Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ioana, da' vaz ca esti cu capsa pusa pe biserica. Eu am o problema cu preotii, dar asta e alta mancare de peshte.
Hai ca deschid un capitol nou.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Aoleo, nici mie nu-mi place dar parca sunt cretina: ma duc in oras sa cumpar hainute si ma intorc cu jumate din ele roz, desi nu vreau. Dar daca unele chestii le au numai pe roz, ce sa fac?

Ma refeream la rochitele de botez, care sunt albe, din tafta, cu organza, cu dantela, etc. Ziceam ca de-abia astept sa cumpar una din aia, ca n-o las pe nasa sa cumpere desi parca asa se obisnuieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna dimineata bufnicute!

Mey cum nu puteti voi dormi ca eu pe la ora 10 cad frinta de oboseala!
Sa spun si eu acum ca in prima luna nu am scoso pe Shion nicaieri si ma ajutat si soacra foarte mult ,la cuatenie ,cumparaturi,baita (ca mie i-mi era frica la inceput sa-i fac bae )yo ai dadeam numai sa suga,din 2 in 2 ore (ajutor am avut doar prima luna,dupa aceea m-am ocupat eu si sotul) aaa am uitat sa spun ca m-am dat pe maini cu spirt medicinal timp de o luna !
Botezul lui Shion a fost acum 4 luni cand am fost in@Romania deci avea Shion atunci 1 an si 4 luni !

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Vad ca discutati de zor de biserica iar eu o dau inainte cu hainutele. M-a umflat si rasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

A, de haine de botez zici. Eu o las pe nasha, e o adevarata maestra in a alege haine de copii. O face cu atata dragoste ca nu-mi permit sa-i rapesc asa o placere.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CONTINUAREA

Mergi la inceput