Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hai ca zodiile le-am tocat si am concluzionat, acuma ce mai povestim?

PS: daca dispar subit sa stiti ca inseamna ca s-a trezit mofturosu' de fi-miu car vrea nani neaparat cu ma-sa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu nu m-am luat niciodata dupa horoscop.
Mi se par o porcarie.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

De acord cu tine Ileana...dar eu sunt in pana de idei..propuneti voi.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pai problema lor daca s-au suparat. Yo m-am comportat asa din cauza ca mi-a fost frica de boli. Cand l-am vazut atat de micut si lipsit de aparare am considerat (iar cu asta... dar asa sunt eu) ca trebuie sa-l protejez si am inceput din prima clipa. Nu l-a atins nimeni cu exceptia mea, a lui ta-su si a nasilor in biserica. Asta pana la vreo 4 luni. Asa am fost eu mai paranoica. Iar la botez dupa ce l-a imbracat nasa si popa ni l-a dat noua (parintilor) am fugit cu el sa nu puna nimeni mana pe el. La restaurant carutul a stat langa mine si cum venea cineva si se apropia mai mult, le ziceam sa nu puna mana. Nici eu n-am intrat in contact cu invitatii, nu m-am pupat cu nimeni, i-am tinut la distanta. Parca vad ca si acum o sa fiu la fel de isterica!!

Mergi la inceput

Ileana, botezul lui Luk cand l-ai facut? Ai tinut cont de traditia cu cele 40 de zile? Dar cu Ilink cum o sa faci? Dar tu Ioana?

Mergi la inceput

Simona, eu n-am fost asa paranoica. Nici vizite n-am prea avut in prima luna de viata a lui Luk, e adevarat. Daca iti spun ca aveam in casa la vremea aia un caine si doua pisici, arunci cu pietre dupa mine, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Eu nu tin cont de nici un 40 de zile. As vrea sa fac botezul cam prin noiembrie. Sau sfarsitul lui oct..depinde si cand nasc...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Botezul l-am facut cand avea o luna si 6 zile, de Mihail si Gavril. Dupa aia cred ca incepea postul si n-am vrut sa astept asa mult. N-am tinut cont in mod specila de traditia cu 40 de zile de la nastere, asa s-a nimerit. Si acum o sa facem botezul tot la inceput de noiembrie, din aceleasi motive. Plus ca abia asteapta nashu sa-si boteze finutza.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Apa din cadelnita aia e incalzita ? sau nu ?

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Nu dau pentru ca banuiesc ca nu au avut contact cu bb. De animale nu mi-e asa frica. De ex. David a avut o perioada acum cateva luni cand impartea mancarea cu cainele... De multe ori se ascundeau ca sa nu-i vad. In parc se duceau dupa copaci sa manance amandoi un biscuite, iti dai seama ca stiau ca nu sunt de acord si ca o sa tip daca-i vad. Dar cand era f mic mi-a fost frica in special de: viroze, tuberculoza, hepatita transmisibila viral (am inteles ca ar fi o forma), chestii de-astea. El nu era vaccinat si nu mi-as fi iertat niciodata sa ia ceva. Better safe than sorry.

Mergi la inceput