N-am curaj sa conduc (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai sa va zic o faza de azi cu sotul la volan. Venind spre casa la intrarea pe Petre Ispirescu (inghesuiala mare pe sensul opus ca se lucreaza pe alta strada) n-apucam sa intram bine pe strada ca ne trezim fata in fata cu o masina. Si in urma ei alta. Evident, ocoleau coloana! S-a stropsit sotul la ei sa dea inapoi ca erau pe contrasens. S-au executat, dar nu fara dat din maini si vociferat cu geamul deschis de parca noi eram de vina. Cred ca daca pateam asta singura la volan mai mancam si bataie. Offf!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Sa va povestesc eu o faza macabra: veneam de la serviciu si pe Ghencea ma trezesc in fata cu o dacie papuc care transporta un mort. Asta nu-i nimic, dar mortul avea capul spre usa din spate si...cum ridicam privirea vedeam fata mortului.
A doua zi faza se repeta (va dati seama ca nu era acelasi mort), dar am fost multumita ca astuia nu-i vedeam fata si , avand 2 benzi, am putut trece pe prima banda.
Fetelor mai stati pe aici sa vedem cum circulam la iarna! Eu am mers o singura data pe zapada, dar era pe un camp si nu-mi sarea nimeni in fata masinii.

Mergi la inceput

Eu cred ca m-am tampit de tot! De azi am zis ca o sa merg cu masina la serviciu, dar nu pot, m-a apucat o frica de nedescris. Sunt cateva luni bune de cand n-am mai incercat acest sentiment si nu-mi pot explica cum si de ce a reaparut.
Mai nou am devenit si superstitioasa. Niciodata nu m-am cramponat de pisica neagra, de zilele de marti (3 ceasuri rele)etc.
Am urcat rampa la Sincai o saptamana si nu mi-am pus problema ca mi se opreste motorul, ca nu pot s-o tin din ambreiaj si uite ca azi imi fac probleme si cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Bun gasit, soferitelor!

Tot citesc subiectul asta de cand am inceput scoala de soferi. Acum pot sa intru si eu, pentru ca de ieri sunt sofer! Bine, permisul cred ca o sa-l am de maine.

Deocamdata sunt destul de optimista, sper sa nu ma demoralizez dupa ce voi urca prima data in masina (fara instructor si fara dubla comanda, dar cu sotu' urland in dreapta)!

si curaj la condus!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.bogdan spune:

Marci pai asa facusi? (ca la oltenia,ti-a placut,nu?) Pai parca tu aveai mai mult curaj!Lasa-ne pe noi astea mai amarate (no offense) sa avem atacuri de panica pe subiect!
Haide haide treci la volan ca sa prind si eu curaj! pupalici
In alta ordine de idei eu astazi sunt hotarata sa misc masina din parcare si,cum bine zicea cineva aici, daca o pocnesc,mai da-o draq de tabla ca se repara!Ei,na! (aplauze,pls.........)
Hata!Termin cafeaua si cobor in parcare.Revin cu amanunte.

Mergi la inceput

Anca, bafta!
Azi nu merg cu masina, dar de maine sigur o sa merg si n-am de gand s-o mai las.
Annita, daca sotul urla in dreapta mai bine pleaca singura. Conteaza f mult atitudinea celui de langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

anca eu te aplaud de acum ...dar asteptam amanunte!macar ca o urnesti si faci o tura cu ea...si nu uita ceea ce ti-am mai spus singurica la volan,altfel nu vei capata curaj in veci
(toate am trecut prin asta si eu prima oara aveam senzatia ca toate masinile vin in mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Fetelor,la mine e jale .In octombrie fac 2 ani de cand am carnetul si tot am emotii cand urc la volan .Nici pana acum nu am reusesc sa conduc singura.Am condus cu sotzul in dreapta si in afara localitatii de multe ori dar tot am emotii si sincer nici nu ma dau in vant dupa condus.O sa intrebati de ce am luat carnetul .Raspuns : pentru cazuri de extrema urgenta si pentru scutit sotzul de condus cand ne intoarcem de la padure.In plus nici nu pot sa o folosesc pentru ca sotzul se duce zilnic cu ea la servici , ci doar in wekend .Atunci ma pistoneaza si el sa conduc dar mereu caut motive sa nu o fac .Poate daca toti ar respecta regurile de circulatie si nu ar mai parca masinile aiurea (ca sa n-am vizibilitate) ,poate nu mi-ar fi asa frica .Periculosi mi se par tinerii care circula cu viteze mari mai ales in oras .Poate ca imi trebuie doar un imbold si desi sotzul imi spune ca condusul nu se uita si este ca mersul pe bicicleta eu am senzatia de cate ori ma urc la volan ,ca am uitat ce stiam .In schimb regulile de circulatie le stiu mai bine ca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nu ma pot abtine sa nu copiez un mesaj scris la alt topic:

quote:
Ca sa nu mai zic ca ieri m-am enervat groaznic cand la o intersectie un dobitoc de la o firma de paza s-a bagat in fata lui Cristi din scurt fara semnalizare si evident Cristi la claxonat. Nu va zic ca la urmatorul stop s-a dat nenorocitu' jos din masina si a intrat pe geam in dreptul meu (ca aveam geamul deschis) si s-a sprijinit pe mine ca sa dea in Cristi. Ca "ce ba, pun eu semnal pentru tine?" Ca sa nu mai zic ce ne-a injurat...I-am luat nr de la masina si suntem hotarati sa depunem plangere la firma dar nu stiu ce vom rezolva.

Ca sa vedeti cu ce ne confruntam pe strazile patriei! De precizat ca fata e gravida in 40 sapt.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

M-am confruntat si eu saptamana trecuta cu o problema de lipsa de civilizatie in trafic: veneam dinspre Timpuri Noi spre Sincai si la un moment dat aud un claxon disperat. M-am uitat in bord, aveam 60km/h, respectam banda (nu eram intre benzi) si am concluzionat ca nu eu eram cea claxonata. Da de unde? Un tip trece in fata mea si-mi face de mama focului gesturi obscene, scote capul pe geam si injura, dar asta nu-i nimic, pe langa faptul ca a stat tot timpul in fata mea si mi-a facut numai sicane. Trecea pe prima banda si cand ajungeam in dreptul lui, vira brusc stanga.Cand am incercat sa schimb banda, sa trec pe prima, figura se repeta.
N-am inteles si nici nu pot sa inteleg gestul tipului.

Mergi la inceput