Mamici de iulie - august 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
adelapop spune:
madyn stii ce bine e cand stii ca sunt atatea suflete alaturi de tine???
tweety scumpa fara emotii de pe acum
o sa vezi ca in timp o sa fie doar dorinta de a tine puiul in brate
inca nu am emotii, o sa vedem maine
recunosc azi cand mi-a zis dr. vino sa te vad daca ma opreste....si ma purtam de parca eram beata, radeam, l-am udat pe sot cu dusul....ce sa mai emotii cu carul
pe drum m-am linistit iar acum nu mai am nimic, desi am incercat sa dorm ca in fiecare zi la pranz si .....surpriza....nu am putut....
Tweety7 spune:
Oona bine ai venit! Da-ne mai multe detalii: cum o va chema pe fetitza ta, unde vei naste, cu cine etc.
Cristina tu de ce nu ai mai revenit?
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+
adelapop spune:
leistra la mesajul tau mi-au dat lacrimile .....m-ai emotionat
iti multumesc din suflet pt urari si pt sprijin, o sa imi aduc aminte de respiratie si o sa bag si barbia in piept cand imping
adelapop spune:
sabana daca tu zici ca o sa fie bine,atunci te cred
stiu cat de speriata erai inainte....
adelapop spune:
mamanati stiu scumpa ca ai nascut prin inducere si nu a fost totul fff ok, dar suntem optimiste si nu ne pierdem speranta
hai ca nici tu nu mai ai mult
adelapop spune:
sun smile normal ca ne dorim sa ne tii la curent
tinem pumnii andreei sa aiba nastere usoara si ebebe frumos si paapcios si sanatos
adelapop spune:
bine ai venit oona
o sa te simti ine cu noi
si nu te stresa cu treaba ca se va rezolva
si daca nu reusiti....voi si bebe sa fiti sanatosi si o sa le faceti pe toate
martta spune:
Adelapop: m-au luat pe mine emotiile pt tine
Pentru ca nu stiu cat de matinala voi reusi sa fiu maine, vreau sa stii ca-ti tin pumnii stransi.
Nastere usoara! Sa nu-ti uiti carnetelul cu notitele si sa respiri asa cum trebuie! Curaj maine!
ACicel:Nastere usoara!
Dariana: felicitari pt bb! Sa aiba parte numai de noroc in viata!
martta spune:
Anasia, Mamanati, Amiss_zip: merci pt lamuririle cu clisma. Si eu as prefera s-o fac, chiar si dupa ruperea membranelor, daca nu e chiar periculoasa pt. bb, ca sa nu fiu stresata suplimentar pe masa Culmea e ca, tot unde am citit ca nu e recomandata clisma dupa ruperea membranelor, scria ca nici sexul nu e recomandat...deci Mamanati stia bine!
Apropo, s-a intors bebelina?
geliza spune:
Dariana, felicitari...refacere rapida si bebe sa fie mancacios si necolicios
Adelapop, sa ai o nastere usoara, o refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios
Iulenca, iti tin pumnii sa fie totul bine...cum te-au apucat crizele asa deodata? si l-ai sunat pe T noaptea?
Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)