Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

'Neata fetelor,
Eu sunt trezita dis de dimineata pt ca ieri nu am putut termina treaba intrucat serverele noastre nu au functionat si idiotii de la Bucuresti de la Ministerul Justitiei nu au avut ei chef sa le repare. ca de e vineri, incepe week=endul si lucreaza la stat, nu?
Asa ca sunt la munca de la ora 6.30 si surpriza... nici acum nu merg.. si am acte neterminate pt banci si ma omoara aia.
Asa ca plec acasa si mai incerc pe la pranz, tot de acasa, ca la serviciu nu mai vin nici moarta.
Incep sa imi fac griji din ce in ce mai mari si sa fac tot felul de calcule. Inca nu ne-am hotarat daca sa facem creditul la banca sau nu, dar oricum nu am de unde sa scot bani pt septembrie.
Se pare ca tratamentul sotului da rezultate, cel putin in viata intima. Nu am mai vazut de multa vreme sa facem plostioare de 3 ori pe saptamana (si e de abia sambata si e loc si azi si maine). Macar se vede ceva, nu? De ar iesi si spermograma mai buna in septembrie, ar fi o adevarata usurare. Dar nu spun mai multe ca ma apuca iarasi disperarea si incep sa tremur.
Tabi, unde esti? Ma ingrijorezi, sa stii. Ce ai facut?
Sa aveti week-end placut si cele care pleaca in concediu sa va intoarceti odihnite, cu forte proaspete si cu bebe la purtator.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
si io pe'aci tot cu treaba!!
catty spor la munca
moldoveancoo daca nu apari vin cu trupa la tine.inarmate cu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut fetele
Monica, mai ales zmeur sa iei dupa ovulatie ca e progestativ.
Acum e momentul sa vezi cum e cu testele. Nu stiu ce moment puncteaza feriga. Daca e preovulator atunci musai testele alea trebuie sa fie clar pozitive; dak nu sunt clar pozitive, inseamna ca ovulezi dar e un pic scazut LH si foliculul se sparge sau nu se sparge daca ai insuficienata.
ideea e sa prestezi la greu; eu stiu ca ultima sarcina am avut-o cand am prestat 3 zile la rand 13,14, 15 si apoi 18 ca era cam lung uneori ciclul si pe atunci(asta a fost cand aveam 41 ani - va spun ca sa va dau curaj);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de trust

Servus,
Am si eu o intrebare la un ciclu de 23 zile se poate produce ovulatia ?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Alé, s-ar putea ca Dj Mama sa aiba dreptate, adica LH-ul creste dar nu suficient cat sa pozitiveze testul, asta nu inseamna ca nu vei ovula. Era buna o ecografie in cazul asta, sau o dozare a LH-ului ca sa-ti risipeasca dubiile. Nici eu nu credeam in testele de ovulatie pana acum, dar din lipsa de altceva am apelat la ele.

Trust, teoretic se spune ca un cm mai scurt de 25 zile ar fi anovulator, dar realitatea poate uneori sa contrazica teoria. Cel mai bine ar fi sa faci niste dozari hormonale si o monitorizare foliculara macar o luna ca sa vezi cum este situatia.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Avalon, cum crezi ca as nimeri io ziua exacta sa-mi fac dozarea de LH daca nu-mi iese la teste? daca o facem in z14, sigura imi iesea mic. Oricum, azi nu mi-a mai crescut www.fertilityfriend.com/home/5244b" target="_blank">temperatura, asa ca mai am sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aici ai dreptate, Alé! Si eu am facut LH-ul in ziua 14 pe ovulatie in ziua 17 si normal ca a iesit sub limita, apoi l-am repetat alta data in ziua 16 si a iesit bine... pe timpul ala ovulam mai tarziu... Persevereaza cu testele, poate chiar azi apar II!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Ferigaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Daca nici azi nu-mi iese testu pozitiv, dau divort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

felicitari pt feriga Ale. Da-i fuguta la si . Tin pumnii sa se prinda un okios mic acolo!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Avalon, ma bucur ca ti-ai amintit de mine, asa e , aveam anexita si credeam eu o dereglare hormonala, dar ce mai conteaza acum!!!am mai facut un test de sarcina de la alta firma si s-a pozitivat imediat!
nici nu mai era nevoie sa-l fac ca simptomele sunt foarte clare.
Va multumesc mult pentru urari si eu va urez sa vi se indeplineasca dorintele cat mai curand! Va pup

uitati si celalalt test:
http://community.webshots.com/photo/552805765/2352684830095086451LXzphH

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput