sarcina extrauterina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, in urma unei SEU am ramas fara trompa stanga si ma temeam ca am sanse 50% sa raman insarcinata. DAR un dr foarte bun din Tg Mures mi-a spus ca de multe ori ovulul migreaza (deci kiar daca ovulez pe stanga, unde nu mai am trompa, ovulul poate cobora prin trompa dreapta), deci sanse am cam 75%.

Multa sanatate si nu va pierdeti speranta!
EDIT Tabi, kiar daca ii cred pe doctori in stare de orice, nu cred totusi ca ar face Marinescu o asa greseala!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor, in urma unei SEU am ramas fara trompa stanga si ma temeam ca am sanse 50% sa raman insarcinata. DAR un dr foarte bun din Tg Mures mi-a spus ca de multe ori ovulul migreaza (deci kiar daca ovulez pe stanga, unde nu mai am trompa, ovulul poate cobora prin trompa dreapta), deci sanse am cam 75%.

Multa sanatate si nu va pierdeti speranta!
EDIT Tabi, kiar daca ii cred pe doctori in stare de orice, nu cred totusi ca ar face Marinescu o asa greseala!

Sigur ca migreaza :) Eu am fff multe cunostinte care au ramas fara o trompa si au cel putin un copilash fiecare, asa ca dati-i inainte fetele si mult succes!!! Si eu am avut extrauterina, dar am avut noroc ca am descoperit-o din timp si am remis-o cu metotrexat....Si eu vreau bebe :( asa ca hai sa fim optimiste!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fermecata spune:

Ma scuzati ca nu am mai scris de mult timp dar am fost internata in spital si nu am scapat de operatie.Sarcina era pe trompa dreapta care de acum era vanata asa am citit in foaia de observatie.Vreau sa va zic ca a fost ingrozitor si nu mai vreau sa-mi aduc aminte de sonda si de injectii.Dar totusi am o intrebare joi m-am operat si ieri mi-au dat drumul acasa dar ma cam doare sus in fund de parca as avea o umflatura asa simt eu e normal????????/sau mai este umflat acolo la operatie si asa simt eu durerea in fund sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele care ati avut extrauterine remise cu metotrexat: v-a spus dr ce sa faceti dupa ca sa ramaneti insarcinate? Vreun test, ceva? Exista sanse sa fie una normala dupa? Aveti mai multe informatii? Mie mi-e tare frica de anul trecut, de cand am avut seu....Ce ziceti?

Mergi la inceput

Ati putea sa imi spuneti si mie la cat timp dupa operatia de extrauterina pot sa fac

Mergi la inceput

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fermecata!
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat ,dar nu te descuraja! Eu cunosc doua persoane care au avut extrauterine si au ramas fara cate o trompa, acum una are 2 fete si celalta un baietel!!!Totul e ca trompa ramasa sa fie permeabila si functionala!Ti-a verificat-o la operatie?Dr tau ce zice?
Bafta multa!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

buna fetelor,
si eu am avut o sarcina extrauterina si nu am scapat de operatie in urma careia am pierdut trompa dreapta.Am fost foarte distrusa caci aveam impresia ca nu mai pot avea copii,iar eu imi doream foarte mult un copil.
Pe data de 10.06.2004 am fost operata iar pe data de 09.06.2005 am fost la eco si doctorul mi-a spus ca sunt insarcinata,aveam o bulina mica de 5 saptamani in burtica.Am fost cea mai fericita din lume.
Asa ca aveti incredere in voi si rugati-va la Dumnezeu si El va ajuta sa aveti cei mai frumosi bebiti din lume.
Sa nu va pierdeti niciodata speranta.

Silvia mamicutza de bebeu David Sebastian

Mergi la inceput