Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Felicitari A.cicel!!!BIne ai venit pe lume BIanca Maria !!Sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie fericita!!!
Adela ma alatur galeriei!!!
Annaa iti tin pumnii pt miine.. lunea viitoare urmez si eu ..cu acelasi dr (daca intre timp bb-ina nu revine la pozitia normala!!!Nastere usoara ,refacere rapida ,un bb-lin sanatos si mincacios!!!
Gabi 38+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

consi, eu ii dadeam cu lingurita cate 10 picaturi inainte de fiecare supt...zic ii dadeam..ptr ca la mine sab-ul nu a avut efect si acum ii dau debridat.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Dariana si A.cicel sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi, norocosi si sa va aduca bucurii!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hello gagici cu burtici si bebici!

A.cicel si Dariana, felicitari scumpele, sa va traiasca minunatiile!
Adelutzo, tin pumnii stransi si astept vesti bune! Abia astept sa ne povestesti zuzicoooo, o sa fie bine, ai sa vezi ! Pup fata mult.
Mishi iubito, pai io intru in IOR pe la fantanile arteziene ca stau acolo aproape, am fost si azi de dimi la ora 9 eram prezenti acolo si cu tati, tare placut era si aer curat...si seara mai mergem....m-am intalnit si cu Andreea (AmisZIpp) si am facut lipeala Petrei cu Luca
Mamanati, Leti, Anasia, Eliza, Map pup gagicile
Larisa, cum mai stati cu colicii?
Iulenca, pup rinichiu' bolnav!
Sabana pai daca era in Dorobanti e foarte posibil sa fi fost marian. Trebuia sa il abordezi domn'le
Cum e in casuta noua? Cand vine mobila?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna burtici si mamici!!!
dariana si a.cicel felicitari pt. bebici! Refacere cat mai rapida si mult laptic!
Galerie pt fetele care nasc azi:
Nastere usoara si sa dea Domnul sa fie pt. toate bine.

Eu sunt tare fericita ca am ajuns si noi la termen. Am intrat in saptamana 38.Nu-mi vine sa cred!! Parca nu ma asteptam sa ajung pana aici. ayaana tu cum mai esti?
Acuma sper sa mai stea pana in 10 sa vina nenea dr., dar daca nu vrea nu-i o problema. Problema e ca ma iau asa niste fiori cand ma gandesc la nastere...si asta se intampla din ce in ce mai des.

map nu ne spui si noua cam ce exercitii de respiratie v-au invatat pe voi la cursuri? Ca vad ca eu sunt deja obsedata de chestia asta cu respiratia si ma si vad ca atunci cand o sa nasc nu o sa stiu ce sa fac.

Mihaela37+ Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ioana, stam cu colicii asa si asa. Adica in unele zile nu o doare nimic..si ieri de ex...a durut-o burtica...asta si ptr ca a varsat debridatul cred. Dar ea mititica nu plange suporta durerea...se chirceste de durere si strange picioarele si geme asa...aseara a stat la Robert pe burta de la 10 la 2 noaptea..dupa aia la 3 a papat si de atunci e bine...doar cate o durere din cand in cand. Si mai tipa cand e durerea mare..un tip asa scurt. Mi-e asa de mila de ea...se uita la noi cu niste ochi asa rugatori...sa o ajutam...ta'su aseara era mort de suparare ca o doare burtica pe fetita lui... si nu putem face nimic. O dam si cu Faltulin pe burtica...facem si noi tot ce putem sa fie bine.
Auzi mai..referitor la lipeala pe care i-ai facut-o lui Luca cu Petra...pai parca il promisesei fetitei lui mamanati. Pai se poate mai...asa inselat pe fata...parca vad maine poimaine ca scrie mamanati la topicul ala cu tradari in dragoste.
leistra, ce curatenie si mancare mai....eu n-am timp de asa ceva...a facut mama si soacra cat au fost...si de acum Robert cred...eu cu epiziotomia inca merg ca o rata...am iesit ieri afara si abia mergeam iar de stat in fund..asta e deja o mare aventura.
crissa, pe unde mai esti mai?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamici, fiti dragute si invatati-ne cum le faceti voi toaleta bebelusilor (ochi, nas, urechiuse)
tweety, ma uit si eu, la fel este alba, gelatinoasa, dar nici un firicel de sange, prin urmare nu cred ca este dopul;
martta, pe mine nu ma deranjeaza ticker-ul;
pupici plimbaretilor; cristina ioana, am iesit ieri cu sotul in parc si ne uitam la toti bebelusii care treceau, erau asa de dragalasi!

anasia 39+ Alessia
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

tweety,anasia si la mine e la fel io nu cred ca o sa mi dau seama cand cade dopu asta.
io nu sunt speriata de nastere cel putin nu acum ,ma vad io viteaza atunci cand o incepe.eu sunt speriata ca nu o sa ma descurc cu bbica desi toata lumea zice ca nu ai cum ca e instinctul si o sa stii tu ce sa faci.parca vad ca o tin in brate si incep sa plang ca nu stiu sa i fac nimikandreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

andreea, o fi ca la consi, nici n-o sa ne dam seama;si mie mi-e frica ca n-o sa stiu ca sa-i fac bebitei;

anasia 39+ Alessia
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mihaela pai mare lucru nu ne-a invatta ca eu invatasem chestia aia de pe net si din de pe site-urile date de Mada Dar iti spun cum sa nu.

In monentul in care incepe o contractie trebuie sa inchizii ochii si sa te concentrezi cumpa pe un pinct imaginar intre ochi (poti pune un deget intre ochi la inceput ca sa te obisnuiesti). Apoi sa inspiri numarand pana la trei si sa expiri la fel. Insa se poate si la inspiratie sa gandesti "Re" si la expiratie gandesti "lax". Varianta cu Relax eu o stiu de pe net si mi se pare mult ma simpla. Ceea ce este foarte important este ca expiratia sa fie mai lunga decat inspiratia.

Ceea ce mi s-a parut important a fost de asemenea si pozitia in care sa stai la nastere. Nu este absolut deloc recomandata pozita clasica, aceea in care stai pe spate. Poti sta in fund si sa te sustina cineva de la spate, sau pe un scaum special, sau poti sta culcat dar pe-o parte cu un picior ridicat pe care aici il impingi in moasa de obicei sau pe care ti-l poti sustine singura, dar in nici un caz nu culcata pe spate. Pentru perioadele de pauza intre contractii au invatat sotii sa ne faca masaj Ca a fost un curs cu partenerii, sa inceapa sa se invete si ei cu ce va urma Pana la urma daca ma gandesc bine tot am invatat si aflat mai mute lucruri pe care nu le stiam ca nu aveam de unde.

Monica si 37 +

Mergi la inceput