Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

a.cicel sa va traiasca bianca-maria !sa fie sanatoasa si norocoasa sa i bucure pe mami si tati!refacere cat mai rapida tie si mult laptik!
fetele m am linistit oarecum, doc meu vine azi si deci poate sa ma apuce si pe mine ca omu'nasterea.si sicer nu cred ca mai e mult ca deja am contractii mult mai frecvente si mai intense cu dureri de spate .sa vedem cum vrea bblina!
va pupik pe toate ,facem galerie ptr fete de azi:
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dariana, A.cicel felicitari! Sa va trasica puiutii sa creasca mari si frumosi si voua refacere rapida si laptic mult!
Adelapop un pic de galerie chiar daca mai tarzior:

Noi suntem bine, bebe se pare ca a mai coborat pt ca mai nou o simt in zona inghinala, f jos si burtica e mai jos oleaca cam cu vreo 3 degete asa. Sper sa fie ok, joi merg si eu la control la medicul de familie, am sa o rog sa imi faca si un control intern sa vedem cum stam.
Acuma ma duc ca vreau sa profit de racoarea de dim sa ma apuc sa fac ordine in dulapurile din bucatarie ca tre sa rearanjez un pic!

Pupici si intru mai tarziu sa vad ce mai faceti!

------------------------
38+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Felicitari mamicilor care au deja puisorul in brate

Eu am vorbit cu Dr. si mai discutam pe seara, si maine dimineata ma interneaza si tot maine urmeaza cezariana -Doamen ajuta!
A procedat asa ca a zis ca nu are rost sa suport atmosfera din spital inutil si care probabil ma va panica si mai mult.
Ce stiti cu cate ore inainte nu ai voie sa mananci si sa bei lichide 12 sau 24?

39+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

assa mie pediatra mi-a zis sa-l dau cu spirt si inainte si dupa ce cade buricelul, pentru ca spirtul usuca si dezinfecteaza. Lui Luca i-a cazut buricul vineri si de atunci il dau in continuare cu spirt si totul e ok.

dariana, a.cicel felicitari pentru bebelusi sa va bucurati de ei!!!

adelapop ma alatur galeriei!

Si acum o rugaminte pentru mamicile cu experienta la colici. Cum ii admistrati sab simpplex bb-ului. Si cam cate picaturi ii dati pe zi?

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Consi: ii dai cu spirt alb?

In legatura cu tickerul de la TickerFactory, care nu poate fi "ascuns" in spatele unui cuvant...Vad ca nici la Consi nu merge. Eu am renuntat sa mai introduc semnatura ca sa nu mai largesc pagina.
As vrea insa sa spuneti sincer. Deranjeaza pe cineva chestia cu largitul paginii? Vreau sa stiu sa vad daca are rost sa schimb tickerul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

A.cicel felicitari pentru bebelina mica! Sanatate multa pentru amandoua!

Maine mai intra doua gravidoase in randul mamicilor: Annaa si Louisa. Multe emotii...

Fetelor, eu tot constat o scurgere dubioasa (gelatinoasa, dar alba, nicidecum cu firisoare rosii sau rozacee). Sa fie oare inceput de pierdere dop? A mai patit cineva asa?

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Felicitari proaspetelor mamici...bine ati venit bebelusilor pe lume..!
Noi o sa o botezam pe Alexia la sf lui august...si nu stim de unde sa luam hainute frumoase de botez. Oare sa ii i-au rochita...nu o sa fie prea mica? Daca ati vazut pe undeva hainute frumoase de botez ptr fetita va rog sa imi spuneti. Voi cu ce imbracati bebeii la botez.
Fetele un pont de la mine...bebelina mea adoarme mult mai repede pe muzica...mai exact cantecelele din cutiutele muzicale. Sunt foarte frumoase.
adeluta, mai ...acum cred ca esti in plin travaliu. Sa dea Domnul sa fie cat mai scurt si mai usor si sa o tii pe bebelina cat mai repede in brate.
Fetele, mie bebele imi ocupa tot timpul..nu mai am timp decat de dus..un pic de masaj, mananc pe fuga..si mai rup cate un pui de somn cand doarme ea...asta cand nu va citesc pe voi. In rest numai si numai cu bebe. La voi e la fel ?...eu n-am fost deloc pregatita pentru ce urmeaza dupa nastere... o perioada grea grea.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamaici si butici,

am aparut si noi dar am stat sa citesc mai intai ce ti mai scris.

