Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

A.cicel, si pentru tine tinem pumnii sa ai o nastere usoara, o refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

oona, bine ai venit in club! da-ne mai multe detalii de despre tine;
a. cicel
adelapop
sa aveti nasteri usoare !!!

anasia 39+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am facut o incercare sa vad daca imi arata albumul;

anasia 39+ Alessia
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Martta , merci ca intrebi de bebelina mea. S-a intors cred dar nu cum trebuia. Adica e si mai nasol, cred ca sta transversal acum. Daca ramine asa nu scapam de bisturiu. Dar vine saptamana viitoare tati si poate mai negociaza el cu ea. Miine mergem la medic si ne spune ea la sigur cum sta bebelina.

ACICEL
NAstere usoara si o bebelina sanatoasa!!! Suntem cu gindul la tine!

OONA, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare! Trimite-i mai multe detalii despre tine lui MADYN sa te puna pe listuta.

Adeluta, sa vezi ca totul o sa fie super bine!!! Si miine o sa-ti tii bebelina in brate!

Pup fetele, burticile si bebeii!

Nati si minunea din burtic 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Dariana, sa iti traiasca bb si sa fiti sanatosi!
Adelapop iti tin pumnii sa fie bine, curaj ca esti pe maini bune.
Acicel, bafta si sa ai nastere usoara!
Leistra, mesajele tale sunt intotdeauna calde si incurajatoare, m-au impresionat de la inceput. Pari foarte calma si echilibrata.
Succes maine tuturor fetelor care nasc!
Marti dimineata sunt si eu programata la cezariana, mai am o zi totusi, desi am inceput deja sa fiu agitata si sa nu mai imi gasesc locul.
Noapte buna va urez,
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Buna fetelor,

Mai intru si eu sa va salut. Vestile sunt ca nu am nascut inca. Lui bebe al meu ii place acolo asa ca a hotarat el ca mai sta.
La ultimul control dr zicea ca e mai mare cu 1 sapt dar nu vrea sa iasa, e inca sus si colul inchis.
Baiul meu (pe langa emotii) este altul, ca dr pleaca in concediu, asa ca mi-a recomandat un coleg si in plus, fiind mare s-ar putea sa fie cezariana.
Dar asta e, o sa trec eu si peste asta. Sper sa fie ok.
Nu mai e mult si ajungem la termen, ma intreb totusi ce ma fac daca il depaseste, vad ca e la moda .

Adela iti doresc nastere usoara si bebe sanatos. Iti tinem cu toatele pumnii.

Va pupicesc.
Tina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna fetele
Nu am mai apucat sa intru pe net din lipsa timpului.Vreau sa urez si eu felicitari noilor mamici , si tinem pumnii celor care urmeaza sa nasca!
Bebe Vladut este super cuminte, papa si doarme si creste. Vreau sa pun si eu o fotografie, dar nu stiu cum ( cum se face sa pui un link sub cuvant --sper sa ma intelegeti ce vreau sa intreb, ca sunt cam zombi)Asa ca poate ma ajuta cineva....plsss!!!
O alta problema cu care ne confruntam: din buricul lui bebe inca curge ceva galbui (scuzati cacofonia), iar la curatare iese si putin sange, asa un firicel, dar ma sperie chestia asta.Lui i-a picat de la 7 zile, dar tot nu e complet vindecat. Ce folositi voi pentru a stopa sangerarea/scurgerea????
Va rog mult sa-mi dati un sfat daca ati trecut prin asta.

Va pup si sper sa pot intra mai des de acum

Diana &Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Tina, medicul n-o sa te lase sa depasesti 42 sapt (chiar 41). Fie iti induce nasterea, fie iti face cezariana. O sa vina pe lume bebe ca n-are incotro. Inca nu a ramas nici o femeie gravida (vorba unei doctorite.)

Nati si minunea din burtic 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna seara burtici si mamici!

maaaama, ce inseamna sa ai bb la purtator, acum stiu de ce se zice " ce bine e cand e in burta ca dupa....nu mai ai timp de nimic". ultima oara cand am citit pe fuga madyn experimenta primele contractii. ma gandeam ca aflu vreo veste si ca a nascut deja. burtici, profitati acum de somn si timp la discretie, relaxati-va ca nu stiti ce vine!!!

noi de 2 zile am inceput sa cam avem colici. nu e foarte grav dar tinand cont ca noi beam deja baby drink cand au inceput scartaielile noaptea ma gandesc cum era fara. acum am adaugat sab simplex la lapticul de la san si am schimbat ceaiul babydrink cu babycalm (din plante la pliculet, nu granule dizolvabile) si parca e mai bine.

cristina-ioana, n-am ajuns in IOR inca desi iesim afara de 4 zile. dimineata, cand e vremea super de iesit eu sunt cam franta si ne-am plimbat prin imprejurimi. eu trebuie sa iau masina sa ajung repede acolo. de fapt, daca ma gandesc mai bine, la cat e de mare parcul pot sa intru si mai aproape. apropo, unde anume va intalniti in parc? pe care parte? pe la fantana arteziana, pe la biserica sau spre nicolae grigorescu?

madyn, ai grija, nastere usoara!

Poze cu Mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Superfericita mamica a lui Mihnea George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna fetelor,

De cand am nascut nu am mai prea fost in stare sa intru pe forum. Pana acum o zi doua, nu puteam sa stau pe scaun ca ma mai durea inca de la epiziotomie. Acum e mai bine. As vrea sa imi notez si eu povestea nasterii lui Nicolae, dar putin mai incolo. Sper sa pun si niste poze cu el. Ne e asa de drag.

Sa citesc din urma nu imi da cineva voie (cred ca banuiti cine), asa ca va intreb ce s-a mai intamplat cu picaturile pentru colici. Pe Nicolae a inceput sa il doara burtica si ii dam Bonisan, dar nu stiu daca are mare efect. Daca puteti, trimite-ti-mi un raspuns si ca mesaj privat, sau email, va rog.

Va pup pe toate! Nasteri usoare celor care mai sunt gravidute si sa va traiasca bebelusii

Eugenia si Nicolae mic

Mergi la inceput