Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 29
adameasca spune:
Da, e incalzita. Ori o incalzesc la biserica, daca sunt posibilitati, ori o aduci tu de acasa caldutza.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
Eu cam am o boala pe botezul ortodox.
Nu-mi place deloc ca il baga pe bb cu totul..cu cap cu tot in apa aia..cand mai vad la catolici cat de omenesc e botezul la ei ma apuca nervii.
De ce la ortodocsi tr sa fie asa chinuit un copil, pt ca mie asa mi se pare...un chin...
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Bot in bot n-au stat, copilul cu animalele, dar nici nu l-am pazit in mod excesiv. Oricum, inainte sa inceapa sa mearga de-a-busilea, am dat toate animalele, ca oricat aspiram si periam tot mai era par pe covoare.
Ioana, asa-i traditia la botez, ce sa faci... Explicatiile religioase nu le stiu, le stie sotzul, uite am sa-l intreb maine daca nu uit. Eu le-am luat pe toate ca atare. Probleme n-am avut dupa botez, copilul n-a racit, a fost bine merci.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Inni, nu stiu. Ca eu am facut botezul la 40 de zile, in luna iulie si era cald. Nu m-am gandit la asta. Dar banuiesc ca e putin incalzita ca doar nu vor sa raceasca bebeii.
inni spune:
Precum nu inteleg nici interdictia mamei de a lua parte la botezul propriului copil. O prostie crasa. Stiu ca se face o molifta si chipurile dupa aia ai drept de participare. o tampenie.
Sau mai e faza cu n-ai voie in biserica daca ai ciclu.
'ai da-ma la o parte....noi femeile suntem vazute de biserica ortodoxa ca niste fiinte murdare pt. ca ne curge sange...de parca nu ar fi ceva firesc..de la natura.
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Ioana dar nu l-a bagat cu totul in apa... Doar putin. Oricum a urlat, desi la cat de cuminte fusese pana atunci ma asteptam sa nu urle.
M-am uitat pe la magazine si am vazut niste rochite de botez... o nebunie. De-abia astept sa iau.
adameasca spune:
Ioana, are mama voie la botez, dupa ce ii citeste preotul ceva. Iara nu stiu de ce, numai cu asta nu mi-am mai batut capul.
Simona, ma crezi ca n-am cascat ochii la rochii de fete? Pentru ca multe sunt roz si ma scoate din minti culoarea asta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
Si apropo de botez...evreii nu se boteaza..musulmanii nu se boteaza.
M-am starnit
dar ma deranjeaza ca biserica a impus atatea reguli si de acum mii de ani..toti respecta cu sfintenie regulile astea impuse nu de divinitate ci de niste barbati care s-au crezut atunci mari si tari.
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Eu cred in Dumnezeu, in Isus..dar in popi...sa nu-i vad.Sunt cei mai mojici oameni.
Poate sa fi ramas undeva pe la tara niste preoti mai batrani care merita cu adevarat sa poarte hainele de preotie...in Buc cel putin sunt numai mitocani.
Poze
Inni
35+ cu
....