Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tanya testul asta e kiar mai clar decat primul! Felicitari! Ma bucur din inima de fiecare data cand ne anunta cate o aspiranta ca a reusit!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Tanya
Felicitari!-dutzo
.
Sarcina usoara si un bebic sanatos si frumos! Repede la Odisee si... lasa usita deschisa ca sa venim si noi !.
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Dau divortz de teste, gata! a iesit si asta de azi negativ.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Hai mey, Ale, ca-s kiar culmea testele astea Oare nu-i mai eficient aparatul ala de saliva? Eu zic sa le dai naibii de teste si fa ce-ti spune ferigutza

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Alé, allé toi si mai repede si lasa-le-ncolo de teste. Ai feriga? Ai! Ce mai ?
Ar trebui azi-maine-poimaine sa te repezi la o eco pe undeva sa vezi, sparge-nu sparge, caz in care bagai un pregnil. Zic si io !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hop si io
z13 da somez ca grasu e plecat
Ale iti tin pumnii ..hai da divort de testele alea si nu te mai gandi la ele..ai sa vezi ca va fi mult mai bine fara ele
fetelor nu va enumar ca doar voi stiti TOATE ca va iube mult si sunt alaturi de voi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Ceva noutati? Ale? Ai divortat de teste?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Luna aceasta am avut un CM de 23 zile.Alaltaieri ,adica a 15 zi de ciclu mi-a iesit si mie pentru prima data un test de ovulatie pozitiv.Am repetat testul si la fel.Deci am prestat si alaltairi si ieri si chiar cu o zi mai inainte.Am avut mari dureri de ovare.Intepaturi ,scurgeri albicioase groase ,mancarime de sani in schimb nu am luat temperatura corpului de loc.De avut ovulatie am avut ca doar doua teste imi stau ca si marturie dar daca sa zicem nu am avut temperatura ridicata atunci este posibila o sarcina ? Am avut in ziua 11 si un folicul de 16 mm.Cam pe cand as putea incerca sa-mi fac un test de sarcina ca sunt foarte curioasa.Va rog sa-mi raspunde-ti.Va multumesc ,trust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

trust, daca ieri zi 15 s-a pozitivat, ovulatia are loc la 24 sau 36 ore de la aceasta pozitivare; gigeii de ieri care au reusit sa ajunga in uter, mai sunt vii dar daca ovulatia se va produce la noapte, mai trebuie sa prestezi si deseara (munca, munca si iar munca ) chiar daca teoretic gigeii traiesc 3 zile; vezi ca daca si azi iese un test pozitiv, in una dintre zile te-ai pacalit caci testul pozitiv ibseamna ca linia a doua sa fie LA FEL DE INTENSA ca si linia intai sau chiar mai intensa; daca este o idee mai slaba, este pacaleala; atentie deci

testul, minim la 9 zile de la ovulatie; mai sigur la 14 zile de la presupusa fecundare; bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Mi-am facut un test de ovulatie in data de 05.08.2006 ora 22 seara si a iesit perfect pozitiv ,am mai facut unul pe data de 06.08.2006 la ora 08 dimineata si a iesit cu doua liniute aprinse la culoare(identice) ,si am mai facut un test tot pe 06.08.2006 la ora 22 seara si a iesit negativ .Testele sunt de la Dr Sigur.Am prestat intr-una.Ce parere ai despre cele spuse?

Mergi la inceput