Dariana si A.cicel sa va traiasca bebelasii si sa fie sanatosi. Refacere cat mai rapida si asteptam poze cu cei mici.

Adela nastere usoasa, bebe sanatos. Sper ca am ajuns si eu bine la galeria.

Noi am fost in weekend-ul care a trecut la curs pregatitor de nastere. Nu a fost asa cum imi inchipuiam eu dar nici rau nu a fost. Am facut ceva exercitii de respiratie pentru contractii, am facut si ceva gimnastica. In schimb am aflat fff multe lucruri despre clinica unde am sa nasc. Acum cochetaz cu ideea nasterii in apa, ma mai gandesc. Oricum pot hotara atunci pe moment. Moasa care a facut cursul este cat se poate de amabila si draguta, daca-i tot personalul asa atunci am sa fiu pe maini bune.

Ne-a spus asa in linii mari ce credea ea ca merita sa cumparam pentru bebe si ce nu. Ea este de parere ca ne trebuie cat mai putine lucruri.

Legat de ce trebuie sa manace mamica in timpul alaptarii se indica sa manaci de toate inclusiv citrice iar daca bebe se irita la fundulet dupa aceea ea spunea ca nu trebuie flosite creme ci bebe trebuie sa fie spalat cu o carpa inmuiata in apa sau pur si simplu cu un servetel inmuiat in apa (nu cu servetele umectate care-s in comert) si apoi crema de baza sa fie lapte de mama. Spune ea ca laptele de mama vindeca ca prin farmec orice iritatie a lui bebe. Pentru nasuc si ochisori tot lapte de mama indica. Acum cand ca veni bb vom incerca sa vedem daca are sau nu dreptate

Cat despre cezariana daca trebuie s-o fac nu ma sunt asa de speriata pentru ca la clinica aceea se practica o asa numita cezariana "soft" in care se taie numai putin si apoi totul se indeparteaza cu mana, dupa cate am inteles inclusiv uterul de deschide cumva la gura si ca operatia dureaza vre-o 20 de minute. Eu sper sa nasc normal insa in caz de necesitate stau mai linistita ca nu-mi taie uterul

Bine ne-a mai povestit multe dar am luat si eu ce ma interesa. Parte cu baia lui bebe numai de doua ori pe saptamana nu-mi place pentru ca este bine sa aiba si el un program si sa invete ca dupa ce facem baita vine papa si apoi merge la nani.

De miercuri incep si sedinte de acupunctura, sa vedem la ce mai ajuta si acelea. Daca ei imi spuneau mai de mult eram cam gata cu sedintele acelea ca merg deja la ei de trei saptamani si se fac patru sedinte.

La noi s-a mai racorit, slava Domnului. Vine cred ca racoarea asta de la noi si in Ro mai rapstamana viitoare. O trimit eu sigur ca rau este sa fie asa de cald.

Mada cam cat costa asa in medie sedintele acelea pentru vergituri. alemele nu-s din acela vinetii si am numai vechi, vad ca in sarcina nu m-am ales cu vergituri noi, sper sa nu iasa la iveala dpa ce nasc

Monica si 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

larissa, si mie imi ocupa bebelina tot timpul, abia am timp si eu sa ma ocup de mine, am noroc ca taticul ei ma ajuta, imi face lapticul, il incalzeste, chiar si rufele le intinde daca e nevoie, dar in cursul saptamanii e la munca si vine tare tarziu, asa ca am timp numai de ea si de curatenie si , de ieri am incercat sa o invat sa doarma in patut, ca pana acum a dormit numai in londou cu noi in camera, ma bucur ca s-a ingrasat aproape juma de kg si e o mare mancacioasa, Alexia e tare scumpica, am vazut pozele, eu am o rochita frumoasa pentru botez, am sa ii iau si pantofiori, noi o botezam mai taziu cand venim in tara, in septembrie

a.cicel, felicitari pentru bebelina ta, ce nume frumos ati ales! Va doresc numai bine si sper sa te refaci cat mai repede sa o scoti pe frumoasa ta la plimbare!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

martta il dau cu tampon steril inmuiat in spirt normal (albastru).

Fetelor va rog sa nu ma uitati cu modul si cantitatea in care ii dati lui bb sab simplex.

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput