefour si pe ploaie ,dar am mers incet si m-am descurcat .Eu scoala am facut-o in decembrie ,ianuarie si ceva februarie ,nu-mi aduc aminte sa fi fost prea mult timp zapada si oricum se mai arunca cu ceva substante chimice sau macar nisip,sare,ca sa se topeasca ghetusul.Marci,Aissa ,aveti de gand sa schimbati cauciucurile la iarna ?Nu stiu ce m-a apucat cu iarna ,dar era asa de aglomerat in magazin parca veneau sarbatorile.
aissa spune:
Fetelor aveti idee daca azi e blocaj in centru sau nu? Stiu ca ieri a fost repetitia dar nu stiu daca azi pot circula bine sau nu si la pranz (de fapt in jur de ora 15) trebuie sa ajung pana la Gr.Alexandrescu, deci ma intereseaza zona de la Unirii pana la Ana Ipatescu si Dorobanti pentru retur....
Si mi-e sa nu ii ia pe astia zelul sa blocheze pentru maine deja....
Cristina si ghighiloi
nuschu spune:
Aissa, numai ieri au facut repetitia generala, azi au ridicat restrictiile. De miercuri incepe "distractia" cea mare, desi pana atunci, cate-un pas, cate doi, restrang "culoarul" (in Pta Constitutiei inca de la mijlocul saptamanii asteia nu se mai putea parca in rondul cel mare).
Giul, e normal ca pe ploaie sa se aglomereze lumea in centre comerciale, mall-uri, se plictiseste acasa. Si eu am trecut aseara pe la Plaza si era o nebunie de zile mari !!
M-a indignat rau povestea cu fata gravida !!!
Li
aissa spune:
Mersi Nuschu de informatie... Cand se termina bal(amuc)ul asta? Saptamana viitoare (adica din 2 oct) plec la munca si sper sa se circule fara restrictii ca atat mi-ar lipsi.
Giul inca nu m-am gandit la cauciuce...sincer. Eu de exemplu am alt of: lichidul de spalare parbriz. Am cumparat cum va spuneam un bidon mare de 5 l (din care tot nu am folosit inca) de lichid estival. Acum o sa trebuiasca sa completez totusi acolo...oare mai pot pune din asta estival sau mai bine sa iau din ala de iarna? Nu ca ar da inghetul maine, dar vad ca am consumat putin din asta care a venit cu masina (nici nu am mers prea mult e adevarat dar totusi de cand am masina nu am pus deloc lichid si inca mai "scuipa") si ma intreb daca completez acum cam in cat timp il termin...
Cristina si ghighiloi
giul spune:
Aissa,poate ar trebui sa intrebi la benzinarie,inteleg ca ar fi problema de o proportie de antigel in amestec .in carte scrie :apa +produs de spalare(produs antigel pe timp de iarna).nu prea inteleg .solutia pe care a avut-o masina mea ,mi se pare cam vascoasa.sotul meu e mai ingrijorat de apa din instalatia de racire ca aia e musai sa aiba antigel iarna.am un taximetrist in bloc si-l voi intreba cat de curand,tot el mi-a aratat cum folosesti butonul de la "calculatorul de bord",care la loganurile mai scumpe face o multime de operatiuni,explicate in carte ,dar al meu,mai ieftin ,arata ceasul si km si in modul in care mi-a aratat el si cantitatea estimativa de benzina .
aissa spune:
Hai ca imi veni randul sa busesc masina.... Am mers ok, fara nici o pb...si bineinteles la intoarcere imi ocupasera locul de parcare (v-am zis eu ca de aia nu-mi vine sa plec cu ea?). Singurul loc in care ar fi intrat super un Tico era pe campul din fata blocului, intre o Dacie si o alee facuta de proprietarul unei terase care a avut o idee creata si a marginit aleea cu niste stalpi metalici. Eh si uite-ma pe mine viteaza cum ma bag intre cele 2 obstacole, si de retinut era si panta, niste bolovani peste care trebuia sa trec, pietris alunecos...motorul mi se oprea, ambreiajul mirosea fara gluma a ars, din zvacnire in zvacnire intru langa ala dar nu puteam iesi de un stalp din ala. Zic ok, dau in fata, intorc (ca sa o bag cu fata la bordura), intru iar intre ala cu Dacia si stalpi dar cum nu eram bine incadrata zic in sinea mea sa mai dau putin in spate....Numai ca intorsesem rotile si am dat cu botul in curul aluia de langa mine... El nu are nimic, mie mi s-a infundat nitel tabla sub masca aia de plastic...
Cristina si ghighiloi