Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Tanya, testul este cat se poate de pozitiv. Felicitari. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanartos.
Tabi, unde esti?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sint slaba de inger... N-am reusit sa dau divortz ba chiar am iesit si simbata, pe vijelia aia ingrozitoare, plus ploaia aferenta cu bulbuci sa-mi mai iau o cutie de 3 . N-are rost sa zic ca tot negative au iesit...
Nici temperatura nu mai creste... parca vad ca o sa am frumusete de ciclu anovulator... Mi-a pierit optimismul de la inceputul de luna... Ba chiar ma bate gindul sa ma las, ca prea sint innebunita de facutul copilului si ma termina nervos... Ma rog, om mai vedea...
Va pupa fata.

trust, felicitari pt descoperirea butonului cu "raspunde la subiect". O sa vezi, fetele sint foarte pricepute si te vor ajuta. Acum nu mai putem face altceva decit sa-ti tinem pumnii sa iasa cu doo linii si testele de sarcina.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Ale, stai linistita. Tocmai tu esti la butoi. Ce exemplu dai fetelor? O sa vina si randul nostru, sunt sigura, si daca nu exista varianta adoptiei. Intr-un fel sau altul tot o sa avem bebicul pe care ni-l dorim.
Eu am bocit sambata seara cand m-am uitat la documentarul ala "In pantec". Sotul meu intai m-a certat si a vrut sa imi schimbe canalul, si apoi s-a uitat cu mine si ma strangea in brate de nu mai puteam sa respir. Imi venea sa urlu, dar m-am calmat eu pana la urma. O sa aiba Doamne Doamne grija si de noi, vei vedea. ca sa iti treaca supararea.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ale
Imi pare rau pt. ce s-a intamplat cu pardalnicele teste!
Sa nu aud... ca vin cu ... Pai se poate!! Cate dintre noi nu simt acelasi lucru?? Si sar altele si ne trag afara de la buza butoiului??
Hai...relaxare... sa vezi ca o sa fie bine! Incearca azi/maine sa faci o eco pt. edificare! E cel mai relevant ( parerea mea) asa vezi cum stai si vezi si ce optiuni ma ai! Trebuie sa mergem mai departe... este f. greu dar nu avem incotro timpul trece si noi nika!!!
In alta ordine de idei: Sherry vesti ceva?? le asteptam !!
Tabiscumpa mea un mare de la mine si ma rog la DD sa fii bine!Ne e dor de tine!!
Eu sunt in ziua 18 si a 6-a dupa ISA. Am ajuns deja la scenarii din cel mai sumbre . Ma doare in partea dreapta mai mereu...si-mi palpita uterul...sau nu stiu se contracta...nu stiu sa explic...s+ar putea sa fie si de la sminteala insa!
Eu vreau vineri in yiua 22 sa fac un test din sange... ca nu mai rezist! Ce ziceti...e prea devreme? ar fi a 11 zi dupa administrarea Pregnylului! stiu...sunt grabita......dar ma omoara incertitudinea asta!
Am inceput sa-mi iau si TB in care nu prea cred dar ma agatz acum si de asta-off. Este peste 37 zilnic - adica intre 37 si 37,1.Nici nu creste nici nu scade!
Dany
O saptamana minunata va doresc...plina de vesti bune si f. bune

Mergi la inceput

Dany,stai linistita. Poate ca nu este de la sminteala, si poate ca samburelul vrea sa se prinda. Cred ca poti face pe 22 un test de sange. Pana atunci stai linistita, fara stres, agitatie, papa numai alimente bogate in vitamine si dormi cat mai mult. eu o viitoare mamica.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

catty
you!
Scumpa mea: ipohondra am fost toata viata- pt. asta nu exista tratament...
Stess acum nu am linistita nu pot sta ca deh...nu poci sa nu ma gandesc ;de mancat mananc( ca o purcicutza si mai ales fructe / sal. de varza...dar si carnitza ca altfel nu pot! )
Problema mare e cu somnul la mine dar nici aici nu am cum interveni( nu am dormit niciodata mult nici copil fiind)...eu ma satur cu cateva ore de somn! Adica ceasul meu din interior ma trezeste mereu( nu am avut niciodata pb. cu trezitul) ma trezesc instantaneu la aceeasi ora... f. matinala de altfel!
DANY

Mergi la inceput

Dany,un sfat: ia si tu de la plafar niste ceaiuri care sa te linisteasca si sa iti mai ia din stres. Si sunt la fel. In fiecare zi la ora 5.30 sunt in picioare, fie luni, fie in week-end. Noroc ca in week-end ma bag inapoi la nani pe la ora 6.00.
Ipohondra sunt si eu de cand ma stiu, dar cu treaba asta nu avem ce face.
o mamica frumoasa

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Revin si eu, luna asta dupa 2 teste de ovulatie in z 16 si 17 cu a 2-a liniuta palida, sambata z18 am facut un test la care a 2-a liniuta s-a colorat foarte intens, dar dupa cele 40 sec. cat scrie pe prospect, dupa 5 min era chiar liniuta test mai intensa decat cea de control la unul din capete. Duminica nu am mai facut test ca s-a terminat cutia si nu vroiam sa ma demoralizez, dar duminica dupa masa am . Vreu sa cred ca voi fi, ca sotul a plecat o saptamana si alta sansa nu am luna asta.
Cum ar trebui sa fie temperatura acum?
Si ziceti ca peste 14 zile pot sa bag un test de sarcina?
Va rog sa-mi tineti pumnii sa fie bebe... Vrem un fratior pentru Adelina.

Va pup,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat sa va pup muuult!
Am fost in concediu si de-asta nu am mai intrat de o sapt si un pic :)
Intre timp am mai facut si eco, bb este mai marcutza cu 4 zile decat in grafic, acum 2 sapt aveam 300 grame, toate masuratorile la morfologica au iesit foarte bine si ni s-a confirmat faptul ca este ! Sunt !
Bb da din picioruse in fiecare zi, este cel mai minuatsentiment posibil! O sa va coningeti, va doresc, cat mai curand, pe pielea voastra!
Si acum:
Ale, te rog, nu mai fii suparata, incearca sa te linistesti, ia-ti concediu si calmeaza-te, se vor rezolva toate. Sa nu ma injuri ca incerc sa iti dau un sfat, stiu pe pielea mea cum e sa-ti zica altii "linisteste-te", dar...poate te ajuta la ceva. Daca nu, iarta-ma.
Tabi, ti-am scris si pe mess, o sa gasesti cand ajungi acasa! Felicitari, o sa citesc in urma, ca asa pot sa-ti traiesc si eu fericirea, stiu ce simti! Bravo, scumpa, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Felicitari muuulte si celorlalte fete care au ramas insarcinate!
Bafta celor ce ... urmeaza sa ramana insarcinata / celor ce isi doresc!

Pupicei, Ingeras 20+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor si o saptamana mumoasa!
Avalon pentru ca am memorie, da' nu stiu unde am pus-o, o sa te rog sa-mi mai dai odata adresa lui Cocei de pe Grivita si promit ca de data asta o s-o trec cu manutza mea in agenda ca sa nu te mai stresez. Cine stie? Poate reusim in luna august sa facem spermograma la ea. Puuup si merci mult!

Mergi la inceput