Mamici de iulie - august 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea25 spune:
darianafelicitari sa ti traiasca puiul!refacere rapida tie si mult laptik!si io sunt mikuta si tot de asta mi e frica ca o sa ma chinuie mult ca bb e cam mare!sper sa fiu la fel de curajoasa ca si tine!
adeluta,a.cicel galerie la fete sa aveti nasteri usoare!
iulencapupici la fata sa nu mai ai probleme !andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
39 fix
mamanati spune:
Mishi, ma topesc dupa poza Mihnea6!!!
Eugcem, bine ai revenit! Recuperare rapida si lui Nicolae sa-i treaca cit mai repede colicile.
Noapte buna si va pupicesc,
Nati si minunea din burtic 38+
motzata spune:
Neata dragelor acum e 2am la voi vreau si eu sa incurajez pe Adela,pe Andreea si de ce nu si pe louisalouisa se pare ca tu deschizi lista de august.
Suntem alaturi de voi
Darianasa-ti traiasca baby sa te bucuri de el sa fie manacios si necolicios.
Mai avem si noi un pic si deja ma apuca emotiile marti intram in 37 de sapt si stim ca se poate intampla in orice moment.
Va pup si curaj mai avem un pic.
Esther36+Jonathan
SunSmile spune:
Neata fetele,
<<< Bianca-Maria s-a nascut in data de 30.07.2006 la ora 23.45, are 3300kg si 50 cm. Nastere normala fara epidurala. Totul a decurs ca la carte. Suntem bine amandoua.>>>
Asadar Andreea(A.cicel) a devenit si ea MAMA!
Am vrut sa va anunt, ca sa stiti! Tin si eu pumnii tuturor...in special tie, Adela!
Va pup
The future belongs to those who believe in their dreams.
mamaluidavid spune:
Dariana si A.cicel felicitari pentru bebelasi,sa fiti sanatosi.
Adela @mult succes astazi,suntem alaturi de tine cu gandul.
Fetele va multumesc pentru aprecieri sunteti dragutze,mi-a crescut inima ca un balon.
Japonica mea e bine,s-a prins ca e mai bine in brate si cam scartaie. Dureri de burtica avem si noi putin,nu cred ca sunt colici ,cred ca sunt din cauza ca nu prea ragaie.
Ieri am iesit la o plimbarica mai lunga,e dormit tot timpul,se pare ca i-a priit.
Din 9 intra tati in concediu si o sa iesim zilnic,deocamdata nu pot iesi singura cu amandoi copiii;pe David il scot in fata casei la joaca.
O saptamana frumoasa!
Stefania,mamica de 2 ingerasi
chiara.2005 spune:
Felicitari pentru Dariana si A.cicel !!!
Sa va bucurati de bebelusii vostri , sa fie sanatosi si fericiti!
Adela sa ai parte de o nastere usoara usoara si sa te iti tii bebelusul cat mai repede in brate!!!
Chiara 38 +
anasia spune:
a. cicel, felicitari pt Bianca-Maria, sa va traiasca!
assa, fetele spuneau de baneocin pudra pt buricel;
adelapop, cred ca esti deja in focuri;
anasia 39+ Alessia
pozici
martta spune:
A.cicel: Felicitari pentru Maria Bianca! Sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!Refacere rapida!
Si eu cred ca Adela este in focuri...Tinem pumnii!
Louisa: tu in ce sapt. esti daca maine esti programata la cezariana si a trebuit sa faci dexametazona inainte?
Incepem galeria si pt tine:
Nastere usoara si bb sanatos!Mult curaj!
In sapt. 36, in afara de culturi din col, ati mai facut si alte analize?
anasia spune:
martta, le-am facut pe cele normale de sange si urina, ca si la 28 sapt;
anasia 39+ Alessia
pozici